נממ... שאלון!

eden242

New member
נממ... שאלון!

אני חולה בבית השיער שלי מוזר ואני נראית כמו מיטאני! ייעי! *מתגאה* *נסקלת* טוב אז בכל אופן... שאלון! האהא (שנים אני מחכה לרגע הזה) למי אתה דומה? 1)יש לך תחרות כלשהי נגד יריב חזק, מה תעשה? א. נמממ... יש לי שיטות משלי... *מבט ערמומי* ב. אתאמן הרבה ג. כלום, זה בטח לא יהיה קשה במיוחד... ד.אתאמן או שאקבל קצת עזרה 2) כיצד אתה מגיב לאנשים יותר מוכשרים ממך? א. עם השיטות שלי הוא כבר לא יהיה מוכשר ממני... *מבט ערמומי* ב. אנסה להתאמן כדי להביס אותו, אבל יכול להיות שקצת אשנא אותו קצת ג. אני יפתח אובססיה לגביו עד שאנצח אותו. או שאני יתפגר. ד. וואו, איזה מוכשר הבנאדם הזה! 3) ניצחת בתחרות כלשהי! מה התגובה שלך? א. זה היה קל... המתמודד פשוט לא מסתכל על שומדבר... ב. כיף לי! המאמץ משתלם! ג. *מבט אדיש* ד. יש!!! הצלחתי!!! האא!!!! 4) מהן הציפיות שלך מעצמך? א. לנצח אפילו אם זה גובל ב... נמממ... ב. לנסות לנצח כל יריב שלי ג. לנצח כל יריב שלי! ד. לעשות הכי טוב שאני מסוגל 6) איך אתה ביומיום? א. מסתורי וערמומי *פרצוף מפחיד* ב. שקט אבל חברותי ג. אדיש, רגיש אבל עדיין נחמד ד. קופצני, חברותי אבל לפעמים נוטה להעליב קצת אנשים *נבוך* 7) מה דעתך על רמאות? א. דרך חיים. ב. דבר מתועב, לרמות זה דבר מגעיל! ג. דבר רע, אבל גם ברמאות לא ינצחו אותי... ד. משהו רע, אבל צריך לעזור לרמאים כדי שיפסיקו עם זה *מבט תמים* 8) אתה מרגיש שלאנשים יש ציפיות ממך? א. נממ... לארנק?.. ב. יש לי בעיקר ציפיות מעצמי... ג. כע X______________X ד.לא ממש, אבל יתמכו בי תמיד 9) לסיום, מה דעתך על עוגיות שוקולד? א. ;~_~ ב. ;~_~ ג. ;~_~ ד. יאמי!!!!!! אם רוב התשובות שלך הן א', אתה... מיטאני! אתה ילד חכם ומוכשר, אבל לפעמים את לא בטוח בעצמך ולכן עושה דברים לא טובים או מרמה... ואתה בישי. אם רוב התשובות שלך הן ב', אתה... טסוטסוי! אתה ילד שקט, נחמד וחברותי. אתה תמיד משתדל לעשות את המיטב בדרכים ישרות יותר מסרגל בנוסף לזה, אתה קצת מעוצבן על אנשים לא ישרים/ שטובים יותר ממך. אבל קצת. ואתה בישי. אם רוב התשובות שלך הן ג', אתה... אקירה! קודם כל איחוליי על זה שיצאת הבישי של הסדרה *נסקלת* אז ככה: אתה שקט, אדיש אבל עדיין נחמד איכשהו. אתה אובססיבי לגבי אנשים טובים / מוכשרים ממך, אבל כעקרון לוקח את ההצלחה כמובן מאיליו. ואתה בישי. אם רוב התשובות שלך הן ד', אתה... היקארו! אתה חברותי, קופצני, נחמד ומתחשב :0 אתה משתדל לעשות את המיטב אבל לא לוקח קשה הפסדים. אתה מעריך שחקנים טובים ממך. ואתה בישי.

shui chan

New member
עווונה D:

1 - ב. אתאמן הרבה 2 - ד. וואו, איזה מוכשר הבנאדם הזה! 3 - ב. כיף לי! המאמץ משתלם! 4 - ג. לנצח כל יריב שלי! 5 6 - ד. קופצני, חברותי אבל לפעמים נוטה להעליב קצת אנשים *נבוך* 7 - ד. משהו רע, אבל צריך לעזור לרמאים כדי שיפסיקו עם זה *מבט תמים* 8 - ב. יש לי בעיקר ציפיות מעצמי... 9 - ד. יאמי!!!!!! אני.. היקארו! אתה חברותי, קופצני, נחמד ומתחשב :0 אתה משתדל לעשות את המיטב אבל לא לוקח קשה הפסדים. אתה מעריך שחקנים טובים ממך. ואתה בישי. יאיי אני בישי ^__^

עונהה~ ../images/Emo9.gif

1)יש לך תחרות כלשהי נגד יריב חזק, מה תעשה? ב. אתאמן הרבה. 2) כיצד אתה מגיב לאנשים יותר מוכשרים ממך? ב. אנסה להתאמן כדי להביס אותו, אבל יכול להיות שקצת אשנא אותו... ד. וואו, איזה מוכשר הבנאדם הזה! גם ב' וגם ד'~ *מסמיקה* 3) ניצחת בתחרות כלשהי, מה התגובה שלך? ד. יש!!! הצלחתי!!! האא!!!! 4) מהן הציפיות שלך מעצמך? ב. לנסות לנצח כל יריב שלי... ד. לעשות הכי טוב שאני מסוגל... שוב, ב' וד' 3> 6) איך אתה ביומיום? ב. שקט אבל חברותי. ד. קופצני, חברותי אבל לפעמים נוטה להעליב קצת אנשים *נבוך* XDD~ שוב ב' וד' XDD~ 7) מה דעתך על רמאות? ד. משהו רע, אבל צריך לעזור לרמאים כדי שיפסיקו עם זה *מבט תמים* *מסמיקה*~ :> 8) אתה מרגיש שלאנשים יש ציפיות ממך? ב. יש לי בעיקר ציפיות מעצמי... ג. כע X______________X שינוי! ב' וג'~ XDDDD~ 9) לסיום, מה דעתך על עוגיות שוקולד? ד. יאמי!!!!!! כפי שרואים, הרוב זה ב' וד' P:

eden242

New member
זה אומר שאת שילוב של

אקירה וטסוטסוי, כלומר- בישי עם שיער כחול ומשקפיים
יש להם אופי דיי דומה לדעתי, רק שאקירה יותר אובססיבי

Sheiz

New member
מיעו~ ../images/Emo108.gif

1)יש לך תחרות כלשהי נגד יריב חזק, מה תעשה? א. נמממ... יש לי שיטות משלי... *מבט ערמומי* ב. אתאמן הרבה ג. כלום, זה בטח לא יהיה קשה במיוחד... ד.אתאמן או שאקבל קצת עזרה
2) כיצד אתה מגיב לאנשים יותר מוכשרים ממך? א. עם השיטות שלי הוא כבר לא יהיה מוכשר ממני... *מבט ערמומי* ב. אנסה להתאמן כדי להביס אותו, אבל יכול להיות שקצת אשנא אותו קצת ג. אני יפתח אובססיה לגביו עד שאנצח אותו. או שאני יתפגר. ד. וואו, איזה מוכשר הבנאדם הזה!
3) ניצחת בתחרות כלשהי! מה התגובה שלך? א. זה היה קל... המתמודד פשוט לא מסתכל על שומדבר... ב. כיף לי! המאמץ משתלם!
ג. *מבט אדיש* ד. יש!!! הצלחתי!!! האא!!!! 4) מהן הציפיות שלך מעצמך? א. לנצח אפילו אם זה גובל ב... נמממ... ב. לנסות לנצח כל יריב שלי ג. לנצח כל יריב שלי! ד. לעשות הכי טוב שאני מסוגל
6) איך אתה ביומיום? א. מסתורי וערמומי *פרצוף מפחיד* ב. שקט אבל חברותי ג. אדיש, רגיש אבל עדיין נחמד
ד. קופצני, חברותי אבל לפעמים נוטה להעליב קצת אנשים *נבוך* 7) מה דעתך על רמאות? א. דרך חיים. ב. דבר מתועב, לרמות זה דבר מגעיל! ג. דבר רע, אבל גם ברמאות לא ינצחו אותי... ד. משהו רע, אבל צריך לעזור לרמאים כדי שיפסיקו עם זה *מבט תמים*
8) אתה מרגיש שלאנשים יש ציפיות ממך? א. נממ... לארנק?.. ב. יש לי בעיקר ציפיות מעצמי... ג. כע X______________X
ד.לא ממש, אבל יתמכו בי תמיד 9) לסיום, מה דעתך על עוגיות שוקולד? א. ;~_~ ב. ;~_~ ג. ;~_~ ד. יאמי!!!!!!
ולסיכום- יצאתי היקארו ^-^

harar8

New member
אני^^

1)יש לך תחרות כלשהי נגד יריב חזק, מה תעשה? ב. אתאמן הרבה 2) כיצד אתה מגיב לאנשים יותר מוכשרים ממך? ד. וואו, איזה מוכשר הבנאדם הזה! 3) ניצחת בתחרות כלשהי! מה התגובה שלך? ד. יש!!! הצלחתי!!! האא!!!! 4) מהן הציפיות שלך מעצמך? ד. לעשות הכי טוב שאני מסוגל 6) איך אתה ביומיום? ג. אדיש, רגיש אבל עדיין נחמד 7) מה דעתך על רמאות? ב. דבר מתועב, לרמות זה דבר מגעיל! 8) אתה מרגיש שלאנשים יש ציפיות ממך? ד.לא ממש, אבל יתמכו בי תמיד 9) לסיום, מה דעתך על עוגיות שוקולד? ד. יאמי!!!!!! יצאתי היקארו^_^

star_female

New member
אין 5 o.o;

1)יש לך תחרות כלשהי נגד יריב חזק, מה תעשה? ב. אתאמן הרבה 2) כיצד אתה מגיב לאנשים יותר מוכשרים ממך? ד. וואו, איזה מוכשר הבנאדם הזה! 3) ניצחת בתחרות כלשהי! מה התגובה שלך? ב. כיף לי! המאמץ משתלם! 4) מהן הציפיות שלך מעצמך? ד. לעשות הכי טוב שאני מסוגל 6) איך אתה ביומיום? ב. שקט אבל חברותי 7) מה דעתך על רמאות? ד. משהו רע, אבל צריך לעזור לרמאים כדי שיפסיקו עם זה *מבט תמים* 8) אתה מרגיש שלאנשים יש ציפיות ממך? ב. יש לי בעיקר ציפיות מעצמי... 9) לסיום, מה דעתך על עוגיות שוקולד? ד. יאמי!!!!!! תיקו בין ב' ל-ד'.

גמאני גמאני! D:

והרי תשובותיי ^___^ 1)יש לך תחרות כלשהי נגד יריב חזק, מה תעשה? ד.אתאמן או שאקבל קצת עזרה 2) כיצד אתה מגיב לאנשים יותר מוכשרים ממך? ב. אנסה להתאמן כדי להביס אותו, אבל יכול להיות שקצת אשנא אותו קצת 3) ניצחת בתחרות כלשהי! מה התגובה שלך? ד. יש!!! הצלחתי!!! האא!!!! 4) מהן הציפיות שלך מעצמך? ד. לעשות הכי טוב שאני מסוגל 6) איך אתה ביומיום? ד. קופצני, חברותי אבל לפעמים נוטה להעליב קצת אנשים *נבוך* 7) מה דעתך על רמאות? ד. משהו רע, אבל צריך לעזור לרמאים כדי שיפסיקו עם זה *מבט תמים* 8) אתה מרגיש שלאנשים יש ציפיות ממך? ב. יש לי בעיקר ציפיות מעצמי... 9) לסיום, מה דעתך על עוגיות שוקולד? ד. יאמי!!!!!! אני גם היקארו ^_______________^ חע! Long live the bleached lifa! ^____^

Happy Green Day

New member
אני הילד המופרע שחימצן ת'שיער~.~

אוף רציתי להיות מיטאני.. הוא כ"כ חמוט!*.*

עונה

למי אתה דומה? 1)יש לך תחרות כלשהי נגד יריב חזק, מה תעשה? ג. כלום, זה בטח לא יהיה קשה במיוחד... (זה לרוב ככה, כמובן שזה תלוי בתחום. ואני לא בחרתי את זה כי אני שחצנית- אני סומכת על המזל שלי כי אני עצלנית, ואני לא מתאכזבת בדרך כלל) 2) כיצד אתה מגיב לאנשים יותר מוכשרים ממך? ג. אני יפתח אובססיה לגביו עד שאנצח אותו. או שאני יתפגר. מה לעשות, אני ממש תחרותית 3) ניצחת בתחרות כלשהי! מה התגובה שלך? ב. כיף לי! המאמץ משתלם! 4) מהן הציפיות שלך מעצמך? ד. לעשות הכי טוב שאני מסוגל 6) איך אתה ביומיום? ג. אדיש, רגיש אבל עדיין נחמד 7) מה דעתך על רמאות? ב. דבר מתועב, לרמות זה דבר מגעיל! 8) אתה מרגיש שלאנשים יש ציפיות ממך? ג. כע X______________X 9) לסיום, מה דעתך על עוגיות שוקולד? ד. יאמי!!!!!! הכי הרבה ג'- אז אני אקירה! יאיייייייי!

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifעונה :]

למי אתה דומה? 1)יש לך תחרות כלשהי נגד יריב חזק, מה תעשה? ב. אתאמן הרבה 2) כיצד אתה מגיב לאנשים יותר מוכשרים ממך? ב. אנסה להתאמן כדי להביס אותו, אבל יכול להיות שקצת אשנא אותו קצת 3) ניצחת בתחרות כלשהי! מה התגובה שלך? ד. יש!!! הצלחתי!!! האא!!!! 4) מהן הציפיות שלך מעצמך? ב. לנסות לנצח כל יריב שלי 6) איך אתה ביומיום? ב. שקט אבל חברותי 7) מה דעתך על רמאות? ב. דבר מתועב, לרמות זה דבר מגעיל! 8) אתה מרגיש שלאנשים יש ציפיות ממך? ב. יש לי בעיקר ציפיות מעצמי... 9) לסיום, מה דעתך על עוגיות שוקולד? ד. יאמי!!!!!! יאי אני טסוטסוי...XDD...כיף לי ^_~

cRitiCaL KitTy

New member
עונה!../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

למי אתה דומה? 1)יש לך תחרות כלשהי נגד יריב חזק, מה תעשה? א. נמממ... יש לי שיטות משלי... *מבט ערמומי* ב. אתאמן הרבה
ג. כלום, זה בטח לא יהיה קשה במיוחד... ד.אתאמן או שאקבל קצת עזרה 2) כיצד אתה מגיב לאנשים יותר מוכשרים ממך? א. עם השיטות שלי הוא כבר לא יהיה מוכשר ממני... *מבט ערמומי* ב. אנסה להתאמן כדי להביס אותו, אבל יכול להיות שקצת אשנא אותו קצת ג. אני יפתח אובססיה לגביו עד שאנצח אותו. או שאני יתפגר. ד. וואו, איזה מוכשר הבנאדם הזה!
3) ניצחת בתחרות כלשהי! מה התגובה שלך? א. זה היה קל... המתמודד פשוט לא מסתכל על שומדבר... ב. כיף לי! המאמץ משתלם! ג. *מבט אדיש* ד. יש!!! הצלחתי!!! האא!!!!
4) מהן הציפיות שלך מעצמך? א. לנצח אפילו אם זה גובל ב... נמממ... ב. לנסות לנצח כל יריב שלי ג. לנצח כל יריב שלי! ד. לעשות הכי טוב שאני מסוגל
6) איך אתה ביומיום? א. מסתורי וערמומי *פרצוף מפחיד* ב. שקט אבל חברותי
ג. אדיש, רגיש אבל עדיין נחמד ד. קופצני, חברותי אבל לפעמים נוטה להעליב קצת אנשים *נבוך*
מה לעשות שאני שניהם? 7) מה דעתך על רמאות? א. דרך חיים. ב. דבר מתועב, לרמות זה דבר מגעיל!
ג. דבר רע, אבל גם ברמאות לא ינצחו אותי... ד. משהו רע, אבל צריך לעזור לרמאים כדי שיפסיקו עם זה *מבט תמים* 8) אתה מרגיש שלאנשים יש ציפיות ממך?
אין לי מושגX__X א. נממ... לארנק?.. ב. יש לי בעיקר ציפיות מעצמי... ג. כע X______________X ד.לא ממש, אבל יתמכו בי תמיד 9) לסיום, מה דעתך על עוגיות שוקולד? א. ;~_~ ב. ;~_~ ג. ;~_~ ד. יאמי!!!!!!

cRitiCaL KitTy

New member
גררר אני היקארו../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

ד=5 ב=3\4 אתה חברותי, קופצני, נחמד ומתחשב :0 אתה משתדל לעשות את המיטב אבל לא לוקח קשה הפסדים. אתה מעריך שחקנים טובים ממך. ואתה בישי. יאי אני בישי^^

S h e d o n i t

New member
עונה^___^../images/Emo100.gif../images/Emo9.gif

למי אתה דומה? 1)יש לך תחרות כלשהי נגד יריב חזק, מה תעשה? א. נמממ... יש לי שיטות משלי... *מבט ערמומי* ב. אתאמן הרבה
ג. כלום, זה בטח לא יהיה קשה במיוחד... ד.אתאמן או שאקבל קצת עזרה 2) כיצד אתה מגיב לאנשים יותר מוכשרים ממך? א. עם השיטות שלי הוא כבר לא יהיה מוכשר ממני... *מבט ערמומי* ב. אנסה להתאמן כדי להביס אותו, אבל יכול להיות שקצת אשנא אותו קצת
ג. אני יפתח אובססיה לגביו עד שאנצח אותו. או שאני יתפגר. ד. וואו, איזה מוכשר הבנאדם הזה! 3) ניצחת בתחרות כלשהי! מה התגובה שלך? א. זה היה קל... המתמודד פשוט לא מסתכל על שומדבר... ב. כיף לי! המאמץ משתלם!
ג. *מבט אדיש* ד. יש!!! הצלחתי!!! האא!!!! 4) מהן הציפיות שלך מעצמך? א. לנצח אפילו אם זה גובל ב... נמממ... ב. לנסות לנצח כל יריב שלי ג. לנצח כל יריב שלי! ד. לעשות הכי טוב שאני מסוגל
6) איך אתה ביומיום? א. מסתורי וערמומי *פרצוף מפחיד* ב. שקט אבל חברותי
ג. אדיש, רגיש אבל עדיין נחמד ד. קופצני, חברותי אבל לפעמים נוטה להעליב קצת אנשים *נבוך* 7) מה דעתך על רמאות? א. דרך חיים. ב. דבר מתועב, לרמות זה דבר מגעיל!
ג. דבר רע, אבל גם ברמאות לא ינצחו אותי... ד. משהו רע, אבל צריך לעזור לרמאים כדי שיפסיקו עם זה *מבט תמים* 8) אתה מרגיש שלאנשים יש ציפיות ממך? א. נממ... לארנק?.. ב. יש לי בעיקר ציפיות מעצמי... ג. כע X______________X ד.לא ממש, אבל יתמכו בי תמיד
9) לסיום, מה דעתך על עוגיות שוקולד? א. ;~_~ ב. ;~_~ ג. ;~_~ ד. יאמי!!!!!!
ב=5 ד=3 אני יצאתי טסוטסוי!~XDDD~, אתה ילד שקט, נחמד וחברותי. אתה תמיד משתדל לעשות את המיטב בדרכים ישרות יותר מסרגל בנוסף לזה, אתה קצת מעוצבן על אנשים לא ישרים/ שטובים יותר ממך. אבל קצת. ואתה בישי.

nadav1232

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

למי אתה דומה? 1)יש לך תחרות כלשהי נגד יריב חזק, מה תעשה? א. נמממ... יש לי שיטות משלי... *מבט ערמומי* ב. אתאמן הרבה -
ג. כלום, זה בטח לא יהיה קשה במיוחד... ד.אתאמן או שאקבל קצת עזרה 2) כיצד אתה מגיב לאנשים יותר מוכשרים ממך? א. עם השיטות שלי הוא כבר לא יהיה מוכשר ממני... *מבט ערמומי* ב. אנסה להתאמן כדי להביס אותו, אבל יכול להיות שקצת אשנא אותו קצת ג. אני יפתח אובססיה לגביו עד שאנצח אותו. או שאני יתפגר. -
ד. וואו, איזה מוכשר הבנאדם הזה! 3) ניצחת בתחרות כלשהי! מה התגובה שלך? א. זה היה קל... המתמודד פשוט לא מסתכל על שומדבר... ב. כיף לי! המאמץ משתלם! -
ג. *מבט אדיש* ד. יש!!! הצלחתי!!! האא!!!! 4) מהן הציפיות שלך מעצמך? א. לנצח אפילו אם זה גובל ב... נמממ... ב. לנסות לנצח כל יריב שלי ג. לנצח כל יריב שלי! ד. לעשות הכי טוב שאני מסוגל -
6) איך אתה ביומיום? א. מסתורי וערמומי *פרצוף מפחיד* ב. שקט אבל חברותי ג. אדיש, רגיש אבל עדיין נחמד -
ד. קופצני, חברותי אבל לפעמים נוטה להעליב קצת אנשים *נבוך* 7) מה דעתך על רמאות? א. דרך חיים. ב. דבר מתועב, לרמות זה דבר מגעיל! -
ג. דבר רע, אבל גם ברמאות לא ינצחו אותי... ד. משהו רע, אבל צריך לעזור לרמאים כדי שיפסיקו עם זה *מבט תמים* 8) אתה מרגיש שלאנשים יש ציפיות ממך? א. נממ... לארנק?.. ב. יש לי בעיקר ציפיות מעצמי...
ג. כע X______________X ד.לא ממש, אבל יתמכו בי תמיד 9) לסיום, מה דעתך על עוגיות שוקולד? א. ;~_~ ב. ;~_~ ג. ;~_~ ד. יאמי!!!!!! -
אם רוב התשובות שלך הן א', אתה... מיטאני! אתה ילד חכם ומוכשר, אבל לפעמים את לא בטוח בעצמך ולכן עושה דברים לא טובים או מרמה... ואתה בישי. אם רוב התשובות שלך הן ב', אתה... טסוטסוי! - 3 אתה ילד שקט, נחמד וחברותי. אתה תמיד משתדל לעשות את המיטב בדרכים ישרות יותר מסרגל בנוסף לזה, אתה קצת מעוצבן על אנשים לא ישרים/ שטובים יותר ממך. אבל קצת. ואתה בישי. אם רוב התשובות שלך הן ג', אתה... אקירה! - 3 קודם כל איחוליי על זה שיצאת הבישי של הסדרה *נסקלת* אז ככה: אתה שקט, אדיש אבל עדיין נחמד איכשהו. אתה אובססיבי לגבי אנשים טובים / מוכשרים ממך, אבל כעקרון לוקח את ההצלחה כמובן מאיליו. ואתה בישי. אם רוב התשובות שלך הן ד', אתה... היקארו! - 2 אתה חברותי, קופצני, נחמד ומתחשב :0 אתה משתדל לעשות את המיטב אבל לא לוקח קשה הפסדים. אתה מעריך שחקנים טובים ממך. ואתה בישי.

למעלה