נמל תל אביב

יוליק12

New member
נמל תל אביב

אז היינו בנמל תל אביב וזה נכון שהמקום שינה פניו ללא הכר אבל אני לא מבינה מה העניין הגדול סביב המקום. זה בסה"כ קניון פתוח. אני לא אוהבת קניונים אז לא יכולה להגיד שהתלהבתי מההסתובבות שם. מאוד אהבנו את גינת המשחקים המגניבה שיש שם, בקטע שבין הנמל עצמו לחניון האוטובוסים. התחלנו שם וחזרנו שוב אח"כ ובין לבין הלכנו לאורך הגדר של הנמל, אכלנו גלידה באחת הגלידריות במקום והיה שם ריח של ביוב, ואח"כ אכלנו בארומה וחזרנו לאיזור של המשחקים, אבל מעבר לזה אני לא מבינה מה עוד יש לעשות בנמל (מלבד נניח לשכור אופניים).

ExNewYorker

New member
בתור תל אביבית - אני מגיעה לשם רק במסגרת

אימון ריצה או לקחת את החמודי לגינת המשחקים שם שהיא באמת מגניבה.
מי שאוהב לשבת באחד מבתי הקפה שם או המסעדות - כנראה נהנה...

באימון ריצה - כשאין יותר מדי אנשים - ה DECK מעץ בקרבת המים כיף לריצה

שרלוקה

New member
אני איתך

אני חושבת שמה שכן נחמד לפעמים (שנים לא הייתי) זה שבתוך תל אביב הפקוקה והעמוסה, אפשר להביא אופניים, בימבות וכאלו והילדים יכולים לסוע בכייף. (אנחנו לא מהאיזור ויש לנו מספיק מקום לסוע באפניים ובימבות ליד הבית),
רוב הפעמים שהייתי שם היו מופעי רחוב וזה החלק השווה (כך גם מתחם התחנה שהוא בתכל'ס כלום מעניין מלבד החלק הזה).
אה, והים כמובן.
לצפות על היום באופן נקי. לא לכולם יש את הפריוולגיה הזאת. זה חלק שאני די מחבבת. כנ"ל בנמל יפו (שהוא הרבה יותר מוצלח, מעניין ונעים מנמל ת"א).

אנחנו אוהבים ללכת לכיוון צפון,

סתם בשביל לטייל ליד הים. הרבה פעמים מביאים לילדים אופניים והם יכולים לרכוב בכיף.

macaroni35

New member
הפעמים שהייתי כתל אביבית..

למקום היינו הולכים שלא עמוס/שבתות/חגים ....או שעות ש"עם ישראל" עדיין לא התעורר לבלות שם את מרבית היום....

אהבתי את המרחב הפתוח לרכיבה על אופניים לילדה, הנוף....הנוף....והנוף....גינת החול באמצע הגדולה....

וכמובן גינת המשחקים הענקית...

לכל החנויות במתחם גם ככה לא הייתי נכנסת והיינו או יושבים לאכול גלידה או ארוחת בוקר בנמרוד לדוגמא....

tiger mom

New member
בגדול מסכימה לגמרי

לדעתי נעים לטייל שם כשלא עמוס.
דייגים, ים.
המתקנים בהחלט כיפים.
החנויות לא מעניינות אותי באופן אישי. גם מיותר בעיני, אבל זאת אני. לא חובבת קניונים גדולה.
פעם בכמה חודשים זה בהחלט עושה את העבודה.
אם גם באים לאכול זה גם נחמד בעיני. בהתחשב בעובדה שאני לא גרה בעיר עם ים זו בהחלט אווירה אחרת

היו כמה פעמים שבאנו עם בימבות או אופניים.

אני חושבת שזה מקום נחמד לטייל בו פעם בכמה זמן. בהחלט לא לעיתים קרובות מדי
ובנוסף- אנחנו באים רק מוקדם. ברגע שנעשה עמוס אנחנו בורחים

פרמלה

New member
כשהוא ריק זה מקום נפלא לעבור בו באופניים

או לאכול בו (פיר 21, למשל) או לבהות ממנו אל היום. כשהוא עמוס, זה מקום מאוס.

אני אישית מאוד אוהבת את הנמל....

אני אוהבת לשבת בקה נמרוד ולהסתכל על הים...
אני אוהבת הסתובב בחנויות השונות...
גם השוק המקורה נחמד מאוד....

אולי זה תלוי בשעות ובעומס במקום...

יוליק12

New member
היה ריק יחסית כשהיינו שם

אנחנו פשוט לא מסתובבים בקניונים אז לחנויות לא היתה משמעות עבורנו, ואנחנו אמנם גרים בעיר אבל פרברית אז אין בעיית מקום לרכיבה, וממילא לא הבאנו את הקורקינט איתנו

מקום מושלם לרכיבה על אופניים

ולראות נחיתות של מטוסים

לא הרבה מעבר לזה, מקסימום גלידה...

צודקת! אם כבר אתם בארץ עדיף לטייל אני מניחה

יש כ"כ הרבה מקומות יפים...
ממש לאחרונה טיילנו בהר תבור ובסקיטופוליס- העיר הרומית בבית שאן (יש גם חזיון אורקולי בערב)- כ"כ יפה!
ובת"א- עדיף מוזיאונים, אפשר כאלה שיותר יחודיים למדינתינו ולא משהו שיש באיזור שלכם, וכמובן להסתובב בת"א ה"היסטורית" (רח' ביאליק/ שדרות רוטשילד ורחובות סמוכים יפים) ולא בקניונים משודרגים, מסכימה איתך לגמרי. הקטע בנמל זה הים, מעבר לכך- סתם.

נושי 14

New member
החנויות הן בכלל לא העיקר

למי שגר באזור (מבחינתנו 15 -20 דקות נסיעה זה בהחלט באיזור) זה מקום נחמד להעביר בו אחה"צ המאוחרים בשישי או שבת.
מגיעים עם בימבה\קורקינט\אופניים עם ברים או רק אנחנו והילדים מתחילים מגני המתקנים השווים שבנו שם.
ממשיכים לדק אולי גם לארגז חול, אוכלים גלידה או ארוחת ערב באחת המסעדות וחוזרים חזרה למתקני השעשועים בדרך לאוטו.

פישים

New member
מרחב לגלגלים של ילדים או סתם לרוץ

ארוחת בוקר בגיליז בחורף, ערב מוקדמת בפיר 23 בקיץ, שיטוט בשוק המקורה (קיטשן מארקט שיש שם מעולה וכך גם הדוכן פסטות), פדיקור ו/או מסאז' בכולה, יומולדת בדיאדה, מופע בוקר לילדים בשבלול, אה ואם היא עוד קיימת - הפיצה של אייסברג.. אלה ההזדמנויות (פחות או יותר) שהייתי שם.

אגב, במתחם התחנה עדיין לא הייתי, מניחה שהוא בעיקרו קניות.

פישים

New member
אם את מחפשת טיולים - היינו ביום שישי במצדה.

היה משובח (כולל ירידה לקומה התחתונה יותר של הארמון הצפוני).

אחר כך המשכנו לים המלח והיה נחמד מאד.

osnat3333

New member
להסתובב בכיף

אפשר ללכת/לנסוע על הדק, לשבת מול הים על המדרגות מול השקיעה. לפעמים יש מופעים. היתרון הוא הקרבה, זה בילוי של שעתיים-שלוש, ולא טיול רחוק לבית שאן

למעלה