נמלטים 2.08

vand

New member
נמלטים 2.08

כרגיל מצויין וכמובן הטוויסטים גאוניים אבל היו כמה דברים מיותרים. קודם כל ההתחלה הייתה מעולה, מאוד שמחתי שסוכרה לא באמת בגד במייקל ושהזכירו את הבת של צ'רלס שבאמת תהיתי אם יזכירו אותה. הקטע שטי-באג לוקח את הכסף היה לא צפוי אבל ממש קשה לי להאמין שסוכרה היה עוזב ככה את הדירה מבלי להסתכל בתיק ולבדוק שהכסף באמת שם. בכלל מתי בדיוק היה למייקל וסוכרה זמן לתכנן את הדבר הזה? המשך העלילה של מייקל וסוכרה הייתה מיותרת לדעתי. כל הקטע עם העץ נועד סתם למשוך זמן והיה ברור שהם לא יתפסו, הייתי מעדיף אם הם היו בורחים מהמשטרה על האופנוע או משהו. העלילה של לינק-אל ג'יי הייתה מעולה והקטע עם הקבצן הזה היה פשוט אדיר. הקטעים עם שרה גם כן היו מעניינים ומסקרן לדעת מה היא תעשה עכשיו בלי המסר האחרון. נחמד לראות שוב את בליק וגירי ואני שמח שהם רודפים עכשיו אחרי טי-באג ולא אחרי מייקל. הקטעים עם מאהון ומח"ש לא היו כל כך מעניינים ונראה לי מיותר שהפכו את מאהון לעובד ב"חברה". עד שסוף סוף הייתה דמות מעניינת שמנסה לתפוס את הנמלטים עם עלילה מצויינת ומסקרנת ועכשיו הורסים במידה מסויימת את הדמות שלו. דבר אחרון מזל שהראו את הפרומו לפרק הבא זה עוזר להפיג את המתח עד השבוע הבא, נראה מעולה כרגיל.

LeRanch

New member
פרק מצוין!!

כמה טוויסטים
לא האמנתי שסוכרה אשכרה שודד אותם כי זה כ"כ לא מתאים לו. כשראו את מייקל מאחוריו ביער חשבתי שהולך להתפתח ריב רציני ומכות אבל פתאום הכל הצגה אחת גדולה
איך שראו את התיק ריק אמרתי "יווווו טי באג גנב ת'כסף
" ושנייה אח"כ ראו אותו שמח ומאושר במכונית
טוויסט ממש ממש מגניב!
העלילה של שרה הייתה ממש מפחידה
מסכנה הבחורה שנהרגה.. אבל ידעתי ששרה תגנוב לה ת'תעודת זהות ובטח תתחזה לה כי הן ממש דומות.. אח"כ כשהיא הבינה שהחבר של אבא שלה כמעט גרם למותה זה היה נורא ובכלל כשהיא גילתה שחסר לה אוריגמי אחד שנמצא אצל פול
אל.ג'יי ולינק - באמת לא צפוי. חשבתי שפול שילם לקבצן הזה שירביץ לו ואז לינק יבוא לעזור לו וירו בו או משו
אבל וואלה הנה מראים לנו שלינק יכול להסתדר בלי מייקל
חפרתי
טוב אבל ככה זה כשמשודר פרק כ"כ טוב. ותודה רבה ליס שהואילו בטובם לשדר פרומו לפרק הבא שנראה מדהים

sweet fairy

New member
פרק מעולה

אהבתי את הטוויסט בהתחלה... שבסוף הסתבר שהכסף הוא אצל טי באג בכלל... כל הקטעים עם שרה היו ממש מעניינים.. מעניין איך היא תסתדר.. אני מתה כבר שהם יפגשו.... סה"כ פרק טוב...

nadavof

New member
קצת דברים שהרגיזו

דבר ראשון כמו שאמרו שסוכרה לא הסתכל בתיק לפני שהוא יצא! דבר שני מאיפה לעזאזל טי באג השיג את הטנדר הזה ב-5 דקות? דבר שלישי לא הראו בכלל מה קרה למייקל וסוכרה אחרי שמיקקל הוריד ממנו את העץ...איך הגיעו בכלל לחנות מכוניות הזאת כשיש כל כך הרבה שוטרים מסביבם?? קיצר יש הרבה דברים קטנים כאלה שמעצבן שהכותבים לא חשבו עליהם...חבל...חוץ מזה הסדרה באמת טובה!

LeRanch

New member
../images/Emo45.gif

הפאקים האלה בתסריט באמת מעצבנים ובמיוחד כשיש כ"כ הרבה

litalosh3

New member
על הטנדר של טי באג

הראו שהוא קנה את זה ממישהו..אבל באמת מוזר איך כל כך מהר הוא מצא מישהו לקנות ממנו. וגם מייקל וסוכרה שכשהשוטרים ממש מאחוריהם פתאום הגיעו לסוכנות מכוניות. שמתם לב שאף אחד לא מזהה אותם יותר?מה אפחד שם לא רואה טלויזיה ויודע שהם הכי מבוקשים במדינה? הטוויסט עם סוכרה היה ממש יפה...כל קטע אני פוערת את הפה שלי יותר ויותר.קודם כשהוא לקח את הכסף, אחר כך כשמייקל וסוכרה בעצם תיכננו את זה ואז שטיבאג לקח את הכסף.היה קטע ממש טוב. ודווקא אהבתי את הקטע של הנהר כי הראו ככה בעצם כמה החברות ביניהם טובה. בקטע של שרה ממש טוב,אהבתי את הרעיון של מייקל להשתמש במספרים של הטלפון,רק שפול עצבן אותי שהוא לקח לה את ה"ברבור"(או מה שזהלא יהיה). בליק וגיר ממש מצחיקים אותי, לא יודעת למה חחח איך שהוא לקח ממנה את הכסף בתור "ראיה". לא ממש אהבתי את הקטע של מהון עם פולכי זה קצת דבילי אבל שיהיה, זה מוסיף מתח לסיפור. פרק ממש ממש טוב לדעתי...

TheLost

New member
זה נראה לי הפאק הכי קטן שיש

שאף אחד לא מגלה אותם. כאילו, מה, מי באמת רואה טלוויזיה וחושב "היי בואו נזכור טוב איך הם נראים כי הם בטח יבואו לסביבה", רוב האנשים אדישים ולא ממש איכפת להם - ככה שהם לא זוכרים איך הם נראים. הרי צריך לזכור שלנו נראה מוזר שהם לא מזהים אותם, כי אנחנו מלווים אותם כבר יותר משנה, אבל כל האזרחים האמריקאיים - הם כולה מכירים אותם לפני כמה ימים, לא משהו ברמה של הם בטוח יזכרו איך הם נראים.

DevilGirl92

New member
../images/Emo45.gif

זה די הרס כשהפכו את מאהון לעובד בחברה. ואני מסכימה גם עם יתר הדברים.

לא נראה לי שהוא בדיוק עובד שם../images/Emo182.gif

כאילו, לפי מה שהבנתי אין לו מושג על כל הקטע שלינקולן לא באמת רוצח ושסטדמן חי וכל זה...נראה לי הם פשוט ניצלו את זה שיש לו עבר מפוקפק ואמרו לו שהם יכסו את זה עם הוא יהרוג את כולם...

TheLost

New member
אין שום קשר ל"חברה"

פול הוא לא מה"חברה". הוא שונא אותם.

DevilGirl92

New member
אתה מתכוון לקלרמן?

וזה לא העניין. הוא באמת לא נראה כאילו הוא עובד בחברה, אבל הוא משתף איתם פעולה.

vand

New member
צודק אבל בכל זאת

מעצבן שהכניסו את מהאון אל תוך הקונספירציה ולא משנה לאיזה צד שלה. אני מקווה לפחות שלא נתנו לו את כל פרטי הקונספירציה כי אם הוא כרגע לא יודע שהפלילו את לינק ואח"כ הוא יגלה את זה ויתחיל לפקפק בנאמנותו לנשיאה אז יכולה להתפתח מזה עלילה מאוד מעניינת.

TheLost

New member
כן, אה?

יעזור להם במקום ירדוף אחריהם. אני לא חושב שהוא מבין את הקונספירציה כולה, הוא נראה כמו איש טוב.

Batelg

New member
איש טוב..?

הבן אדם רצח את טוינר סתם כי הוא בא לו.. הוא די מטורף..

TheLost

New member
הבנה רבה לעלילה יש לך.

מאהון רצח את טווינר כי הורו לו לעשות את זה, הורו לו הכוונה כמובן לקלרמן וחבורתו ("החברה" או לא, זה לא הדיון). הוא לא באמת עשה את זה כי הוא רוצה, הוא נסחט, מסיבה כלשהי, בדרך כלשהי, זה לא שהוא רצה לעשות את זה, הוא אמר לטווינר שזה שום דבר אישי (לא שזה מנחם אותו. כרגע שום דבר לא ממש מנחם אותו. כי הוא דיי מת
)... זה לא אומר שהוא לא איש טוב ושאם הוא יגלה על מה שבאמת קורה לו, מי סוחט אותו ומה הסיפור האמיתי שמאחורי הבריחה הזאת, הוא לא יעשה את הדבר הנכון.

למעלה