נמלטים 2.02

vand

New member
נמלטים 2.02

פרק פשוט מעולה. אחרי הפרק הקודם שהיה אמנם פרק מצויין אבל מעט מאכזב יחסית לפרק הראשון לעונה, הפרק הזה פשוט מראה שנמלטים לא ירדה מהאיכות של עונה 1. מחכה בקוצר רוח לפרק הבא.

LeRanch

New member
פרק טוב!!../images/Emo3.gif

כל הקטע במעלית שיתק אותי לגמרי
מייקל נראה כ"כ מוזר בחליפה כשלינק וסי-נוט רבו במחסן ופתאום מייקל הופיע חשבתי שהוא שומר
טווינר.. טוב שהוא לא נראה הבן אדם הכי חשוד בעולם
איך הוא לחוץ
לינק מסתובב חופשי ברחוב ומחייך לאנשים אבל טווינר מתחרפן מכל נעיצת עיניים.. זה סתום ומה הקטע להראות תמונה של הייווייר בלי לראות מה קרה לו!??!! אני רוצה הייווייר!

DevilGirl92

New member
פרק מעולה

בהחלט הרבה יותר טוב מהפרק הקודם אין על LJ
[כן, רק עכשיו קלטתי שזה ראשי תיבות של Lincoln Junior] ומייקל נראה נהדר בחליפה, לינק קרע אותי כשהוא חייך אל האישה.

LeRanch

New member
לא ידעת מה הר"ת של L.J?../images/Emo12.gif

כבר בעונה הראשונה אמרו שזה לינקולן ג'וניור

פרק מצוין.

אני כאילו הגעתי למצב,שאני חושבת שזה פשוט בלתי אפשרי להמלט,וזה מצוין כי הם רק ימשיכו להפתיע אותי. מחכה בקוצר רוח לפרק הבא. לא הבנתי אבל מה טי-באג עשה לדוקטור?

RockBoy2

New member
הוא הרג אותו...

כיוון שהדוקטור עשה לו טובה..אז טי באג עשה לו גם "טובה"..הרג אותו כשהוא היה בהרדמה כדי שלא יחוש את הכאב...

LeRanch

New member
הוא לא רצה שהדוקטור ידווח עליו

אז הוא הרג אותו! כמה פשוט

הפרק הכי טוב בעונה הזאת...

ממה שראיתי בנתיים-7 פרקים.. היה ממש עצוב כשלינק היה צריך לעזוב את LJ...המבט הזה שהיה לשניהם...חחח כמה אנשים עם עיניים כחולות מדהימות בסצנה אחת-מהון, LJ, לינק וכמובן מייקל
זה מעצבן שלא רואים את כולם בפרק אחד...כמו שהיה בעונה הראשונה...

LeRanch

New member
../images/Emo207.gifכתבה על נמלטים ב"7 לילות"

הרגע קראתי ת'כתבה (עם דילוגים על ספוילרים שבמזל לא קראתי) כתוב שם שוונטוורת' כנראה יגיע עם דומיניק לארץ באפריל
וגם כתוב שם שאל.ג'יי בן 22 ושהוא נשוי
נראה לי מה זה הזוי
הוא נראה ממש ילד קטן (חשבתי שהוא מקסימום 18)

DevilGirl92

New member
אממ

הצילומים מסתיימים באפריל, זאת אומרת שיהיה להם זמן אבל אסור לפתח תקוות שווא

אני בטעות קראתי ת'ספוילר הראשון..

אז הנה ספוילר שלא תגידו שלא הזהרתי:
אחת מהשחקנים "עוזב" לעולם הבא,לאחר שהוא מנסה להירות במהון,ואנשיו של מהון יורים בו. נחשו מי? ג'ון אברוצי

למעלה