נמחק

Dan_Kap_

Active member

תודה על השרשור וההקפצה...

aPeach

New member
ואם אנחנו מהצפון ומוכנים להשקיע?

נורא בא לי לבוא....נראה מה יגיד הבוס

UltraL

New member
יש אפשרות

לעוד נוכחות צפונית. נשתדל גם להגיע.

semenawa

New member
דיסקרטיות במאנצ'

שימו לב שמרגע פרסום מיקום ברשת, כל אחד - בעלי המקום, צוות העובדים, וכל אדם שהוא יכולים להבין איזה מפגש מתקיים והיכן - בחיפוש פשוט בגוגל, הנה:
https://www.google.co.il/webhp?sour...2&ie=UTF-8#q=פאב+מטילדה,+ראשון+לציון&start=30

לכן, כאשר שבעלי המקום עמו סגרנו שמירת מקומות לצורך האירוע שאל במה מדובר, אמרנו במפורש: מפגש לקהילת הפטיש. הבעלים הגיב בצורה חיובית מאוד ושמח על כך שבחרנו בפאב שלו כמקום המפגש.

איננו מעוניינים להעניק "אשליית דיסקרטיות" ולכן, ועל מנת שלא נואשם ב"אאוטינג המוני", ולמען הסדר הטוב, בחרנו להבהיר ולהדגיש נושאים אלו.

המאנצ' יתקיים כרגיל.
לקראת המאנצ' הבא (יום חמישי הראשון לדצמבר יהיה 4/12) נהיה מנוסים יותר ונדע להתייחס אל כל הנושאים החשובים.

Madame Rose & Semenawa

היי יש לי שאלה

מעולם לא התנסתי בקשר של יחסי שליטה ואני לא ונילה ולא שוקולד אני זו אני האם גם אני יכולה להכנס למקום?

אנה מיי

New member
זה פאב ציבורי. לא נראה לי שמגבילים את מי שנכנס. אבל אל תשאלי

אותי. מה אני יודעת? מאנץ ראשון שאני הולכת בעצמי...
מצד שני, למה שתרצי לשבת עם אנשים שהם בקטע של BDSM אם את לא? או שאת כן? או שאת סקרנית? כאילו אני בטוחה שזה לא יהיה הנושא שיחה היחידי אבל כל הקטע של המפגש זה לשבת בכיף עם אנשים שיש לך במשותף איתם....
את יודעת מה, תוך כדי שאני יושבת וכותבת, אני מבינה שאם זה לא היה מעניין אותך לא היית שואלת.
אז אולי כבר עניתי לעצמי

חשבת נכון

יש בזה אלמט של סקרנות ורצון לחוות אבל אני לא בטוחה שבניית קשר כזה של נשלטת יכול להתאים לי.

A לוןA

New member
יש לך כנראה איזושהי תבנית בראש

של איך קשר שליטה "צריך" להתנהל ומה את רוצה/צריכה- וכנראה ששני הדברים האלו מתנגשים
&nbsp
לכל קשר (בדסמי/ונילי) יש שני משתתפים, שהם- ורק הם- מגדירים את מהות חוקי וטיב הקשר בינהם.
אם יש בך את הרצון לחוות X ולא לחוות Y (נגיד- את אוהבת הוראות אבל שונאת כאב) - אני בטוח שיש שם בחוץ מישהו שיש לו את אותם הרצונות.
&nbsp
זה לא חייב להיכנס לתבניות.
&nbsp
שיהיה בהצלפה!

אתה כבר מצליף בי??

רגע נגמר לי האוויר אבל אתה מאד צודק במה שכתבת במיוחד שעכשיו אני מבינה עד כמה אני לא מבינה את הנושא הזה שנדמה לי שכרוך רק בכאב או בשליטה.
בגלל שאני בשליטה כל חיי וגם במיטה בסקס יש בי את הרצון להיות בלתי נשלטת לשחררררר פאק ולכן משהו בקשר הזה מעניין לי

A לוןA

New member
יש ביטוי ניו-אייג'י מתפנפן שאומר

שאומר "אל תיתן למי שאתה להפריע למי שאתה יכול להיות.
ובהשאלה-
אל תיתני לתבניות שיש לך בראש למנוע מעצמך את מה שאת רוצה להגשים
&nbsp
בדסמ לא תמיד אומר כאב, או השפלה, או להיות תלויה הפוך מהשנדליר.
&nbsp
זו מערכת יחסים, וכמו שכל מערכת יחסים קובעת לעצמה את הגבולות והחוקים- גם השליטה בה יכולה להיות במינונים שונים ותחומה לאיזורים מסויימים.
&nbsp
(ואני לא מצליף ככ מהר
)

למעלה