נמלטים 1.11

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
נמלטים 1.11

כרגיל פרק מעולה! כמו כל פרק יש מתח, הפתעה (הרשמקול והשעון זה היה כל כך מחוכם) ועלילה מרתקת. בנוסף עכשיו שהם 7 וצריך להוציא מישהו ומעניין מאוד מי זה יהיה. על פי הפרומו לפרק הבא זה כנראה טי באג כי הראו את אברוצי עומד להרוג אותו ואז דם נשפך על הקיר. מה שכן אני לא בטוח שהדם הוא של טי באג אולי הם פשוט עשו הדבקה של קטעים. בכל מקרה זה הולך להיות מעניין.

adi121

New member
פרק טוב כרגיל!

קודם כל שההוא ירה בניק, נשארתי עם פה פתוח לכמה דקות, התחלתי לדאוג שהוא ימות. אל ג'יי, אחחח איזה גבר
איך דחפת את ההוא לבאר והצלת את המצב, אבל להתניע מכונית לא הצלחת, נו לא נורא אתה עדיין חמוד. ההוא נשאר תקוע בבאר, עצוב :( עד כמה שהוא עשה רע, יותר מדי אנשים מתים בסדרה הזאת, לא אוהבת. מייקל,אז בסוף לא קרה כלום בחדר התייחדות?
ואגב, סחטיין על הצעצוע החדש, טייפ מחובר לשעון, פששש איזה.... הגזמות, מה אי אפשר היה לשים איזה בטריה מסכנה? למרות שאהבתי איך הוא גנב את השעון
ניקה? יסמין? פייי את טיפשה. חחחחחח "סמל מעשה סדום" חחחחחח "פתאום ניהיה חשוך בחדר"
בגלל שהם משעשעים אני מעדיפה שישארו ושהזקן (סורי על הזיכרון הקצר בשמות) יילך. הפרומו נראה טוב.. אבל אני הולכת הפוך על הפוך וזה לא שרצחו את טי באג נחכה ונראה..

HaDaSoOsA

New member
חחחחחח

אפשר לשים בטריה, אבל הוא רצה גם נראה לי לראות באיזה שעה הם עברו שם ואיזה הפרשי זמן וכאלה.. למרות שאני לא בטוחה שאני צודקת חחח

למעלה