נממ היי=]

Dark Agony

New member
נממ היי=]

חרוש חרוש אבל אני חדש פה ואני שומע בעיקר את בלינד גארדיין -שהיא הלהקה האהובה עלי מהכל (מגיל 11 וחצי חחחח) -אגב עכשיו בן 18 וחודשיים =] אמ..מה עוד sonata arctica, helloween, avantasia, וכאלה=] נ.ב השם הוא דודו=]

Itay Simons

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני איתי
בליינד גארדיאן
הלווין
סונטה

TarwenR

New member
וולקאם |בחיבוק|

המון זמן ועוד לבליינד
תשמע ארוון :]

Musta Susi

New member
המון זמן ועוד רק ל-20 שירים?../images/Emo3.gif

אני ואח שלי החלטנו פה 1 שIllusions- יותר טוב

Musta Susi

New member
Blind Guardian../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif!

יפה, כך הרבה זמן?
הלוואי אני הייתי מכיר אותם בגיל הזה
אה כן, ברוך הבא
שמע Stratovarius בזמנך הפנוי

IJohnYI

New member
שלום

אני פבל אתה שומע להקות נחמדות.. אמם.. Masterplan, הלהקה הטובה ביותר בעולם ויש גם RAGE, שהיא שולטת קצת פחות תהנה, מגניב פה :)

Dark Agony

New member
תודה לכם =]

בלינד שולטים בעולם (במיוחד עם האלבום החדש גרר) את הלהקות שאתם נתתם אני יחפש את materplan & rage אני מכיר...הן נחמדות גם=] שלכם, אני

McBlack

New member
ברוך הבא :)

עוד מישהו שחושב שהחדש של בליינד הוא הטוב ביותר שלהם?
אני מאיה

Dark Agony

New member
מאיה=]

הוא בין הטובים שיש אבל אני ממש מאוהב בחומר הישן כמו tales from the twilight world אבל בהחלט הוא טוב אני צריך לשמוע אותו עוד בשביל לדעת=]

McBlack

New member
גם אני צריכה לחזור עוד על הישן בשבי

ל להשוות, כבר חודשים שאני שומעת רק את החדש
|ריר| למרות שאני זוכרת שסטיות התקן בשירים היו די רציניות... X:

אני לא מבין מה הקטע שלך../images/Emo6.gif

אימג'ניישנס פשוט דיסק ענק! הרבה יותר מהחדש (לדעתי) ובכלל, אני לא מבין את שיא ההתלהבות מהחדש, אולי תעשי עליו ביקורת?

Dark Agony

New member
החומר הישן

פשוט מדהים!!!! למרות ששמעתי את החדש רק איזה פעמיים הוא נשמע טוב...דיי שונה מהקודמים אבל יש שירים שכן דומים לnight at the opera וחלק מהשירים בכלל בסגנון שונה וחדש שבלינד רוצים לבדוק וזה מצליח להם כנראה=]

שמע, אני מעריץ ענק שלהם.

קשה לבחור איזה חומר טוב יותר מהשני, כי אני אוהב את כל החומרים שלהם, בלי יוצא מן הכלל. הסגנון הראשון היה הרבה יותר כבד והרבה יותר מקפיץ, ובאמת לדעתי התקופה הכי טובה של בליינד הייתה מהדיסק הראשון עד וכולל Imaginations from the other side. למרות שהדיסק הנ"ל מה שהתחיל את החומר ה"חדש" שלהם, והביא את המלודיות וההרמוניות בשירה, זה הדיסק שבו באמת שום שיר לדעתי לא נופל מהקו הכללי של האלבום. יש גם את tales from the twilight world שהוא דיסק ענק וגם בו החומרים שומרים פחות או יותר על אותו קו. מהדיסק Nightfall in middle-earth התחיל השינוי הגדול שלהם, הרבה יותר הרמוניות, והרבה מחשיבים את זה לדיסק הטוב של בליינד, וזה באמת דיסק ענק, אבל לדעתי בגלל ריבוי הקטעי מעבר קשה להתפס לדיסק הענק הזה. a night at the opera הוא מחווה ענקית לדעתי לקווין (כמו שהוא טוען) על אותו דיסק מדהים מ75, ואגב ההרמונית קולות המרובה בדיסק הזה זו הקריצה הכי גדולה שעשו לקווין אי פעם. הדיסק החדש הוא שילוב בין החומרים, ולדעתי הוא לא תמיד נשמע טוב כ"כ, אבל יש שם כ"כ הרבה שירים מעולים, שקשה להגיד שזה דיסק רע, למען האמת זה אחד הטובים שלהם.

למעלה