נמאס

odi11

New member
נמאס

כן זה שוב אני אני לא יודע עד כמה בא לכם לשמוע אבל אני כבר לא יכול יותר אני לא מפסיק לחשוב עליה כל פעם שמישהו אומר את השם המקולל שלה הלב שלי כאילו רוצה לצאת אני לא יודע אם זה מעניין אותכם אני פשוט חייב להוציא את זה אני לא יכול יותר החיים שלי היו מושלמים אם לא הייתי תקוע בעיניין שלה איך זה יכול ליהיות שיותר משנה אחרי אני מרגיש ככה ועוד לחשוב שאני הוא זה שבחר לא ליהיות עם הבחורה הזאת מתוך הבנה מלאה שזה לא זה לכל אלה שאומרים שאני צריך להכיר אחרות אני הכן עושה זאת והרבה בחורות היו לי מאז אבל תמיד שאני לבד זה מכה בי אני כבר לא יודע מה לעשות מה גם שהיא כל כך קרובה שזה מפחיד [גיאוגרפית] אולי בכל זאת ממכם אנשים ייקרים תבוא הישועה יום יבוא אני יודע שזה יגמר אך מתי היום הזה יגיע??????????????????????????????? ומי יגמר ראשון אני הוא היא???????

ניקולי

New member
אתה מדבר כאילו

זה עתה הפסקת לעשן!! שוב אני... ושוב העצה שלי תחשוב על... מדוע ולמה בעצם עזבת אותה מלכתחילה..ואז תבין שבכלל אין לך מה לחשוב עליה. במחשבה שניה
לאחר שתחשוב למה ומדוע עזבת אותה..תגיע למסקנה בעצם השד לא כ"כ נורא ותרצה לחזור אליה.. ואז בשני המקרים תפתור את הבעיה שאתה שרויי בה כעת. שיהיה לך בוקר נפלא

ואם תחזור אליה

החיים שלך יהיו טובים יותר או שכל הנקודות הלא מתאימות לכם שבגללן נפרדת יפריעו אין מה לעשות אני בעד לא לחזור אחורה מה שלא היה טוב פעם לא יהיה טוב מחר

למעלה