נמאס

itayla

New member
נמאס

ספרו מה הדבר שהכי נמאס לכם לראות בימי חיינו: אני נמאס לי בכל פרק לראות את שון שמאשים את רקס זה כמו תקליט שבור נמאס לראות את לוקאס בכל פרק בלי חולצה חצי מהסצנות שלו זה בלי חולצה ותמיד זה עם סמי וויכוחים של קייט וסמי חוזירם על עצמם כבר שנים זה כמו תקליט שעבר זמנו.

נמאס לי...

שכולם מתאכזרים לסמי.
שכולם מאשימים את רקס.
שג'ון חושב שהוא דמות חשובה בסדרה.
מ-שון.
שקייט וסמי רבות.
מהופ ובו.
שאין מספיק זמן מסך לבריידי.... ושכל העלילה שלו היא ניקול.

itayla

New member
נמאס2

נזכרתי בעוד משהו אם תשימו לב יש את הבני משפחה של בריידי הורטון דימרה שלא משתת]פים בסדרה כבר שנים ואף פעם לא יזכירו אותם בקושי פעם בכמה שנים רק בקטע של הזכר טוני שכח שיש לו אחות קירסטן ואת פיטר סמי שכחה מהתאום שלה? ג'ניפר בכלל זוכרת את אבא שלה ביל? כאילו הם חיים בבועה למרות שהיום רומן הזכיר את אחיות שלו סדרה צריכה להיות אמיתית עד הסוף ויאלה מתי קרי תחזור מישראל כבר?

santa barbara

New member
וואי הרשימה ארוכה מאוד...חחח

* נמאס לי מסלסט והחזיונות המפגרות שלה. * נמאס לי מהאמא הסתומה של מימי * נמאס לי מהנסיון של שון להיות חלק מהמשטרה של סאלם שגם מננה נמאס לי. * נמאס לי שעושים מרקס דמות רעה, אהבתי אותו יותר בתור מישהו טוב. * נמאס לי שכולם בסדרה הזאת כאלה מטומטמים (דוגמא: משאירים את קרוליים לבד להתפלל וכמובן הורגים אותה). * נמאס לי מכל עלילת הרוצח הזאת בקיצר יש עוד הרבה...

hillator

New member
הוצאת לי את המילים מהפנ

נמאס לי מבל.. נמאס לי ממשטרת סאלם נמאס לי משכתובי ההיסטוריה

הראשון ללא ספק

שון האידיוט שכל הזמן מאשים את רקס וכל התקליט הזה....... מה שאף פעם לא נמאס לי ממנו זה המשולש המדהים של סמי-קייט-ניקול... כל פעם שהן רבות זה מעולה.....

למעלה