נמלטים 2.10

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
נמלטים 2.10

פרק מעולה כרגיל. המון קטעים מותחים בפרק והסוף כמובן מותח בכל החזיתות: שרה בצרות, טי באג בצרות, בליק בצרות, מאהון בצרות, לינקולן אל ג'יי ואבא שלו בצרות, קלרמן בטח יוביל את שרה אל מייקל אז גם הוא בצרות בסה"כ אחד הסופים המותחים וממש אבל ממש מעצבן שאין פרומו. ככל הנראה הם נזהרים לא להרוס כמו שלא עשו פרומו אחרי פרק 7, שגם הוא היה בעל סוף מאוד מותח, אבל מה אחרי כל סוף מותח לא יהיה פרומו?! מבחינת הפרק עצמו הוא היה מצויין כשהשיא הוא כמובן בשיחה בין מייקל למאהון. כל כך הרבה זמן חיכיתי שהם יפגשו והשיחה בינהם הייתה מעולה אבל לדעתי קצרה מדי יכלו להרחיב שם יותר. המפגש בין מייקל לשרה היה ממש נחמד וכל המרדף של מהאון היה עשוי בצורה מצויינת (מלבד הקטע שבו האוטו של מייקל נתקע בקיר והוא ושרה יצאו ממנו והלכו לכיוון המחסן-לאן בדיוק נעלם מאהון בשניות האלה??) אבל אני ממש לא מבין את שרה. כולם רודפים אחריה, היא עוברת מרחק עצום בשביל לפגוש את מייקל, תוך כדי סיכון חייה, ובסוף היא סתם עוזבת אותו? פשוט טמטום! הקטעים עם לינקולן ואל ג'יי קצת אכזבו אותי. מאיפה פתאום לאבא של לינקולן יש את כל האנשים האלה שעוזרים לו ואם באמת כולם עובדי החברה לשעבר אז למה הם לא עזרו ללינקולן בפרק 1.19 או אפילו לפני כן בפרק 1.14? העלילה של בליק-גירי-טי באג הייתה בינונית. כל העינויים נועדו סתם למשוך זמן ורק בסוף היו קטעים מעניינים. קודם כל לא הבנתי למה בליק וגירי לא רוצים עוד $100000 נוספים שהם היו מקבלים בהסגרתו של טי-באג? הם גם לא חשבו לשנייה שאולי המפתח הוא איזה פיתיון והכסף לא באמת נמצא שם (למרות שאני שמח שהיוצרים כן השאירו שם את הכסף כי לא צריך להגזים בטוויסטים). שמחתי שגירי לקח את הכסף. אם הם היו מחלקים את הכסף ומסיימים בזה את העניין זה היה הרבה פחות מעניין. גם נחמד איך שהכסף מתגלגל בין אנשים שונים ונראה לי לבסוף הוא איכשהו יחזור לחזקתו של מייקל. רק סוכרה היה מיותר לחלוטין בפרק הזה והקטעים איתו היו משעממים. שיעזבו כבר את מארי קרוז ויעברו לעלילה אחרת איתו! לפי מה שהבנתי השחקנית שמשחקת את מארי קרוז בכלל עזבה את הסדרה ובגלל זה לא מראים אותה אז למה הם ממשיכים להיצמד לעלילה הזאת? לפחות אני שמח שגם סוכרה הולך ל-"בולשוי בוז" אז סביר להניח שהוא ומייקל עוד יפגשו.

vand

New member
מאיפה הסקת

שבליק מת? הוא כבר חטף פעם מכה לראש בפרק 1.19 ואז לא קרה לו כלום.

Adi Levy

New member
נצלש קומונת נמלטים ואבודים

http://communa.tapuz.co.il/LostPrison

אבל פה זה היה פטיש מתכת

שפגע לו היישר בחלק האחורי של הגולגולת,וזה מתכון די בטוח למוות. מה גם שהוא שכב על הרצפה והיה נראה מת לגמרי.

Batelg

New member
גם אני לא הבנתי את שרה

עשתה את כל הדרך הזאת למייקל ואז עוזבת אותו.. אבל בסוף רואים שהיא התחרטה ורצתה לחזור אליו... אז כנראה שהיא לא כזאת מטומטמת...

nadavof

New member
לא הבנתי משהו

מאיפה מהון יודע שמייקל מתכוון לברוח לפנמה??

vand

New member
לא ממש ברור

כנראה מההארד דיסק מהנהר או שאולי פשוט ניחוש מוצלח

TheLost

New member
99% זה סתם ניחוש.

כי מייקל כבר יודע שמאהון מחזיק בהארד דיסק שלו, אז לא יכול להיות שהוא עדיין חושב לנסוע לפנמה אם זה נמצא על ההארד דיסק, ובטח לא שזה ייראה לו מוזר איך הוא יודע. הוא סתם ניחש... או שיש לו מכשירי ציתות על מייקל והוא יודע =]

oO nam nam Oo

New member
כשהוא (מייקל) הלך לאיזו../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

חנות (או משהו כזה
) היה ראיון עם מהון בטלוויזיה ואחד העיתונאים אמר לו "שמענו שמצאת הרארד דיסק שמכיל מידע רב על הבורחים"...... משהו כזה, אז משם הוא יודע..

למעלה