נממ...כמה דברים :X

Chaotic Force

New member
נממ...כמה דברים :X

1)אני היחיד ששם לב שהדר וענת נעלמו לנו בפתאומיות?! 2)ידידה טובה שלי מהכיתה קפצה אתמול מקומה שישית...ויצאה מזה בחיים...זה הסיפור: בזמן האחרון היא רבה הרבה עם ההורים, והיא ושני ידידות היו אצל ידיד שלהם, שם הייתה וודקה [ולפי דעתי גם סמים, לא משו כבד, אקסטות ו\או אסיד] והיא דיברה איתם איזה 3 שעות על זה שהיא רוצה להתאבד והם לא האמינו לה וצחקו עליה, היא ניסתה להתאבד פעמיים, והם עצרו אותה, ואז היא אמרה שהיא הולכת לשירותים ואז היא קפצה וחברה שלה ראתה אותה מהגג בשלולית של דם....היא שברה צלעות, רגל, את האגן, והטחול נהרס לה....היא ביינתים בטיפול נמרץ מחוסרת הכרה...אני מתפלל לאלוהים לשלומה, תעזרו בבקשה. 3)לירון אני אוהב אותך. 4)ב-21 לפברואר מבחן שלב א' בתלמה ילין למגמת קולנוע, תאחלו לי בהצלחה בבקשה :S זהו פה אני מפסיק לחפור לכם

nk5

New member
שיהייה לך בהצלחה במבחן...

ואני מאחלת לך שידידה שלך תתאושש .

אוי.../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

אני ממש מקווה שהיא רצתה למות בהשפעת הסמים או האלכוהול או מה שהלך שם ולא כי באמת היה לה רע. תמסור לה החלמה מהירה.

skazu

New member
זה נאיבי לקוות שהיא התאבדה

בגלל שלא היה לה רע... במיוחד בגלל מה שהבחור סיפר היא צריכה עזרה דחוף בשביל שלא תפגע בעצמה אבל אני בטוח שהמשפחה שלה יודעת את זה כבר.. החלמה מהירה ובהצלחה .. גלעד.

Silver Lance

New member
בוא'נה..

לא מספיק שהיא מנסה מלא פעמים להתאבד, כשהיא לבסוף מצליחה לקפוץ היא לא מתה? אני שמח שהיא יצאה מזה בחיים, אבל היא יצאה עם גוף שבור... אני מקווה שזה ילמד אותה לקח..
החלמה מהירה לה
ובאמת, איפה הדר? הרבה זמן היא השתתפה בדיונים [לא פה ולא בקומונה]. בטח בגלל הלחץ בלימודים. בהצלחה אחי במבחנים! שסוף-סוף תגיע לבצפר שאתה אוהב ותהנה בו ללמוד [עד כמה שאפשר] ולהשקיע!

Nurmidor

New member
../images/Emo140.gifבהצלחה!

ותשמור על הידידה שלך, מקווה שהיא תבריא

סרינה99

New member
בהצלחה!...ואוי זה באמת נורא!!

אני מקווה שיבינו שהיא צריכה עזרה...

למעלה