נמנמ.. מפגש!!

nothingman1

New member
../images/Emo6.gif

מצויין!!! אני מתחיל לחשוב שאולי מי שאתה טוען שהוא אבא שלך באמת אבא שלך...

nothingman1

New member
רק תראו על מה אני מדבר:

hezkush 2@@6‎ (‏PM‎ ‏07:45)‏ : אהה, אמא שלי שפכה עליו בטעות מרק חם על הביצים..חח nothingman‎ (‏PM‎ ‏07:46)‏ : איך הוא הגיב? hezkush 2@@6‎ (‏PM‎ ‏07:47)‏ : הוא כזה קם וצעק "יש לי הודעה! אמא סירסה אותי" ואז רץ לחדר. אחרי כמה דקות תולי שאל את אמא מה איתו, אזמ היא אמרה שהיא לא ידועת, שהוא בחדר.. אז תולי אמר "אני הולך לעשות איתו שיחה גבר אל גבר" ואז אבא שלי צעק מהחדר "אני כבר לא גבר!!" ואז אחרי כמה דקות שמענו אותו אומר "זה דווקא נח" ואז נכנס לסלון עם חצאית

Aline In Chains

New member
חחחח תראו מה יאיר חלם עליי ../images/Emo3.gif

nothingman‎ (‏PM‎ ‏05:48)‏ : הכל בחלום קרה בבית הישן שלי (עברתי לפני שנה) ואת לבשת בגדים של אחיות שלי מגיל 10... ואז נכנסתי לאחד החדרים והמשפחה שלי ועוד כל מיני חברים שלי ישבו שם וגם את ולא היה לי איפה לשבת, אז את נשענת אחורה ופינית לי קצת מקום אז אני ישבתי שם ואז את חיבקת אותי ופתאום נרדמתי! ואז התעוררתי בלי מכנסיים ורק את ואבא שלי נשארתם שם אז שמתי את המכנסיים חזרה ורציתי לשאול אותך מה קרה שם אבל אבא שלי היה שם אז לא רציתי, והצעתי שנלך לחדר אחר בדרך שהלכנו מצאתי מעדן בטעם פירות יער ואכלתי אותו בדרך לחדר ואז כששאלת מה רציתי אז איכשהו בגלל המעדן הפה שלי נסגר כל כך חזק ובצורה מוזרה שלא יכולתי לפתוח אותו ומתתי מכאבים ואז התעוררתי והרבצתי לעצמי חח... Aline In Chains‎ (‏PM‎ ‏05:49)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מהההההה nothingman‎ (‏PM‎ ‏05:50)‏ : איזה חלום הזוי!!! Aline In Chains‎ (‏PM‎ ‏05:50)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אני קשורה Aline In Chains‎ (‏PM‎ ‏05:50)‏ : ווהו חיבקתי אותך!11111 Aline In Chains‎ (‏PM‎ ‏05:50)‏ : ואולי גם אנסתי חח nothingman‎ (‏PM‎ ‏05:50)‏ : התכוונתי לשאול אבל לא יכולתי... בגדים של אחיות שלי מגיל 10!!!!!! Aline In Chains‎ (‏PM‎ ‏05:50)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Aline In Chains‎ (‏PM‎ ‏05:51)‏ : איך הם נראו? חחח nothingman‎ (‏PM‎ ‏05:51)‏ : גרביונים לבנים עם משולשים צבעוניים, חצאית ירוקה וקרועה וחולצה לבנה גזורה אנסתי את יאיר

ממ.. תודה?! ../images/Emo6.gif

דרך אגב, זוכר שאמרת לי שאני חסר פרופורציות? זה נכון גוף קטן וזין גדול!!
(קרדיט לקרני)

אתה ג'ינג'י, לא יכול להיות לך

זין גדול, יש לך אחד קטן בגלל שאיבדת את החצי השני שלו בתחת של חברך:)

למעלה