נמלטים 1.19

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
נמלטים 1.19

אלוהים ישמור... זה כל מה שיש לי להגיד הדיבור עדיין לא חזר אליי...

קובי221

New member
פרק מדהים!

אין, זה היה ה- פרק של העונה, פשוט מצויין... חבל שהם לא האמינו לבלייק שהוא לא באמת ניסה לברוח, ושניסו להרוג אותו. ד.ר. טנקרדי פשוט גאונה עם דמיון מפותח. ואברוצי- פשוט כלב על מה שהוא גורם. 'השתנתי' פשוט להקיא. והכי כלב, הטווינר הקטן הזה שהלשין לבלייק. הולך להיות מעניין, מחכה כבר לפרק הבא...

DevilGirl92

New member
כולי בעצבים

טווינר you son of a bitch גררררררררררררר&%&%$%&% איך מייקל סיפר לו?!

LeRanch

New member
פרק מצוין!!!!

אבל אני בניגוד לאחרים חושב שמייקל סיפר לטווינר בכוונה כדי שילך להגיד לבליק.. הרי מייקל גאון.. אין מצב שהוא ידפוק ת'תוכנית של עצמו בלי לסמוך על טווינר.. נחכה לפרק הבא

vand

New member
גם אני חשבתי על זה אבל

איזו תועלת מייקל יכול להשיג מזה שבליק גילה את החור? כאילו האפשרות היחידה שחשבתי עליה שבשביל להוכיח שהחור אכן נוצר ע"י מפעלי הכלא ולא היה שם לפני כן אז בליק יתן להם לנסות לברוח דרכו רק בשביל לתפוס אותם אח"כ ומייקל איכשהו ירמה אותו ויברח אבל גם אם זה נכון עדיין לא הייתה לו שום סיבה לספר לו. בנוסף אני לא מבין איך מייקל יכול לדעת שטווינר הוא מלשן הרי הדבר היחיד שהשתבש אצלו בגלל טווינר זה הדבר עם העכבר בהוצאה להורג ואין לו שום דרך לקשר את זה לטווינר. אגב בלי קשר משהו ששמתי לב בפרק הזה טווינר אמר למייקל שהוא בכלא בגלל שגנב קלף בייסבול. לפני כמה פרקים ווסטמורלנד מספר למייקל שהשותף החדש שלו לתא (טווינר) הרג שוטר ולכן הוא בכלא. טעות בהפקה או שזיכרוני מטעה אותי?

HaDaSoOsA

New member
נראה לי שאתה צודק../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

ויכול להיות שבגלל זה מייקל ידע שהוא לא יכול לסמוך על טווינר (הוא לא אמר את האמת על למה הוא בכלא-למה שהוא ישמור את הסוד של הבריחה?) וככה בליק ידאג שכולם יתמקדו מאוד בחור של החדר של הסוהרים, ושאר השטח יהיה יותר רגוע ויהיה להם יותר קל לברוח.. (התשומת לב לא תהיה ממוקדת על מקומות אחרים)

../images/Emo214.gifשאלה ^^

שרה בכוונה רצתה שמייקל ידפק?!!? בגלל הנשיקה שלו, ושהיא חושבת שהוא ניצל אותה?!

elivnat

New member
אוווו איזה פרק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

דיייי היה פרק שווה לאללה.. מחכה לפרק הבא!!!

HaDaSoOsA

New member
ואו, איזה פרק מדהים../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

זה היה פרק כל כך טוב! אין מה להוסיף. רק עוד 3 פרקים

למעלה