נמאס לי!

אולי הוא דווקא מתבייש בבית שלו

אם הוא חסר בטחון זה בא מאיפשהו ורוב הסיכויים שמהבית אם יש לו 4 שנים רישיון ולא נותנים לו את הרכב זה כנראה באמת משהו אצלו בבית.. ובדרך כלל כשיש בעיה בבית לא רצים לספר אותה כנראה שהוא עדיין לא סומך עלייך יותר מידיי וזה לא חשוב כמה זמן אתם יחד אם זה חצי שנה או 4 שנים הוא מפחד לאבד אותך אולי אם תדעי מה יש מעבר למסכה שיש לו כרגע... הוא כנראה לא מרגיש מספיק בטוח איתך אבל מתוך חשש לאבד אותך לא מתוך זה שהוא לא מעריך אותך בדיוק ההפך.. יש אנשים שלא אוהבים להפגין קרבה במקום זר לא בגלל שהוא מתבייש בך אלא בגלל שהוא מופנם והוא כנראה מפחד להראות לאחרים שיש לו איזשהו קשר איתך... יכול להיות שהוא פשוט לא יודע איך הקשר הזה מוגדר (כי את בעצמך לא יודעת) והוא מפחד מהשאלה אתם חברים שהוא יעמוד במצב שהוא לא ידע מה לענות... ויביך את עצמו מולך... אולי תנסי לדבר איתו על זה שהוא לא מוכן להחזיק לך יד במקום ציבורי ולהבין מאיפה זה בא... על הנושא של הבית אני לא הייתי לוחצת כי יכול להיות שזה באמת משהו שקשה לו לדבר עליו וכשלוחצים זה עוד יותר אוטם אני מניחה שמתישהו כשהוא ירגיש מספיק נח לדבר איתך על זה ולא יפחד לחשוף בפנייך משהו שלא בהכרח ימצא חן בעינייך הוא יספר לך... את יכולה לרמוז לו שבתור חברים הכי חשוב לך בקשר זה אמון וכנות... אבל אל תנטבי אותו לספר לך דברים מסויימים זה רק יסגור אותו יותר תני לו להבין שלא חשוב מה יש אצלו בפנים את תקבלי אותו איך שהוא... כי את אוהבת את מה שהוא... אבל זה דיי ברור שאם את לא בטוחה שאת באמת אוהבת אותו הוא לא ירגיש מספיק נח לבוא ולספר לך משהו שלא בהכרח תקבלי כי הוא מפחד מהתגובה שלך... את יכולה לספר לו משהו שנמצא אצלך בפנים ולא פתחת אותו לאף אחד לפעמים זה עובד כפסיכולוגיה הפוכה וגורם לאנשים להיפתח... זה קרה לי כמה פעמים...

למעלה