נמלטים 2.04

vand

New member
נמלטים 2.04

פרק ממש מדהים ולהערכתי הכי טוב בעונה עד עכשיו. חבל מאוד על אברוצי הוא היה אחת הדמויות האהובות עליי והיה עוד הרבה מה לספר עליו, מאוד מצער שהוא מת. הקטע עם טווינר ואברוצי היה גאוני. כל הפרק הייתי בטוח (ומן הסתם זאת הייתה גם כוונת הכותבים) שדברה הסגירה את טווינר ושמאהון רודף אחריו. הטוויסטים בסדרה הזאת זה פשוט משהו מדהים. הקטעים עם טי-באג היו נחמדים אבל לא היה בהם משהו מיוחד בינתיים הוא רק הורג אנשים וגונב להם את הרכב, הם צריכים לחדש את זה קצת. הקטעים של מייקל-לינק-ניקה-באליק היו ממש מעניינים והקטע בסוף עם המחסנית שוב פעם כל כך גאוני. הדבר היחיד שלא ממש הבנתי זה איך מייקל ולינק גנבו מבאליק את האקדח וגם אני לא מבין מה הקטע של ה"אוסקר שולץ" אבל זה בטח יתבהר בהמשך. בסה"כ פרק גאוני והלוואי שכל פרק יהיה כזה. מוזר שהייוויר עדיין לא קיבל זמן מסך. אני רק מקווה שהשחקן שמשחק אותו לא עזב את הסדרה או משהו כזה. הפרומו לפרק הבא כרגיל נראה אדיר. כבר לא יכול לחכות.

LeRanch

New member
צודק בהכל חוץ מאברוצי

כי ידיעות אחרונות הזבלים(
) כתבו שהוא ימות אז נהרסה לי כל ההפתעה
אה מייקל ולינק הצליחו לגנוב לבליק ת'אקדח ככה: ניקה נכנסה לחדר, רקדה לו ת'ריקוד וכביכול ניסתה לגנוב לו ת'אקדח אבל בעצם היא גנבה את הסכין, לינק הצמיד לבליק ת'סכין ומייקל בטח לקח ת'אקדח

גם לי הם הרסו את ההפתעה

ולא הבנתי-את מי דברה הסגירה? (שיחקתי סימס אז לא ממש התעמקתי)

פרק נחמד...../images/Emo182.gif

כל הקטע של אנחנו חושבים שעומד לקרות משו ואז קורה משו שונה ח-ר-ו-ש...הקטעים של טווינר,טי-באג ושרה עם קלרמן היו ממש משעממים...אברוצי
ניקה הזאת מכהההה...

TheLost

New member
פרק טוב.

ממש לא נראה לי הטוב ביותר העונה (זה פרק 2 בינתיים) - אבל פרק לא רע בכלל... הקטע עם שרה היה פשוט מעולה, אבל הקטעים עם ניקה היו צפויים בצורה מדהימה (הם בכל זאת היו טובים ומעניינים, אבל בחייאת, תהיו קצת מקוריים) הכי טוב היה הקטע ב-MOTEL. בהתחלה כשטוויני הגיע למוטל אז ממש התעצבנתי על yes שהרסו את ההפתעה לסוף, אבל כשטי-באג הגיע הבנתי שזה לא באמת מובן מאליו, ואז כשטי-באג עזב אז הנחתי בכלל שהם יילכו על הפתרון הקל של אף אחד לא נתפס למעשה והם יחשבו שהאבא של הילדה (שמת. איזה אכזרי!!!) הוא טי-באג. ובסוף זה היה אברוצי. טוב שיהיה, הוא כבר גם ככה דיי מוצה

sweet fairy

New member
רוב הפרק היה משעמם כזה

אהבתי את הקטע שמייקל התקשר לשרה ואת מה שאמר לה... הקטע עם ניקה מה שקרה בסוף היה מגוחך לדעתי ועם אברוצי היה עצוב מאוד..

למעלה