נמאס לי.....

נמאס לי.....

היום זה כבר עבר את כל הגבול של הטעם הטוב, הוא אומר לי כל הזמן שהוא ישתנה בשבילי אבל כלום, הכל נשאר אותו דבר היום שעתיים חכיתי לו הוא הבטיח להגיע התקשרתי מליון פעם! ואז אחרי זה הוא עוד מאשים אותי מתעצבן עלי ואז מנתק.... לעזאזל מה ביקשתי כבר קצת אהבה גם את זה הוא לא מסוגל לתת.... אני לא מבינה למה מגיע לי היחס הזה התקשרתי אליו חזרה ואמרתי לו תודה רבה על היחס המגעיל שלך כמה שאני עושה בשבילו כלום לא טוב שלא יתקשר ולא ידבר איתי שוב.... הוא אמר בסדר נמאס לי שכל הזמן ככה הוא סוחב אותי זהו מאז הוא לא התקשר ואני ממש

>>> המשך...

מאוד סובלת... אני כל כך אוהבת אותו שזה מתסכל אותי אני לא מפסיקה לחשוב עליו מאז עצוב לי, מה אני כבר יכולה לעשות שום דבר פה לא עוזר

תגובה

קשה כשאדם שאהבנו לא מחזיר אהבה. עשי דברים, שאת אוהבת, ושמענינים אותך, ואז תאהבי את עצמך ותרגישי יותר טוב. אם תשתתפי במסגרות מתאימות, לאט תמצאי מישהו.

תשובה

למשל, הצטרפי לחוגים בנושאים, שמענינים אותך. שם תמצאי חברים. נסי ללמוד באוניברסיטה דבר, שמענין אותך. גם שם תכירי. כך לאט תמצאי מישהו.

galitgali1

New member
מקרה ידוע בו

צד אחד [במקרה שלך] מראה אובר לצד השני שהוא רוצה אותו ואז הצד השני לא רואה כאן משהו קשה להשגה - חוק מרפי ממש - אף אחד לא רוצה שבן הזוג שלו יגיע לשלב שהוא מובן מאליו, הוא יודע שאת אוהבת אותו מאוד, שאת שלו ולא משנה כמה תאהבו אחד את השניה, אל תראי את זה כמובן מאליו, לי נראה אם את מרפה קצת, משחררת, לא שואלת, מתעסקת בעניינייך עד כדי הדגשה למראה החיצוני שלך - הוא יתחיל להתעורר - לרדוף אחריו ולרדוף אחרי תשומת לב ממנו - ירחיק אותו לדעתי.

למעלה