נמושות

cordelia2

New member
נמושות

ביומיים האלה מתגלים אנשי האח הגדול במלוא נמושיותם. 13 אנשים לא ישנים 48 שעות בשביל 1000 שקל. תעשו את החשבון בעצמכם. אם לא היו בקבוצה מכורים לסיגריות היה יכול לקום הגבר שיתמרד וימריד את הקבוצה מלבצע את המשימה האידיוטית והמאוד לא אנושית הזאת. מה היה קורה? הרי הם מלאים באוכל, וגם אם יחסר להם, תראו לי את מנהל ההפקה האמיץ שישאיר אותם רעבים בראש השנה. כל ההוראות של מסירת סכינים, איסור על גילוח וישיבה במקלחת, מראות שההפקה רועדת מפחד פן משהו יפגע ואז הם יהיו פרוצים לתביעות. המשימה הזאת היא לכאורה לבדוק איך קבוצה עובדת ביחד- אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד- אבל בעצם היא מראה את הפחדנות והקונפורמיות שלהם- אומרים להם תקפצו והם קופצים- בלי לחשוב סנטימטר אחד מחוץ לקופסה (כמו שמודרני להגיד עכשיו).

בהלםם

New member
לא אהבתי,ולא התחברתי לשום מילה סורי

לא התחברתי לשום מילה סורי

זה שם המשחק....

עד עכשיו הם קיבלו משחקי ילדים חיו טוב כמו בבית מלון. הגיע הזמן למשחק.... וטוב שהם שיחקו תמשחק...גם בשביל 1000 ש"ח כי אולי עכשיו הם שוב יצליחו במשחק...ואולי שבוע הבא לא....אז זה נותן להם יתרון שיהיה להם אוכל.

תאוות הבצע מעבירה אותם על דעתם

במקומם הייתי לוקח את המשימה, מהמר על אחוז אחד בודד, וכולם היום הולכים לישון נורמלי. כל הסבל הזה לא שווה את ה 1000 שקל תוספת בתקציב.

דורון

New member
המינימום זה 30% ומתוך תקציב של 4000 שקל

זה יוצא 1200 שקל. מה שאומר אין סיגריות. הם הימרו על 50% שזה בעצם 2000 שקל, סכום הרבה יותר משמעותי.

הם היו חייבים בכל מקרה לקחת את המשימה?

או שיכלו להגיד , תודה, אבל לא תודה, כמו למשל במשימת הכספת?

דורון

New member
חייבים, וטעות קטנה בחישוב

התקציב הוא 3300 בערך. 30% זה 990 שקל. הם הימרו על 50% שזה 1650 שקל.

לפני שבוע הוא היה 3300 שקל

בתקציב הבא הם יהיו שני אנשים פחות ככה שגם התקציב יקטן בהתאם

cordelia2

New member
נמושות

ואני טוענת שבסוף הם לא יעמדו במשימה. גם יאכלו את הדג המסריח וגם יגורשו מהעיר (או כל מטפורה מתאימה אחרת).

אם הם נכשלים במשימה ה1000 שקל האלה

הם פחות בתקציב זה אומר שאין כסף בכלל לסיגרות או לאלכוהול או סתם לפינוקים כמו במבה, או פטל. בקושי לאוכל בסיסי יהיה להם כסף. זה יגרום לבלגן גדול מאד בבית. בקיצור שיכשלו במשימה.

LANIT1

New member
אני חושבת שהמשימה הזו גם להכניס פילפל

לתוכנית ובאמת לגבש קובצתית , עד עכשיו כל אחד לעצמו או למשהו שהוא קרוב אליו יותר. עכשיו הם צריכים לדאוג שאף אחד לא ירדם.. אל תדאגו יהיה להם זמן להשלים שעות שינה. המשימות להכניס יותר עניין לתוכנית .. הרי צריך להראות משהו יום ראשון ולא רק מעומדים להדחה. לדעתי טוב שסיכנו סכום גדול כי כך ירוויחו.. ובנוסף זה המשחק. סוף שבוע כייפי לכם

MineraL

New member
אוכל תמיד יהיה

גם פחות 1000 שקל. מה שלא יהיה זה סיגריות, אלכוהול, שוקולדים, עוגות, פינוקים, נשנושים... ד"א, בבריטניה האח הגדול החרים חלק מהאוכל של הדיירים, לא יודע אם יש להפקה בארץ ביצים לעשות את זה אבל... ככה זה היה

wildcat6

New member
איזה קישקוש

הפורמט קנוי ובמקור גם עשו משימה כזאת אז מה העיניין קנו פורמאט ומישתמשים בו כמו שצריך מי שניכנס לשם היה צריך לדעת שיעשו הכל כדי להעביר אותם על דעתם

למעלה