נמאס.

TwelveEyes

New member
נמאס.

אין אפילו עבודה אחת בשירות לאומי באיזור חיפה שאינה כוללת ילדים קטנים. כך מסתבר, לפחות, שכן כבר מאז דצמבר אני יושבת בבית על התחת ולא עושה כלום. אז אני חושבת על פרישה מכל העסק הזה... כמה כבר אפשר להתבטל? כמה כבר אפשר להציק לרכזת וכל פעם לשמוע את אותה התשובה? "אין לי כלום כרגע, אבל אל תדאגי, אני זוכרת אותך וברגע שיהיה משהו - אתקשר". מצד שני, אני מודאגת שיעשו לי צרות בשלב מאוחר יותר, היות ולא עשיתי שירות צבאי וגם לא שירות לאומי. אז רציתי לשאול, בעצם, האם עשיית שירות כלשהוא למדינה אכן כ"כ קריטית?

M o n a L i s a

New member
לדעתי.......

אולי כדאי לך לעשות ראיון לשנה הבאה ולהתחיל בספטמבר. בחיפה יש עוד כל מיני דברים שלא קשורים בילדים קטנים, ועכשיו יש ראיונות ותוכלי לשריין לעצמך מקום. אני יודעת שחבל על כל הזמן שחולף, אבל אולי תנצלי אותו לפסיכומטרי, או עבודה או משהו בסיגנון...וחבל שתפסידי שירות לאומי. אני לא יודעת עד כמה זה הכרחי, אבל יש מקומות עבודה שדורשים שירות צבאי/לאומי, אני לא יודעת עד כמה זה מכריע.

אל תתיאשי

אולי תנסי באזור אחר ולא דווקא בחיפה. אם בא לך לעשות ש"ל בירושלים את יכולה להתקשר למחלקה להתנדבות בעירית ירושלים ויכול להיות שימצאו לך משהו. חוץ מזה גם אם לא תעשי ש"ל זה לא סוף העולם.

למעלה