שרונה:]
N nany12 New member 13/10/06 #210 אלין! חשבתי היה בינינו הסכם! חחחחח אני כל כך נכנס למוסד אם מישהו רואה את זה....
T The legendary DuDe New member 13/10/06 #228 עזוב שזו הבעת 'אל תדליק אותי!!!!!!' זה גם: נתי, שנה שלישית במנהל עסקים.
N nany12 New member 13/10/06 #239 כללל כךךך!!! חחחחחחחחחחחחחח ככככללללל ככככךךךך!!!!! חחחחחחחחחחח יואו איך לא עליתי על זה עד עכשיו??? חחחחחחחחחחחחחחח ענקקק
כללל כךךך!!! חחחחחחחחחחחחחח ככככללללל ככככךךךך!!!!! חחחחחחחחחחח יואו איך לא עליתי על זה עד עכשיו??? חחחחחחחחחחחחחחח ענקקק
T The legendary DuDe New member 13/10/06 #144 אין, את אחת היפות. וגיליתי למי את דומה! גאד זה שיגע אותי.
T The legendary DuDe New member 13/10/06 #177 להפך, אנחנו התחלנו עם זו בצד השני של החלון, נתי כל הזמן צעק לה שהיא מטומטמת אבל לא שומעים כלום דרך החלון זו הייתה פסגת ההתחלות בעזריאלי.
להפך, אנחנו התחלנו עם זו בצד השני של החלון, נתי כל הזמן צעק לה שהיא מטומטמת אבל לא שומעים כלום דרך החלון זו הייתה פסגת ההתחלות בעזריאלי.
A Aline In Chains New member 13/10/06 #127 להלהל ואין לי תמונות של שגיא!!!! $&^@#$&@ נגמרו לי הסוללות עוד לפני שהוא שבא;[