נמחק שרשור ה - TOEFL

Philip Jr

New member
נמחק שרשור ה - TOEFL

מכיוון שמדובר בפרסום בניגוד לנהלים, השרשור נמחק. תודה למי שתרמה ותרם לשרשור, נתתם יעוץ טוב בהרבה מאותו "מדריך TOEFL".

א-ב של הוראה טובה זה לא להקטין את התלמיד שלך ולהעצים את פחדיו וחרדותיו כדי לעשות ביזנס. מבחני האנגלית הסטנדרטיים הם ברמה כזו שאם מדובר במישהו שמעוניין ללמוד בחו"ל וגם מתאים ללמוד בחו"ל, אין בעיה לעבור בהצלחה רבה את המבחן עם מעט למידה עצמאית משלל הספרים הקיימים בנושא.

יום טוב לכולם!

GeJuFan

New member
אפשר לומר שוב שחבל על המחיקה?

השרשור ההוא היה דוגמא קלאסית למה להיזהר ממנו כשנמצאים באמצע התהליך של הרשמה ללימודים בחו"ל.
ודווקא, לדעתי האישית בכל מקרה, בגלל שזה התחיל מהודעה שהיה כל כך ברור שהיא פרסומת ומנוגדת לנהלים היה מקום להשאיר את השירשור.

מתסכל אותי שהנהלים של האחראים- לא אתה פיליפ אני מדברת על המנהלים הגדולים שיושבים במשרדים- גורמת לכך שמידע כה חשוב צריך להימחק. בעוד שמנגד פרסומות אחרות.....

Philip Jr

New member
בטח שאפשר לומר

ואני גם מבין לגמרי את עמדתך.. מבחינתי הדרך לטפל בסוגיה הזו היא באמצעות מאמרים, קישורים ותכנים מצוינים שיבהירו כיצד כדאי לעבור את התהליך של הקבלה ללימודים בחו"ל. חלק מהתכנים קיימים, וחלק בפיתוח ויבואו בהמשך.

מה נותר לומר? נכנסתי לאתר של מר מדריך IELTS, אסון אחד גדול. פלא שאנשים כאלו מפרסמים את עצמם, זה בעיקר פרסום שלילי..

GeJuFan

New member
מממ, אולי אפשרי

לקחת את השרשור ההוא (אני לא יודעת איך המערכת של המנהלים עובדת יותר אבל לפני כעשור כשניהלתי את מס' 16 היה למנהלים גישה להודעות שנמחקו) ולהכניס אותו בצורת מאמר?

Philip Jr

New member
אני לא חושב שזה נכון

ללמד באמצעות דוגמא שלילית.. לא בדיוק קשור אבל אולי כאוהבת חיות כמוני את מזדהה עם האמרה הכללית הזו שעדיף לחנך ולייעץ בשיטות חיוביות. חושב שנכון להתמקד במה כן לעשות, באיך נכון ומיטבי להתכונן למבחנים הללו מאשר להתמקד במה לא לעשות תוך שימוש במישהו ספציפי כדוגמא.

בסך הכל רובנו מסכימים שאלו שמתאים להם ללמוד בחו״ל ועם רמת אנגלית סבירה פלוס יוכלו לעבור את המבחן בהצלחה עם למידה די מינימלית ובאמצעות ספרים ולא קורסים/מדריכים/יועצים.. זה מסר די פשוט שאפשר להעביר במאמר מבלי להשתמש בשם ובפרטים של נותן שירות גרוע.

John the Savage

New member
בסוף עוד תתחיל להכיר

קצת קלאסיקות ישראליות.

המשפט "הלקח הוא לא להתפתות לעסקאות בשטח, אחרת אתה אוכל אותה חזק ואוכל אותה בגדול", זה אחד המשפטים ההכי זכורים מזהו-זה.

למעלה