נמאס!

moranda

New member
נמאס!

נראה שלכולם יש פחד מקשר, מחוייבות, בין אם זה מפגיעה בעבר, בין אם זה מהבית.. להתחתן? להביא ילדים? לגור עם אותו אחד שמן הסתם זה כבר לא יהיה אותו הדבר?!? אולי זו המחשבה האישית שלי?!? אולי יש עוד עם עבר דומה לשלי שחושבים כמוני \: הסביבה, מה עם הגשמה עצמית? מה יותר חשוב? האושר שלי? של ההורים? של האחים? המשפחה? החברים? "מה יגידו"? נמאס.................

לדעתי..

אדם שנפגע פעם אחת בונה לו מגננות כדי לא להיפגע שנית בגלל זה יש את הפחד הנ"ל. חוץ מזה, דבר שתמיד אני אומרת, תחשבו שלילי יהיה שלילי, ז"א תגידו לעצמכם תמיד "אני לא יכול" "לא רוצה" "מפחד.." אז באמת לא תהיו מסוגלים.... תמיד לחשוב חיובי
חשיבה חיובות מביאה לאנרגיות חיובות שמביאות לחיים יותר חיובות

סופה10

New member
../images/Emo10.gif

קושקוש כמה אני מנסה להסביר לאחותי את זה כמה אני מנסה להחדיר לה למוח את זה אבל לא מצליחה מה יהיה?

c o h e n 8

New member
שאלה קשה...

כולם רוצים שיהיה להם טוב אבל לא רוצים שזה יבוא על חשבון משהו אחר.... אבל פחד ממחוייבות הוא דבר מובן לגמריי למרות שהוא מונע מאיתנו לפעמים למצוא אהבת אמת

moranda

New member
מחוייבות...

כשאתה מאושר,באמת מאושר, אז יש לך הכל,אתה לא צריך לוותר על כלום..!! אהבת אמת,באגדות שלי..זו אהבה שאני ,אני.. והכל כמו שהוא... בחיים שלי.... למה טוב בא על משהו אחר?!? למה הכל לא יכול להיות פשוט?!?! למה שני קשרים מגעילים שהיו לי הרסו אותי?!? \: אוף!

c o h e n 8

New member
אהבה....

משפיעה עלינו יותר ממה שאנחנו מוכנים להודות... גם לי היה קשר שפגע בי מאוד ועד היום קשה לי למצוא חוסן לקראת קשר אחר

moranda

New member
אני מניחה שלא מתייאשים..ואולי

אפילו הולכים לשיחות ייעוץ..

moranda

New member
זה באמת לא פתרון.. ולא..

קרוב להיות הפתרון.. אולי נישואים פתוחים?!? חחחחחח סתם.. קיצצצצצצצצצצצצ החיים מאכזבים ולפעמים קשה מידי להתמודד עם האכזבות האלה.. קשה מאוד.. מייאש אפילו.. אולי,יום אחד,אתעורר והכל יהיה בסדר......................

moranda

New member
אני בת!!!!!!!!!!!!!!!! ו.....

מורנדה כאילו... (מורן).. הכוונה שלי היא שיום אחד אתעורר וארצה לעשות את השינוי הזה... כי עכשיו אין בי כוח.. אין בי רצון... איך מתחילים? מי נותן את הדחיפה?!?

סורי בובה, היה מצב של אי שפיות

זמנית, שלי...
ובכן לעינייננו: יאללה קחי ממני דחיפה ותתחילי לבצע את שעליך לעשות! למעשה כוח גם לא יהיה לך אם תמשיכי לאמר שאין לך כוח, רצון לא יהיה לך כי אין לך כוח.. הכל קשור אחד בשני אז תתחילי לזוז במלאו המרץ ותראי שהכל אפשרי

moranda

New member
נחמד ש..

בעינכם זה כ"כ פשוט. זה לא פשוט,כי אין בי כוח, אין בי רצון, יש בי פחד ענקי ! יש אולי תקווה קטנה,אבל גם היא נמהלת בחששות.. נמאס..כבר אמרתי?!? צריכה את החיבוק :) ומחבקת חזרה

כי עוד אחד לנפש../images/Emo24.gif

ועוד אחד לגוף
אף אחד לא אמר שזה קל! זה דווקא מאד קשה לכן עליך לעבוד קשה כדי להשיג תוצאות טובות. אם תרצי אני פה במה שאני יוכל לעזור.. טוב אני הולכת לדודה שלי ואני ישנה אצלה אז נדבר

למעלה