נמאס!

the predator

New member
נמאס!

אולי זה בגלל סערת הרגשות שבאה שניות אחרי סיום המשחק, אבל צריך להודות בזה: הקבוצה משחקת גרוע! מתי הם יבינו שבכדורגל יש גם הגנה? כמה כבר מזל יכול להיות לנו? בנאדו היחידי שמציג רמה סבירה ומטה ובמשחק שהוא גורם לפנדל, אין סיום הולם אחר פרט להפסד. בקישור ובהתקפה נראה כאילו איגביני היחיד שמשקיע באמת - כל השאר עושים טובה שהם רצים. עוד לא שמעתי את תגובתו של שום, אבל אני מניח שהיא תהיה קשורה לרקורד שלנו עד כה. באמת נמאס לשמוע ששלושה הפסדים בלבד בכל העונה עד עתה זה רקורד מצוין. הרי פרט לשני משחקים, כל העונה היכולת היתה גרועה, והקבוצות שנהנו ממזל בכיבוש השערים ניצחו ללא שום בעיה. נגד בית"ר היתה הרגשה כאילו כל התקפה הפכה לגול ונגד ב"ש נראה היה כי לא עברנו את החצי. היום היינו כה גרועים, שגם 2 שערים לא הספיקו לנקודה אחת. אג´יפור, שעד עתה ניסיתי לתת לו ימים של חסד כדי להתאקלם עמד היום מול החלוצים - לא רץ. מילא שכאשר הקבוצה מובילה השחקנים מתאמצים פחות, מה שמוביל לעתים לשערים טיפשיים, אבל כאשר אתה בפיגור, למה אנו האוהדים צריכים לחכות 20 דקות כדי שיתחילו לתקוף ברצינות? שוב, אני מאוד כועס כרגע ויכול להיות שאחר כך אתחרט על חלק מהדברים.

אפר0ק0ית

New member
תראה...

אני לא חושבת כמוך. סך הכל המשחק לא היה גרוע כפי שאתה מציין. המשחק היה קשה והיה ניתן לראות זאת. כמו שכבר אמרתי המון המון פעמים, רוסו חסר מאוד מאוד במשחק הזה בשביל לצור מתקפות וז´וטא היה חסר בשביל לעצור מתקפות של היריב. אבל בסך הכל העונה עוד לא הסתיימה והטבלה לא משקרת הטבלה מוכיחה את הישגיה של מכבי חיפה, וכפי שכבר ידוע, אנחנו אלופים. {לבינתיים אבל בואו נקווה שזה יישאר ככה...}

o a k y

New member
מה זה השירים האלה: שואה למכבי../images/Emo35.gif

השתגענו
ואני נעלבתי כאשר בארגנטינה צעקו שואה. בושה

אפר0ק0ית

New member
כן... איך נבהלתי...

קודם שיהיה שלום בין אזרחים, אחר כך שלום עם הערבים...!!!!!!!!!!!!!!!!

blueman1

New member
יש לי הערה בשבילך

זאת תגובה של בן אדם שלא מבין כלום בכדורגל. אם יש בעיות אז לא צריך ללכת בצורה עיוורת אחר הקבוצה אלה להעלות ולנסות לתקן ולא להגיד אם יש לך בעיות אז אל תאוהד את הקבוצה שלך. כי על ידי כך שהוא מעלה את הבעיות אז זה מראה שכואב ואכפת לו.

the predator

New member
עכשיו שאמרת לי

אני אפסיק
אם אתה מאמין שאני טועה והקבוצה משחקת טוב אני שמח בשבילך - אני חושב שאם לא נעלה את הבעיות למעלה המשבר יהפוך עמוק יותר. לנצח את ראשון וכפר סבא זו לא חוכמה, וכאשר הגענו למבחן אמיתי כמו מכבי תל אביב או באר שבע הפסדנו. לדעתי אדם שמדבר על הבעיות של הקבוצה שלו מראה שאיכפת לו מהקבוצה - אז למה שיפסיק לאהד אותה? אתה רוצה להגיד שבזמן משחק אתה לא מתרגז על שטויות שנעשות בהגנה או החמצה שלומיאלית? מצטער שנכנסתי להתגוננות יתר פה, אבל זה רק מפני שלדעתי ההערה שלך לא לעניין. אני לא אגיד לך איך לאהד את מכבי ולכן אני מצפה ליחס דומה.
למכבי!

O n y X

New member
לא נראים טוב ומפסידים...

לקבוצות צהובות ומעצבנות ובאר שבע...

רמי ורד

New member
בכלל לא דומה

אל תשכח שאנחנו מובילים את הטבלה והכי חשוב אחרי הפגרה אין לנו גביע אירופה שיפריע לנו

אילן 29

New member
אני חושב..

שמה שאמרתי אחרי ההפסד לאא"ק תקף גם פה...אין מלחמה על הכבוד אין הקרבה ואני חושב שהבעיות שלנו בהגנה מתחילות בזה שהקישור שלנו לא עושה הגנה בכלל!!! אי אפשר להאשים את בנאדו אג´יפור חרזי וקייסי כשז´אנו הוא פיתרון זמני ומאוד לא מוצלח כקשר אחורי. איפה באדיר? איפה פראליה? איפה קטן?...איפה הם כשהקבוצה היריבה תוקפת? למה תמיד הגיעו כלכך מהר לשער של אוואט שאתמול בהחלט לא היה אשם בשום שער ולא יכל לעשות כלום נגד הבעיטות שנבעטו לעברו. אומנם זה היה כייף אם היינו מובילים את הליגה עם 10 נק´ הפרש אם לא היינו מפסידים אתמול ובב"ש , אבל אין מה לעשות ולא צריך להספיד אף אחד אנחנו עוד ניקח את האליפות ה-3

אפר0ק0ית

New member
לפי דעתי אתה צודק!!

אבל אחרי הכל תקחו בחשבון שבכל משחק יש מנצחים ויש מפסידים לפעמים אנחנו גם מפסידים, אף קבוצה לא מושלמת... ולכן אין לראות את ההפסד לב"ש כלא מובן, כי אחרי הכל, ב"ש אחלה קבוצה... {ואל תתקפו אותי!!! היא באמת מראה יכולות גבוהות!!}

למעלה