נמאס מהשקרנים...

נמאס מהשקרנים...

יש פה כמה חברה שכותבים הודעה, ואחר כך מגיבים על הודעתם בניק אחר, אלה שעושים את זה הם גונבי דעת ואנשים מגעילים, וזה גובל בפיצול אישיות.

כן! זה לא מתאים לפורום "חרדים"...

אבל אני לא התכוונתי עליך, אלא על חברה שכותבים הודעה בניק מסוים, ואחר כך מגיבים על ההודעה שלהם בניק אחר, שזה דבר דוחה ומגעיל וזה גניבת דעת מהבריות.

דוסית1

New member
רפוש....

כנראה שלבד לא תצליח להפוך את העולם.... צריך עזרה? :) ואגב, תלמד לדון לכף זכות! יש אנשים שהתקשורת הבין אישית שלהם לקויה וע"י הפורום הם מתקשרים היטב כי מונחים לפניהם כל לבטיהם וצפונות נפשם. הפורום רק עוזר להם לעשות סדר... אז מה אכפת לך? העיקר שגם אנחנו יכולים להתערב בחגיגה....!

MITANYEN

New member
אההה רק 2? ושניהם לא מוצלחים

תפש על משהו נורמלי ויאלה

כי זה גניבת דעת...

כי אני רואה שמישהו מגיב עליו ואני חושב שזה מישהו אחר, ואז זה נראה לי שעוד כמה חושבים כמוהו, מה שלא נכון כי זה אותה גברת בשינוי אדרת.

א77

New member
הם בסה"כ 'גונבי דעת' של עצמם.

מזל שיש אפשרות כזו. וכך יש מי שמגיב להם. מה איכפת לך... לי לא מפריע כזה דבר. בעת הצורך אני בודק וזהו... ולעצמי, אישית אומר. חבל!!! פורום שמכבד את עצמו, פורום איכותי, פורום על רמה, לא קורה שם כזאת. מילא, אם כבר העלית את הנושא אז הגבתי. נקווה לטוב.

א77

New member
אין לזה חוקים

זה החלק החמישי שבשו"ע. כשאתה רואה שם חשוד מגיב לשטויות... הרי אנשים אוהבים להגיב לדברים ענייניים, והנה לפעמים מתפתח דיון סרק. יש עוד המון המון אפשרויות בדיקה. כשכבר יש לך 'חשוד'. אז כבדהו, הגם שאתה יכול להמשיך לבדוק. למשל לפי שעות כתיבת התגובות. האנשים הללו לא בדיוק חכמים... יש עוד המוני אפשרויות בדיקה. אבל הכי הכי זה החושששששששששששששששששששש. מה שבטוח הוא, שגם אם יש לי 'חשוד', הרי שאיני משקיע בו זמן. ממש חבל לי על הזמן להתעסק ולבדוק מצב נפשי של כל בעל פיצול אישיות או אישיות משולשת. בברית בין הבתרים היה 'עגלה משולשת ועז משולשת ואיל משולש' (בראשית טו. ט). כל אלה הם בעלי חיים. אבל אדם בפיצול?ֱ יש לו בעיה.

MITANYEN

New member
זה מה שעושה לו את זה

שהוא רואה את עצמו עם הרבה תגובות אז תן לו להינות מעצמו

יש עם 2 ניקים ויש מתחזים

זאת הבעיה כשכותבים בפורום כזה, גם זקנה בת 80 יכולה לכתוב בשם "יוסלה העילוי" ולהכניס כרטיס עם פרטים מזוייפים, אם זו בעיה- אל תכתוב בפורום , אני מאמין שחלק ניכר מהאנשים שכותבים בפורומים יש להם 2 או 3 או יותר ניקים וכמה זהויות, זה לא פיצול אישיות, תראה את זה כמשחק. בסך הכל אפילו שאני לא הרבה זמן קורא וכותב פה, אני מוצא הרבה עניין והרבה דברים משותפים עם אנשים שכותבים, וגם הרבה סייגים וגם כאילו שאני מתנגד לדעתם, בשביל זה יש פורום.....טוב אני רץ לתפילה. שבת שלום

מתנדב

New member
רפוש, זה לא גרוע כל כך....

אין עם זה בעיה, אני מבין את מה שאתה מתכוון, ומצד אחד אפשר להגיד שזה קצת מעצבן, אך אנשים מסויימים כותבים לפעמים בכמה ניקים בכדי לחזק את דבריהם על מה שהם כותבים, ולהוכיח לכולם הנה תראו כמה תומכים יש לי, שלמעשה זה מדובר באותו ניק, שיבושם להם, ותאמין לי שזה בכלל לא בעיה להעלות על זה, על אותם משתמשים שכותבים בכמה ניקים, יש כמה שיטות לבדוק את זה, אבל באופן כללי זה לא מפריע בכלל, וזה גם לא משפיע על התגובה שלי שאם אני רואה שכמה תומכים באותו גולש שלמעשה מדובר בגולש אחד, אז אני לא מושפע מזה יש לי את הדעה שלי...

ההוכחה הכי טובה...

זה שמישהו כותב הודעה ומיד אחר כך מישהו עם שם חדש מגיב עליו.

שיSY

New member
אני מסכים איתך בכל מילה!

ומעצבן אותי גם, שיש כאלה שמחליפים ניק ליום אחד, ואח"כ נעלמים להם... וחוזרים אחרי חודש עם הניק הראשון, לדעתי זה "גזל דעת", וצריכים להפסיק עם התופעה הזאת! נראה לי שפה בפורום זה קורא יותר, וזה לא מתאים!

מתנדב

New member
זה לא מתאים, וזה מראה על אי יציבות

אבל שכל אחד יעשה כראות עיניו, לי זה ממש לא מפריע, מעבר למה שזה מעצבן קצת...

למעלה