נמאס

נמאס

לי כבר מהחיים אני רוצה להתאבד אין לי כבר כוח .זה מתבטא שאתה כל הזמן צריך להסתיר שאתה כזה וגם נמאס כבר לחפש מישהו ועד שאתה מוצא הוא גם לא מושלם אופפפף

BabyBoy1

New member
../images/Emo24.gif

לכולם יש את הרגעים הקשים האלו שהכל נראה אפור...אבל אחרי שמדברים על זה, בוכים, ומתפרקים...רואים שזה לא כזה נורא
תאמין לי שאני מבין אותך...גם לי קשה כל הזמן להסתיר את עצמי מאחרים. וקשה להיות לבד....אבל אין מה לעשות, אני עדיין מאמין שיום אחד נמצא את מי שנועדנו להיות איתו, לכל סיר יש מכסה
ולגבי זה שהוא לא מושלם...הרי אף אחד לא מושלם, אני לא יודע מה איתך, אבל אני אסתפק בהרבה פחות ממושלם. בכל אופן, תהיה חזק
ואם אתה רוצה לדבר עם אנשים מקצועיים, אתה יכול לפנות לקו הלבן.

החיים זה רק תור

לפגישה עם המוות .תודה בכל אופן אני צעיר ואני צריך מישהו מבוגר בשביל להפיג את הבדידות

gentle giant

New member
ואפשר גם ל"יש עם מי לדבר" ../images/Emo33.gif

ואפשר גם לקפוץ לסניף האגודה בתל אביב, בנחמני 28 (פינת אחד העם), לשיחה פנים אל פנים עם מתנדבי יש עם מי לדבר, בזמן תורנות, ימי א' עד ה', 19:30 עד 22:30, ואז גם לפגוש עוד אנשים שבמקום.

gentle giant

New member
אין איש מושלם. וזה בסדר

לא צריך לצפות למושלם, לא צריך לבחון אנשים ולחפש את הדפיקויות, הן יצוצו לבד. צריך לבוא חופשי ולגלות את הדברים הנפלאים שבאדם. יש מקומות בהם לא צריך להסתיר שאתה "כזה" או שאתה כל דבר, כמו בפורום כאן, או בכל מיני מקומות מפגש לאנשים דומים.

דודו טל

New member
יש המון פתרונות...

אני אמנם לא נמנה על החברה הדתיים שפה, אבל אני מבין את המצוקות הללו מכייון שלמדתי בתיכון דתי, ולמדתי להכיר את העולם הזה מקרוב. נכון שזה קשה, נכון שלא נעים להסתיר, לשקר לכולם, ולחיות בשקר תמידי עם עצמך, נכון שלא קל למצוא בן זוג, להרגיש שזהז זה, כי הדת תמיד תמיד תעמוד כרועץ,אבל מה שעוד נכון זה שהכל אפשרי, א]פשר למצוא בן זוג ולקיים איתו מערכת יחסים, אפשר למצוא את קו המשווה בין הדת לאמונה, ואפשר לפתור הכל. הכל תלוי בכוח הרצון שלך, בכמיהה שלך לנסות ולפתור את הדברים, התאבדות נראה מקרוב כפתרון הטוב ביותר, אבל למעשה זה הדבר הנוראי ביותר לעשות לך, ולסובבים אותך, אני בטוח שההורים שלך יעדיפו לקבל אותך הומו חי ולא נער מעורער שהחליט להתאבד מבושה, ומחוסר אונים. שלחתי לך מסר במקביל, מקווה שעזרתי במעט

תודה רבה לכולם פה

באמת אתם אחלה שוב שלום נפגש בכף הכלע או הקלע לא יודע ביי יום טוב

למעלה