נמאס מעזה

נמאס מעזה

די חלאס נמאס מהאיזור המסריח והמקולל הזה. מליון ערבושים חיים בשטח שהוא בגודל התיכון שלי ואנחנו תקועים להם בתחת. פשוט מרתיח כל פעם שעוד חייל בן 19 שבטח חלם להיות במאי גדול או ממציא הביסקוויט הדו שכבתי, נלקח מאתנו.ואלהים מתפקע מצחוק. כמה עוד הרוגים צריך? הרי בסוף אנחנו לא נשאר שם. אין לנו עתיד שם. לערבים אין עתיד שם אז לנו יהיה? המקום הכי צפוף בעולם. ובסוף בעוד 30 שנה אחרי מאות הרוגים נסתכל אחורה ופשוט נגיד בשיא הפשטנות "איזה בזבוז" כאילו היה מדובר בחצי תפוח שזרקנו כי לא היה לנו כוח לגמור אותו. מלא למות על משהו שאתה מאמין בו, אבל על עזה? טוב למות בעד ארצנו.

shay or eli

New member
נכון.

רק שאני לא אוהב את המונח "ערבושים". ואני חושב שצריך לצאת גם מהגדה המערבית באותה מידה כמו עזה. הקו הירוק - גבול של שלום.

שליטת צהל בגדה מונעת 90 אחוז

מהפיגועים. אין מנוס משליטה פיזית ביהודה ושומרון במצב הנוכחי כי הגדה הרבה יותר גדולה ומפותלת מעזה שם מספיק הקפת האיזור בגדר ושדות מוקשים למניעת חדירת פלשתינים לתוך שטחי ישראל לבצע פיגועים.במקרים מצערים שחיילים מתים שם לפחות אתה יכול להתנחם שהם מתו למען סיבה- שאנחנו נחיה. בעזה אין. בגדה הם מגינים על 5 מליון יהודים שאין להם לאן ללכת. בעזה על 7000 מטורפים שדווקא יש להם. שיפריחו את הנגב.

shay or eli

New member
אני אומר את זה בתור מישהו

שראה איך כשנסגנו מלבנון לקו הירוק הפסיקו ליפול קטיושות על קריית שמונה. ואתה הבאת את הנתון שלך בתור פרופסור לתורת המלחמה לדורותיה עם התמחות בלוחמת גרילה?

אז בטח גם ראיתי שאיך שיצאנו מלבנון

התחילה האינתיפאדה ובמקום קטיושות באו מתאבדים שגרמו פי אלף יותר הרוגים. אין היום פעיל טרור אחד כולל אנשים ברשות הטרוריסטית הפלסטינית שלא הודה שהסיבה היחידה שהאינתיפאדה פרצה הייתה בעקבות התקווה שנוצרה עם יציאת צה"ל מלבנון. תקווה שבאמצעות טרור (מה שיתברר בעתיד כנכון) ורצח יוכלו להשיג מטרות מדיניות בינהם הוצאת צהל מהשטחים. בטח גם ראית איך אם יציאת צה"ל מלבנון החיזבאללה הפך מארגון פנאטי וקטן של כמה מאות אנשים לכוח פוליטי צבאי עצום ששולט בלבנון. ומארגון טרור מקומי לארגון טרור עולמי ששולט בוב ההתפתחויות והפיגועים באינתיפאדה הזו.ועוד לא דברנו על ניסויים כימיים וביולוגים שהוא עורך, נסיונות בהרכבת פצצות מלוכלכות ו10000 טילים ורקטות שפונים בכל עת לכיוון ישראל. נכון כבר לא נופלים קטיושות- נופלים קאסמים ומתאבדים. וכן ,יש לי התמחות בלוחמת גרילה. בעיקר ביערות בוליביה (לא סובל יתושים).

kundason2003

New member
הממ... אתה יודע שזה לא יפסיק הטרור.

הרי הם ירצו לחזור לגבולות 48. וילחמו בנו עד שנזוז מהקו הירוק, לגבולות 48. אז הטרור לא יפסק. פשוט תחשוב על זה. אל תמהר לתת הכל בבת אחת. לאט לאט.

למעלה