נמאס מהאכזבות

talieden

New member
נמאס מהאכזבות

ושוב אמרתי ננסה להכיר. ושוב עשיתי את אותה טעות ונכנסתי לאחד מאתרי ההכרויות. ושוב לא הקשבתי לחברות שאמרו שנמאס להן והן מתנתקות מהחיפוש העקר הזה.ושוב הכרתי בחור שנשמע בטלפון חביב ומתחשב. הפעם גם בפגישה הראשונה הוא היה נעים, סבלני. אך משהו בתחושות שלי לא היה טוב למרות שהכל נראה טוב.הפעם נעתרתי גם לפגישה נוספת. והוא הגיע ולקח אותי לביתו. כן אני כבר רואה מה עובר לכם במוח. לא קרה דבר, אני סירבתי והוא היה מתחשב. אבל הוא שכח להתחשב בצורך שלי לחזור הביתה. הוא נרדם או עשה עצמו נרדם. וכך מצאתי את עצמי ביום שישי בלילה בשעה שתים לפנות בוקר מחפשת איך לצאת מהיישוב בו הוא גר חזרה לביתי.מרחק של כשעה נסיעה מביתי. זוג מקומי שנסע מהיישוב לבילוי בתל אביב סירב לקחת אותי טרמפ אפילו לא למקום יישוב קרוב מרכזי. כלבים מקומיים באו לבדוק את הסחורה ואני ממש לא יודעת איך יצאתי מהם שלמה. לבסוף נמצאה מונית ואני הגעתי בשלום הביתה. עם חור רציני בארנק וחור יותר רציני בלב ובנשמה. ואם כל ההתנסויות בתקופה האחרונה לא שכנעו אותי הפעם זה היה הקש ששבר את גב הגמל. הפעם נשברתי והחלטתי סופית לצאת מן המירוץ. כל הכבוד לאלו המתיימרים להיות בני המין הגברי. הצלחתם לשבור עוד אחת עם נשמה שכל מה שרצתה זה אהבה, לא כלי שימוש עלוב.

למעלה