נממ חדשה?:$

mori17

New member
וואלה?

חשבתי ש-35 זה לכל מי שיש אפילפסיה... לי יש 45 כי זה היה לפני שהכניסו את הפרופיל החדש(35) והבנתי שהפרופיל הזה למי שיש אפילפסיה מורי

קשה לי להאמין שאנשים כמוני

ישימו ב35 רק כי יש אפילפסיה.. הפרופיל נוצר כדי שיוכלו לגייס יותר אנשים.. למשל; אנשים שצריכים קירבה לבית חולים.. לא כל האפילפטים באמת צריכים את זה. כמוני.

mori17

New member
אהה אוקיי עכשיו התמונה נראית לי

יותר טוב חח לפי המצב שלי אז כנראה הייתי מקבלת 45 כי אני מאוזנת
מורי

ruthty

New member
היי יפתחת../images/Emo74.gif../images/Emo140.gif

אני שמחה שאתה לא מוציא רישיון לאופנוע אני אנטי אופנוע בגלל סיכון יתר אולם אני מקוה שתתאזן מהר ותוכל להוציא רישיון למכונית אנני מבינה למה לא נתנו לך להתגיס אלה אם אתה עומד על זה להיות קרבי יש הרבה אפשרויות אחרות כמו מודיעין חיל האויר לא חסר בצבא לאו דוקא בקרבי אני מאחלת לך שנה טובה שנת בריאות ופרנסה טובה בהצלחה בכל אשר תפנה שנה טובהההההה

מסודי17

New member
בדיוק כמוך :]

רק גדול ממך ב3 שנים . התחילו לי פרכוסים ללא איבוד הכרה לפני שנה כמעט (עוד מעט חוגג שנה) , גם אני לא לקחתי את זה קשה וההורים שלי היו לחוצים ועדיין די לחוצים כל פעם שאני מדבר איתם על זה , זה מעצבן לפעמים שאני זה שצריך להרגיע אותם במקום שהם ירגיעו אותי אבל בסדר בסך הכל כולם קיבלו את זה בסדר גמור . אי אפשר להגיד שמקבלים את זה בכיף , אל תשכחי שיש בעיות עם היציאות בלילה והשעות שינה והאלכוהול , אבל מסתדרים , יש דברים הרבה יותר גרועים . שנה טובה !

ruthty

New member
היי קארין../images/Emo74.gif../images/Emo140.gif

שמחתי לשמוע שאת רואה את הדברים בצורה מעשית אני מאוד מקווה שתצליחי באשר תפני לגבי ההורים זה טבעי מאוד אמי שהיא היום בת 75 עדין דואגת לי אין הורה שלא דואג לילדיו אני מאוד מקוה שתתאזני מהר

Son Gocu

New member
היי קארין!

גם אני קבלתי את ההתקף הראשון בערך בגילך. העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך, היא שמרי על עצמךף דפלפט היא תרופה טובה, אבל יש לה תופעת לוואי שאת תשימי לב אליהן, כמו עליה במשקל... הדבר כי טוב זה לקחת הכל בקלות. בחיוך
חג שמח, שנה טובה ומתוקה!!!

הדבר האחרון שאני רוצה זה להשמין.

במיוחד אחרי שירדתי 27 קילו [דיאטה מבוקרת].

תראי

יש קבוצת תמיכה לחולים באפילפסיה. צעירים ומבוגרים כאחד. צעירים זה ילדים ומשפחות מבוגרים זה -24-35.

למעלה