נמאס מהעבודה

visitor

New member
נמאס מהעבודה

אני עובדת כקופאית כבר שנה עכשיו ונמאס לי מזה כל כך. ללקוחות נדמה שרק בגלל שאני קופאית אני מתחתיהם ולכן הם יכולים להתייחס אלי איך שבא להם. נמאס לי מהייחס של הלקוחות ונמאס לי מהעובדים. מעל השטח נראה כאילו שכולם חברים עם כולם אבל מתחת לשטח זה שונא את זה זאתי מתעבת את זאתי אבל עדיין כולם משחקים אותה חברים. אני רוצה למצוא עבודה חדשה אבל אני לא אוהבת שינויים וקשה לי להסתגל לשינויים..... מה לעשות?

ramib6

New member
קודם כל עלייך לעבוד

על הנושא של הסתגלות לשינויים ויצירת שינויפ באופן פרואקטיבי נשמעו להוביל שינויים. לאחר מכן תוכלי להחליט ביותר בהירות בקשר לעבודה רמי

בדוק את עצמך

שלום רמי ההתייחסות שלך מאד לא ברורה. אתה חותם כאדם שעיסוקו בעזרה לאחרים אבל התשובה הזאת לא ממחישה זאת - להיפך. אמיר דרור

ramib6

New member
איני מבין אותך???

אמיר איני מבין למה לפי דעתך הדעה שהובעה אינה באה לעזור. ??? אשמח אם תאיר את עיני . יתכן ועצותי שונוצת בסגנון וכו אבל אני חושב שהם מאד יכולות לעזור קןדם כלך לעבוד על היכולת להסתגל לשינויים ולשפר אותה גם במקומות אחרים בחיים ואז לצלול לאותו ענין בעבודה. רמי

התייחסות

לומר לאדם "לך תעבוד על הסתגלות לשינויים" זה לשלוח אדם לטפס על הר כשהוא אומר לך - קשה לי בעליות. זה לא נותן לו כלים או נקודות אחיזה, או הדרכה שתעזור לו להבין מה זה בשבילו "עליות". חוץ מזה שכדאי שתבדוק ותקרא את ההודעות שלך לפני שאתה שולח אותן, לפעמים יש לך שגיאות הקלדה ושיבושים אחרים. מקווה שהארתי אמיר

ramib6

New member
תגובה

מקבל את הערותיך אפרט יותר את תגובותיי . רמי

שינויי וקשיים

שינויים הם באמת דבר קשה. אבל לכל אחד יש את המשמעויות שלו לשינויים ול"קשיים". נסי לשאול את עצמך בצורה מאד ספציפית, מאד ממוקדת, במלים אישיות שלך מהם בדיוק עבורך "שינויים" ו"קשיים". האם נמצא מישהו בסביבה שלך שיכול להיות לך לעזר ? אדם שיעזור לך להתמודד עם השאלות הללו ? יום טוב בינתיים, אמיר

למעלה