נמלטים 2.03

vand

New member
נמלטים 2.03

פרק נחמד אבל פחות טוב מהקודם. היה חסר בו קצת מתח וגם חבל שהייוייר לא מקבל בכלל זמן מסך מעניין לדעת מה קורה איתו, מאז סוף העונה שעברה לא ראו אותו. בנוגע לפרק עצמו קצת מציק שפתאום מופיע למייקל קעקוע חדש. אז נכון שהם לא יכולים לתכנן הכל מראש אבל עדיין הם היו צריכים לפחות לשים את הקעקוע הזה באיזה צד אחר של הגוף כי לא יתכן שהוא היה על היד שלו כל הזמן הזה ולא ניתן היה לשים לב אליו. בנוסף לא ממש הבנתי איך בדיוק לינק הצליח לברוח מהפיצוץ אם הוא היה צריך להעביר תחנה אחת ואז הרכב מתפוצץ? וגם לשוטרים זה לא נראה קצת מוזר שהם עצרו אבל הפיצוץ היה רק כמה דקות מאוחר יותר? אני גם לא מבין את הסוכן החשאי כאילו מה הקטע לעקוב אחרי שרה? לא עדיף למצוא את הנמלטים? בסה"כ פרק לא רע אבל עם הרבה בעיות. מה שכן הפרומו לפרק הבא נראה פשוט מדהים.

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifראיתי היום../images/Emo70.gif קצת..

ואהבתי דווקא
אבל לא הבנתי כמעט כלום, בכל זאת נהנתי
לא ראיתי את העונה הראשונה ואת שני הפרקים הקודמים בעונה הזו אז זה מעצבן
וראיתי את הפרומו לפרק הבא
גורם לרצות לראות כבר ת'פרק הבא..

Don Nirtin

New member
הוי לאאאאאאא../images/Emo87.gif

תחכי קודםםםםםםםם שישימו שידור חוזר של הראשונהההההההה זה יהרוס לך את את רואה עכשיו. אני אישית מחכה לשידור חוזר כי פיספסתי יותר מחצי עונה

DreamS_HunteR

New member
אוי אוי../images/Emo121.gif

זו טעות נוראית לראות את העונה השניה לפני שראיתם את הראשונה. פשוט טעות.

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif ב-ד-י-וקקקקקקקקקק../images/Emo87.gif

אני עדיין לא מוותר על העונה הראשונה כי יס הולכת לשדר אותה בשידורים חוזרים על בטוח.

Don Nirtin

New member
רוב הסיכויים שכן../images/Emo87.gif

דווקא ביום העצמאות שהיה שמו מרתון של 8 פרקים ראשונים של העונה הראשונה לאורך היום

ANadav

New member
תורידי מהאינטרנט

אסור לדבר על זה בפורום לכן את מוזמנת לשאול אותי בפרטי בלבד

אין לי בעיה להוריד אבל../images/Emo183.gif

אני מעדיפה לראות בטיוי, יותר נוח לי וכיף=] אני יודעת שאסור

LeRanch

New member
פרק מדהים!../images/Emo2.gif

טוב זה היה צפוי שלא יקרה ללינק כלום ושסוכרה יברח מהמכונית אבל סעמק בליק!!!!!
ועוד הפרומו לפרק הבא
וקלרמן חזר
כמה שהוא מעצבן אני אוהב ת'דמות שלו

TheLost

New member
אהבתי מאוד.

נכון שהפרק הקודם היה טוב יותר, אבל גם הפרק הזה היה מעולה. ובנוגע למה שאמרת - קודם כל, צודק בנוגע לזמן המסך, ולא רק של הייוויר. גם אברוצי, טי-באג וטוויני לא הופיעו בפרק. גם בקשר לקעקוע אתה צודק, אבל... WHO CARES, ובנוגע לפיצוץ - בדרך כלל לוקח זמן עד לפיצוץ ויש אלפי אופציות למה זה לקח "כל כך הרבה זמן". יכול להיות שהנפילה של האוטו שלהם הייתה איטית ורק כשהם נפלו זה התפוצץ. יכול להיות שבכלל לקח זמן עד שהמכונית עלתה באש. לא חסרות סיבות. ובנוגע לזה שלינק ניצל - חחח, מה הבעיה, הוא ניצל. כאילו בעונה הראשונה לא היו מיליון קטעים כאלה של "איך לעזאזל". ובנוגע לסוכן - אולי הוא חושב שהיא תוביל אותו אליהם, או אולי בכלל לא חשוב להם למצוא כל כך את הנמלטים. או מה שלא יהיה =]

adi121

New member
כרגיל פיספסתי את ההתחלה../images/Emo67.gif

חוץ מהייווייר גם הילד שברח איתם (ברח לי השם) לא הראו מה קורה איתו בפרק. חבל לי שהם כזה כל אחד בנפרד, הם חבורה נורא משעשעת שהם ביחד. יואוו סוכרה
הוא פשוט נותן הכל בשבילה.. איזה חמוד! וכן.. יש דברים לא הגיוניים. איך הוא הספיק לצאת מהאוטו לעלות על הרכבת בלי שהשוטר יראה.. איך לינק הספיק לברוח מהפיצוץ.. איך מייקל לקח את המפתחות נכנס לאוטו והתניע ב5 שניות שהמוסכניק הסתובב.. והבן דוד של סוכרה... מצד אחד מסכן אבל מצד שני איזה דביל!! ולמה מייקל עם החליפה הזאת כבר 3 פרקים? פיספסתי איזשהו קטע נראה לי..

TheLost

New member
נראה לי שכל ה-3 פרקים האלה

זה כולה איזה יום או יום וחצי

מסכימה

ממש פחדתי בקשר ללינק. אבל מה הקטע של אוסקר שלס? (אל תגלו לי!) ויכול להיות ששבוע הבא זה יהיה הספוילר שגיליתי?
שג'ון ימות?

nadavof

New member
פרק טוב! בקשר לשלס (לא ../images/Emo58.gif )

רק דעתי בקשר לשלס זה ממש לא ספויילר אני גם בפרק 3 .. הראו את הסוכן שכחתי את השם שלו...מפיל איזה תיק של איזה פושע שהוא ניסה לתפוס פעם אבל שלס הזה עדיין חופשי... ואז הוא ראה את המכונית ההרוסה ונזכר בשלס והוא חושב שהם עשו לו את תרגיל שלס (כנראה ששלס עשה את אותו דבר) כלומר הם עשו את עצמם מתים... זה לא ספויילר זאת רק דעתי

למעלה