נמו בוואקום

rachel79

New member
נמו בוואקום

ציירתי את הציור הזה עם הוואקום שלי,
הדרך עוד ארוכה חסרים shades ושיפוצי צבע, אבל הוא עדין חמוד לא?

חמוד למדי

אני אוהבת את דורי... יצא לך ממש נחמד!

אפשר הסבר על התהליך עבודה עם הוואקום?
אני מבינה שזה מין עט גרפי אבל האם יוצרים איתו את כל האיור או שהצביעה נעשית אח"כ ויש פינישים בתוכנה גרפית בנוסף...?

לי אישית אין הרבה יכולת ציור ידנית, אז אני לא מבינה בזה כ"כ.

rachel79

New member
היי בייבי, או הללויה שם מגניב :)

שלום לך,
בעיקרון אני מאז ומתמיד אהבתי לצייר מהסתכלות, וכשהייתי קטנה ציירתי עם העכבר על המחשב,
בזמנו היתה תוכנה בשם paintbrush ואח"כ כבר היה dr genious ... (וואו, זה מזכיר נשכחות) :)
בכל אופן מאוד עניין אותי העניין הזה של לצייר כמו "שצריך" במחשב והרבה מדריכים (tutorials) שקראתי
באינטרנט די הפנו לשימוש ב wacom שזוהי עט גראפית, עשיתי קצת סקר שוק, ראיתי מחירים, ראיתי לוחות גראפיים
בהרבה חנויות מחשב ואצל חברים אומנים בתחום ה cg ובסוף החלטתי לקנות את ה wacom bamboo 3
וואו, אני לא מצטערת על שום שקל (היה לי מזה שהיה במבצע של 399 בבאג לפני שקפץ ל 499)
בכל אופן קניתי חיברתי ליו אס בי במחשב הנייד (הנייח די "התפוצץ לי, לבעלי יותר נכון) אז הייתי מושבתת "גראפית"
ומאותגרת מחשבית בלי המחשב הנייד חצי קל כבד שהיה לי, ואיתו יצרתי את הציור הזה.
בעקרון זה היה מהראש, נותנים לך מספר תוכנות שאת יכולה לעבוד איתן, אבל לפי דעתי אין כמו המלך "Photoshop"
וכך גם למדתי שיש "רגישויות" ללחץ העט הגראפי על הלוח וזה משפיע על אורך הקו והעובי שלו, האיכות שלו וכ' ...
כמה אימוני קוארדינציה בין היד לעין שמביטה על המצטייר לו במחשב וואללההה .....
נוצר ציור חביב.
אחרי זה כבר ציירתי עוד כמה ציורים את נמו ציירתי עם התוכנה החינמית הזו של ציור ברשת

http://www.onemotion.com/flash/sketch-paint/

ממש חמודה, ומה שעשיתי הוא פשוט לקחתי "תמונה" של נמו מגוגל images
ולאט לאט כשהתמונה בצד אחד של המסך והדף ציור שעל המחשב לידו, והתחלתי להעתיק איך הקווים אמורים לשבת
כדי ליצור את צורת נמו, אז קודם ציירתי קווי מתאר של הדמות כולה , אח"כ התחלתי לדגום צבעים מהתמונה עלמה ולט לאט למלא את שכבות
קווי המתאר בצבע המתאים ...
וכל פעם לשפר ולשנות ולהוסיף פרטים ולהחסיר פרטים, המטרה היתה להגיע כמה שיותר קרוב למקור,
זה היה די כיף,
כשיש לי זמן אני פשוט מציירת, בהמשך אני אעלה עוד תמונות מפרי עטי הוואקומי....
בקיצור לא מצטערת על "שגעון הוואקום" שהיה לי מרוצה ממנו מאוד, קניתי לו אפילו "case" שישמור עליו

והוא ממש נחמד.
בעיקרון עבודה עם עט גראפי, מונעת את הצורך לסרוק את הציור כשמציירים בעיפרון כי כבר ישר מציירים בתוכנת המחשב

AVC AVC

New member
הציור מהמם!

ואני גם מתה עליה..
יש עוד המון יתרונות יוספים לוואקום, גם אני קניתי אותו עכשיו ולא מצטערת בכלל..
לומרות שגם שמעי הרבה שמכרו אותו אחרי שבוע.. תלוי מי
נראה שבגדול, אנשים שאוהבים להתעסק עם היד (אומנות, ציור, פיסול וכו') ייהנו ממנו יותר, ואלו שלא- אז פחות
לוקח גם זמן להתרגל אליו

rachel79

New member
תודה תודה והנה עוד גיבורה לא פחות חביבה

ושוב אני עדיין בבייבי סטפס,
כמו שאומרים ותמיד מנסה ללמוד עוד ועוד

למעלה