נמאס לך לנגן לבד?!

נמאס לך לנגן לבד?!

שלום לכולם אני מתופף מתחיל בסוף שנתי הראשונה אני מתופף חסידי- רוק -ומזרחי . מעוניין להקים תזמורת חתונות חסידית . אני מעוניין בנגנים (מתחילים) בסגנונות הנ"ל וברמה טובה בשביל להתחיל לעבוד ביחד . גטרה חשמלית ..אורגן . וגיטרה בס . אם גם אתם מתחילים ונמאס לכם לנגן לבד . אתם מוזמנים להצטרף.יש סטודיו לאימונים .עם מדריך צמוד . חזרה שעתיים וחצי שבועיות .4 פעמים בחודש. עלות 280 ש"ח לחודש. אזור: ירושלים כיכר הדוידקה.

BobMarly

New member
בעלויות האלה

ממש כדאי. אם הייתי יודע לנגן הייתי בא. אבל אפילו לשיר אין לי מושג איך. בהצלחה.

meir99

New member
ברוך השם בסדר

אחרי שהבנתי שלא אהיה גדול הכנרים(יש תמיד מתח דיסוננס בין שאיפות למציאות)והחלטתי שאני נשאר עם הכינור ויהי מה אני רואה קצת ברכה בעמלי.השמיעה מתחדדת ונהנה גם מהעבודה שכרוכה בזה.כל בוקר מנגן כשעה קצת סולמות צלילים וקטע או שניים ובערב משתדל להרחיב למשהו ספציפי.כמובן שאני מסיים כל נגינה באיזה ניגון כליזמרי מערימת התווים והניגונים שיש לי. בסך הכל מוסיקה זה תחביב נחמד לאדם כשהוא בודד או מרגיש קצת עצבות או להתחבר לאנשים אחרים ע"י זה.

BobMarly

New member
נפלא.

אמר לי פעם מישהו חכם שבמשימות קשות החכמה היא להתקדם, ואפילו מילימטר. אתה פתאום בלי ששמת לב מגיע ליעד שהצבת. איך שאתה מתאר את העניינים, אתה הולך להיות כנר .

meir99

New member
אני מקווה שהכינור מרכך משהו את ענייני הלב

לא כ"כ משנה אה יהיה בסוף האדם הדרך חשובה לא פחות זה כמו מי שרוצה ללמוד את כל השס וזה לוקח שנים וכשיגיע למטרתו יראה (נניח שיהיה ברמה משביעת רצון ) ששנותיו חלפו בלי ששם לב ,לא חבל ?ככה להינות מהדרך זה לא פחות חשוב. יש אמרה מפורסמת של מטפס הרים נודע אדמונד הילרי שנשאל למה טיפס על ההר אז הוא ענה כי הוא היה שם.(מאז עשו מזה הרבה עניין אבל נראה לי כי האתגר היה שם וזמ משך אותו במידה כזו שהיה מוכן להשקיע את המאמץ והלימוד הדרושים)

BobMarly

New member
אני בהחלט מסכים איתך

אם לא נהנים מהדרך זה לא שווה הרבה. אותו דבר בלימוד גמרא. לימוד לשם הלימוד שווה יותר מהכל.

למעלה