יש לך מזל שקראתי את ההודעה הזו אחרי המפגש
ס סרח האשכנזי New member 15/10/06 #299 חחח אשכרה! XD במפגש אני באתי ללחוץ את ידך בחשש רב שראית את ההודעה! תודה לאל
T tribute New member 13/10/06 #43 הייתי! כן כןאני זה שהחליט לשגוד לעובדיה! או לשגיא! או לשובדיה! איך שלא קואים לך! הבחור הגבוה! שהיה עם ידין D:
הייתי! כן כןאני זה שהחליט לשגוד לעובדיה! או לשגיא! או לשובדיה! איך שלא קואים לך! הבחור הגבוה! שהיה עם ידין D:
Y YoungLust New member 13/10/06 #185 You are so sad man לא, סתם שבת שלום ואאממ.. שלא יאכל אותך שד, ב"ה.
פ פריקצה 1ר1דה 1אפלה New member 13/10/06 #171 ../images/Emo41.gif../images/Emo99.gifכן, אה?../images/Emo99.gif XD סתם, תודה XDD ^_)))
I Itay Simons New member 13/10/06 #62 היה כיף =] למרות שהייתי חצי מת וכל זה, היה ממש נחמד והכל, היו כמה רגעים שלא היה משהו (כשתהינו אם הולכים/נשארים) אבל אחרי זה הפך להיות ממש ממש סבבה היה כיף לראות את כולכם, וגם את הפרצופים החדשים בפורום, היה מרענן משהו P:
היה כיף =] למרות שהייתי חצי מת וכל זה, היה ממש נחמד והכל, היו כמה רגעים שלא היה משהו (כשתהינו אם הולכים/נשארים) אבל אחרי זה הפך להיות ממש ממש סבבה היה כיף לראות את כולכם, וגם את הפרצופים החדשים בפורום, היה מרענן משהו P: