נמאס מהמדינה הזאתי, תנו לחיות

• פותח הנושא M.Z
  • פורסם בתאריך

M.Z

New member
נמאס מהמדינה הזאתי, תנו לחיות

שישמע את זה ביבי ושישמע אריאל שרון, אני אין לי עבודה כבר שנתיים וחצי, לפני שפוטרתי עבדתי ב"לבידי אשקלון", 20 שנה נתתי את החיים שלי למפעל וההם שם למעלה ספרו מליונים על הגב שלי שנשבר ועל חשבון הראות שלי ששאבו רסיסי אזבסט עד שנהיו לי גידולים בגודל של אבטיח בריאות. יום אחד, נתנו מכתב ובעיטה בתחת, וזרקו אותנו מעבר לגדר כאילו היינו כלבים, אנחנו!!! אלה שבנו את המפעל הזה ב- 2 ידיים. מאז אני חותם אבטלה, שלחו אותי לכל מיני עבודות, עד שאמרתי לפקיד: "תלך אתה תעבוד בקרן קיימת , תעדור אתה 10 שעות ביום בשביל משכורת רעב". מאז, אני יושב כל היום בבית, רואה טלביזיה, כל הזמן מעביר בשלט ערוצים ב"YES", מזל שלקחנו את חבילת הזהב עם הסרטים שיהיה איך להעביר את היום המדכא, באים כמה חברים שגם הם מובטלים, ושותים בירה וערק כל היום ומקווים שיהיה וב. אין לי כסף בכלל, כלום, הבנקים כל הזמן דופקים לי על הדלת ומחזירים לי צ'קים, הצ'ק האחרון של 4,500 ש"ח מהחוב בקזינו משבוע שעבר, חזר!, הצ'ק של חברת חשמל של 3,800 ש"ח , חזר!!! הפסקתי לשבת עם מיזוג מרכזי כל היום, עברתי למפוצל. בקושי כסף ל- 3 קופסאות סיגריות מרלבורו יש לי, ואני מה יש לי חוץ מסגריות, בירה, ערק, חברים וסרטים בטלביזיה? כלום!. הנה אישתי, היא תגיד לך, היה לה יומולדת, הלכתי לצורף ביפו וקניתי לה גורמט פשוט ב5,000 שקל במקום המתנות שהייתי מביא לה לפני. שום עץ ריח לאוטו, שום וקס לאאודי החדשה שתראה איך מעלה אבק בחניה המקורה, הנה תסתכל לשם.. פעם חנו שם 3 מרצדסים, היום בקושי אאודי A4 שגם אותה קניתי ב-2 תשלומים כי לא היה לי כסף כמו בנאדם לשלם במזומן כמו כל משפחה ממוצעת בישראל שיכולה לאפשר לעצמה. אז תגיד לי אתה, זאת מדינה זאת? אני שהייתי במלחמת יום כיפור ונתתי את הנשמה שלי בצריפין, ששירתתי בבסיס חימוש וסיכנתי את עצמי, ששילמתי מיסים כל החיים, ככה מגיע לי לגמור את החיים? סיגריות,בירה,ערק,טלביזיה,אאודי וגורמט ב-5,000 ש"ח? בושה של מדינה, פשוט שיתביישו להם כל אלו שם למעלה שנוסעים על אאודי A4 קופה, שיחליפו פעם לארבע דלתות וירגישו מה זה להיות בעשירון התחתון.

MajorWinters

New member
באמת בושה../images/Emo19.gif

בושה עלייך שאתה מעז להתלונן... אתה יודע שיש ילדים ברואנדה שאין להם מערכת קולנוע ביתית עם סראונד ושני סאב-וופר... ואתה מרשה לעצמך להתלונן. יש עובדי חברת חשמל שבקושי סוגרים את החודש עם 40 אלף ואתה מתלונן...

M.Z

New member
אם להם אין אז גם לי לא יהיה?

שיצאו גם הם מהג'יפים הממוזגים שלהם ויפגינו ברחובות. אם לכל ילד סומאלי יש טרקטורון משנת 97 ולא חדש, אז אני צריך להרגיש רע על זה שלא שמתי ריפודים חדשים כבר חצי שנה באוטו? אני אומר, זה הזמן!!! עכשיו צריך להוציא את הקוויאר מהפה, לקום מהאמריקאן קומפורט, לכבות את המערכת קולנוע ביתית, לדאוג לסגור את השער החשמלי של החצר הפרטית, ולצאת ולהבעיר את הרחובות, עד שלמישהו יהיה אכפת, עד שמישהו ישים אלינו לב ויגיד : "וואלה, צודקים, באמת מסכנים". אבל, לא!!! כולם מעדיפים לשבת בג'קוזי, לא לצאת בקור הזה בלי מעיל פרוות מינק, לעשן עוד סיגר קובאני זול ב30$ , ולקוות שיום אחד יהיה להם טוב, ככה זה כשאתה דורך לאנשים על הראש ומרגיל אותם במשך שנים לא לאכול יותר מ5 ארוחות בשבוע במסעדה, אל תתפלא שאתה מקבל כזה פרץ של זעם כמו המים שיוצאים לי מהמזרקה בגינה שלי. חצוף, בא לי עם ילדים מרואנדה,כל אחד והצרות שלו...

MajorWinters

New member
בואנה../images/Emo19.gif

לפני שאתה מתכנן תכניות להבעיר את העיר... כסף למצית יש לך במיתון ההיסטרי הזה?

M.Z

New member
בקושי הצלחתי לשים יד אצל אספן

מציתים על איזה "ZIPO" מסדרה מוגבלת של 3 שעונים שייצרו. אחד אצל שיך ערבי בסעודיה, השני אצל איל נפט בטקסס והשלישי אצלי על הויטרינה בסלון. צריך, אני אדליק איתה.

MajorWinters

New member
נפט אבל גם צריך...../images/Emo19.gif

או שזה נסגר עם הסעודי??? יופי לך שהמצית על הויטנרינה בסלון... אבל מה... איך הם מצפים שתסתכל עליה בדיוק??? מכורסת המסג' מודל 2001 שלך? אתה גם תהיה חייב להסתכל על הזיפו כי טלוויזית הסוני 60'' אינץ' כבר בקושי קולטת יותר מ300 ערוצים

el presidente

New member
טפייייייייייייייי עליכם הע'שירים..

חיים בלוקסוס ...תאמין לי... תבוא יום אחד אלינו לוילה שעשויה מקרטון של מקרר 500 ליטר שמצאנו ברחוב..תראה מה זה תנאים... כל יום אנחנו רואים אותכם העשירים נוסעים במכוניות פאר לעבודה בעוד שאנחנו מצטופפים 4 איש בתור עגלת קניות שדפקנו מהסופר שלכם .. עד היום שהילד שלי מבקש אינטרנט אני מביא לו מחברת של "דפרון"..רושם עליה עם טוש "אינטרטנט"..וככה הוא עובר בין הדפים..."גולש" עלק..מיסכן הילד...שהוא רוצה לימצוא דברים ב"אינטרטנט "שלו..אני אומר לו שיחפש בGOOGLE וזורק לו את "בריטניקה לנוער" על השולחן..והוא מתחיל לדפדף בכל הכרכים עד שהוא מוצא מה שהוא מחפש..

למעלה