נמאס מהמריחות

avivit3321

New member
נמאס מהמריחות

אני עדיין רואה את הסדרה בקצב הישראלי ונמאס לראות כמה הכל נמרח,
מלא פרקים באיטליה בכל פרק אותה התרחשות, הופ כמו ברבי כולה התלהבות,
סטפי מקוננת וביל מאיים על אבא של הופ ... כמה אפשר?
אני מבינה שגם הפרקים החדשים הצפויים לנו מממשיכים להמרח.
אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אחרי שרידג' וסטפני ילכו... הסדרה כבר ממש מעצבנת ומשעממת - אבל לא יכולה להמנע מלראות אותה
יאללה שיכניסו קצת פלפל

מסכים ומזדהה

כבר שנה בערך שיש רק סיפור אחד במרכז, וסיפורים אחרים נדחקים הצידה או שלא מסתיימים כמו שצריך.
דמות חדשה כמו קרוליין לא זוכה כמעט להתייחסות, וזה עוד בלי שדיברתי על דמויות יותר ותיקות שבקושי מראים, כמו פאם, דונה, אריק, ת'ורן, אמבר וכו'.
קשה לי להאמין שהתסריטאים כל כך סתומים שהם לא יכולים לכתוב משהו יצירתי, אבל אני לא מאמין שהסדרה תסתיים כל כך מהר, רק נקווה שהעלילות ישתפרו בקרוב.

Shiri from the block

Active member
קרוליין תזכה ליותר התייחסות בהמשך עכשיו רואים אותה כמעט כל פרק..
פאם גם מראים יותר
אריק כנל
ת'ורן בקושי
ואמבר בכלל לא

טוב לשמוע

אמנם לא יצא לי עדיין להכיר לעומק את הדמות של קרוליין, אבל מאוד חיבבתי אותה מהמעט שהראו עד כה בפרקי הארץ.
וטוב שמראים את אריק ופאם יותר, אין ספק שהם דמויות שיש להם הרבה מה לתרום לסדרה.
לגבי ת'ורן חבל, אבל אני באמת כבר לא כל כך יודע איך אפשר להחיות את הדמות שלו, כנ"ל לגבי אמבר כנראה ששרפה גשרים עם כל דמות אפשרית בסדרה ופשוט אין מה לעשות איתה כנראה, וחבל.

avivit3321

New member
מתגעגעת לאמבר

דמות שיש בה פלפל וחיים, לפני שכתבו את התסריט ששרפה את הגשרים, היו צריכים לחשוב על העתיד.
קרוליין לא ממש מדברת אלי, אמת, אמא שלה נראית לי הרבה יותר מעניינת. מכל מקום, די עם המשולש הופ-סטפי-ליאם
ותקווה לפלפול יתר נסיים

מסכים לגבי אמבר

למרות שאין לדעת, יכול להיות שפתאום ימצאו לה איזה סיפור מעניין. גם בפעם הקודמת שהיא עזבה ב-2005 היא שרפה גשרים עם כולם ובכל זאת הצליחה לחזור ולהשתלב, אולי זה יקרה שוב.

מסכים גם שקארן אמא של קרוליין מעניינת, אבל גם היא לא זוכה ליותר מדי התייחסות.

הדמות של אמבר תקועה במקום

היא חוזרת על הטעויות של עצמה שוב ושוב ולא מתקדמת בשום צעד.
מתי התסריטאים ישכילו להבין שכל היופי הוא שדמויות, כמו אנשים במציאות - משתנות במהלך החיים? מתפתחות?

אני נורא מקווה שדווקא מהמקום בו הסתיימה העלילה האחרונה אמבר תצליח לצמוח.
שימו לב שאחרי שג'קי וניק הועפו מהסדרה נשארנו עם חברת אופנה אחת. לדעתי מה שמתבקש שיקרה הוא שאמבר תקים עכשיו חברת אופנה משלה.
על כל פנים היא חייבת להשתנות ולהפוך לדמות חזקה, מכל הבחינות, כדי למשוך אליה בחזרה את ריק. או כל בנאדם אחר אחרי "שריפת הגשרים" כמו שכתבתם.

Shiri from the block

Active member
הלוואי וזה יקרה! הכי טוב יהיה אם אמבר ות'ורן יתאחדו (שוב?) ויקימו חברה שתצליח יותר מפורסטר, ואז פורסטר יתחננו לאמבר שתיהיה אצלם בחברה.. זה יכול להיות אדיר!

אחלה רעיון!

ככה אמבר תהפוך להיות דמות יותר דומיננטית וגם ת'ורן יקבל יותר זמן מסך.
היה נחמד אם היו מחזירים גם את מייסי לסדרה, ואז היא ות'ורן היו מתאחדים שוב.

חבל שאי אפשר לשלוח רעיונות לסדרה לגבי עלילות, היה יכול להיות הרבה יותר מעניין ככה.

raz the 1

New member
אתם חיים בסרט.. שום אמבר ..

גם השנה הבאה תתמקש על משולש ליאם
אגב, זה נחמש שבפרקי ארה"ב שוב מתעמקים בברוק...

למעלה