נמאס.

נמאס.

בארון שלי יש רק 4 מדפים. וזהו ארון די קט, כל פעם מחדש, צריכים להוציא הכל ולסדר מחדש, המון בגדים לתרום, רק כי אין לי כבר מקום, אין לי כל כך הרבה בגדים, פשוט, שעברנו דירה, הזוג הקודם השאירו את הארון, שזה היה הארון של התינוק שלהם. ובנתיים אני כבר 4 שנים מחכה לארון חדש, מסדרים ומסדרים, וזה לא נגמר. היום החלטתי, לקחת את עצמי, לסדר את כל החדר, הכל. ולקוות שלא יתבלגן לי שוב, רק מחוסר מקום. :\

המלצה להוסיף מדפים

המון מקום מתבזבז כי הבגדים הרי נופלים ואי אפשר להערים ערמות ולכן נשאר המון מרווח להוסיף מדף ותראי שיכנס יותר ולשנות צורת קיפול כך שיכנסו שניים במקום אחד

maybesure

New member
לא הבנתי למה לוקח 4 שנים

להחליף ארון? יש היום ארונות ענקיים במחירים שפויים.

לפעמים "מחירים שפויים"

גם הם מעבר ליכולת.....

YULI9

New member
ראיתי בפורום נתינה מהלב 2 ארונות בגדים למסירה

אולי כדאי לך לנסות.

tomxx

New member
למה לא לקנות ארון ??

יש היום כאלה הצעות טובות לארונות חדשים עד 1000 שקל ושלא נדבר על שוק יד שניה שנפתח לנו אפילו באינטרנט - כמו האתר של winwin.co.il ששם כמעט לכל הצעה יש תמונה והקנייה ממש נוחה ואני מבטיחה לך שיש שם הצעות לארון גדול בזול אם תשימי עין על מה שמציעים כל כמה זמן.

YULI9

New member
יש אנשים שאין להם 1000 שח

ואפילו לא חצי מזה כדי לקנות ארון, אל תשכחי שעל המחיר צריך להוסיף לפחות 250 שח הובלה והרכבה. בפורום ובאתרים כמו אגורה מציעים את הדברים חינם וצריך לדאוג רק להובלה והרכבה. זה שמציעים את הדברים למסירה לא אומר שהם באיכות ירודה או במצב גרוע, הרבה אנשים מחליפים ריהוט מסיבות שונות או עוברים דירה ורוצים ריהוט חדש.

מישהי פה למעלה מפרסמת שידה למסירה

אולי תקחי אותה תצבעי או שלא ושימי שם דברים ( תחתונים חזיות גרביים חולצות טריקו ) ויתנפה לך מקום בארון

למעלה