נמאס?!

AyalaN

New member
נמאס?!

לפני חודש כתבתי לכם עם דלקת ריאות. הפעם אני חוזרת אליכם עם אינספור דלקות אחרות בדרכי הנשימה ובכל מה שקשור לכך. פשוט לא מצליחה להבריא בבה"ד. אמא שלי שכבר התייאשה ממזמן מכל הרופאים הצבאיים (דבר מאוד אירוני שכן אחי, הוא הרופא בבה"ד חיל הים) לקחה אותי לרופא פרטי שהוא גילה שמה שיש לי הוא כמובן אינו שפעת, כמו שכ"כ נוח לרופאים שם להגיד. גם כשהייתה לי דלקת ריאות עם חום גבוה זה היה רק "שפעת". וגם עכשיו. ולמה זה קורה דווקא למישהו שרוצה להצליח בקורס ולעשות אח"כ את התפקיד טוב?:-\

oshiko

New member
רפואה שלמה

איילה, אני לא יודע מה הבעיה. אני סומך עליך שבדקת את זה ואת יודעת מה צריך לעשות. לא נותר לי אלא לאחל רפואה שלמה והחלמה מהירה מהכל.

AyalaN

New member
תודה.

כתבתי מה יש לי. ולמען האמת אני כבר לא אופטימית כמו שניסיתי להיות. ודי מאוכזבת כבר מהמערכת הזו, וחבל אני רק 4 חודשים בצבא.

AyalaN

New member
אה כן,

והיום גם הביאו אותי לבה"ד סתם. כי לא המפקד לא בירר אתמול שגם רופא פרטי יכול לתת ג'. והבה"ד לא כ"כ קרוב לבית שלי. ועכשיו הוא בטח גם יעלה אותי לנפקדות בגלל שהטופס לא יתאים למה שהוא בדיוק צריך, כי זה מה שיש לרופא. שונאת את הצבא.

סמדר בנ

New member
אילה ../images/Emo201.gif

באמת חבל שכך את מעבירה את תחילת השירות שלך. אולי הפעם, עם טיפול נכון מהרופא הפרטי תבריאי. עם אח רופא צבאי, באמת שהסנדלר הולך יחף

AyalaN

New member
תודה..

הבעיה היא שעכשיו אני עוד מפחדת ממה שעלולים לעשות לי כשאני אחזור. המפקד "הזהיר" אותי שאם הטופס לא יהיה טוב הוא יעלה אותי על נפקדות. אבל מה זה טופס מתאים? לא מספיק שהרופא כותב לי שאני צריכה לקבל ג', כמו שהוא כבר עשה? באמת שאין לי יותר מידי כח לזה עכשיו, בעיקר בגלל שעד עכשיו נמנעתי כמעט לגמרי מלעשות בעיות וניסיתי להיות הכי טובה שאני יכולה.

tsufM

New member
המלצה

איילה שלום, את יכולה להיכנס לפורום סדירים ויש שם אחד בשם עידו שהוא יודע כמעט הכל על נהלי ופקודות הצבא. הוא יוכל לעזור לך. המפקד שלך לא יכול לאיים על נפקדות. יש מינימום מסויים של ימים שבהם אתה צריך לא להיות בבסיס בשביל נפקדות (אני חושבת שזה מתחת ל45 ימים ומעל שבוע). וג' זה גימל לא משנה מאיפה קיבלת אותו, הוא חייב לכבד את אותו. תני לו לאיים ותעשי מה שטוב לך שאת יודעת שיש לך גיבוי! גם לך יש כוח והצבא וההנחיות שלו כן מנסים לשמור על זכויות החייל. את או אמא שלך יכולות לפנות גם לקצין העיר או לנציב קבילות החיילים אם לא הבנתם משהו או שאתן רוצות לוודא. הם יעזרו שם! בהצלחה ותרגישי טוב!

למעלה