נמאס לי

benders

New member
נמאס לי

לפני חודשיים וחצי הצעתי למישהי לצאת איתי והיא הסכימה. היא אמרה "סבבה, אחרי הלימודים" ושנדבר על זה כשנתראה מתישהו בכיכר. אני כמו אידיוט לא ביקשתי את מס' הטלפון שלה ובאמת חיכיתי. כעבור 3 שבועות עלה בדעתי להתקשר (ביררתי בספר טלפונים) ואז שאלתי אותה בטלפון והיא הסכימה, אבל באותו יום היא יצאה עם חברות שלה. בסדר, ניסיתי כל השבוע אחרי זה להתקשר אליה אבל לא הייתה תשובה וגם מסתבר שטעיתי במס' הסלולרי שלה בספרה האחרונה. כעבור שבוע וחצי (מהיום שהתקשרתי אליה) פגשתי אותה שוב בכיכר ושאלתי אותה אם היא פנויה באותו שבוע. היא אמרה שהיה לה חבר, הם נפרדו, אבל אחרי זה הם חזרו. מסתבר ש-3 ימים אחרי שהתקשרתי אליה והזמנתי אותה לצאת איתי היא חזרה אל הטמבל הזה. אחרי זה עדיין חשבתי שיש לי סיכוי איתה, אבל אז במסיבת הסיום ראיתי אותה מתנשקת עם החבר שלה וזה הרס אותי. גם ביום הולדת שלי היייתי מדוכא בגלל זה. חשבתי שאני אראה אותה עוד פעם בכיכר (גם לי וגם לה יש כלבים אז ככה התפתח הקשר), אבל לא. מסתבר שכמה זמן אחרי זה היא נסעה לרוסיה. בסדר. התקשרתי מתישהו בערך יום אחרי שהיא חזרה ושאלתי אותה אם היא מוכנה לצאת איתי. היא אמרה בסדר ושהיא תתקשר אלי, אבל הפעם גם אמרתי שאני אתקשר אליה. יום למחרת אני מתקשר אליה, היא עונה אבל לא אומרת כלום ואני כמו טמבל צועק "הלו!" ונאלץ לנתק. אחרי זה היא שולחת לי SMS מחורבן ובו היא אומרת שהיא מצטערת, אבל עדיין יש לה חבר ולא נוכל להיפגש בזמן הקרוב ושיהיה לי בהצלחה עם מישהי אחרת. זה עיצבן אותי. אתמול ראיתי אותה עוד פעם בכיכר ועד שקלטתי שזו היא היא כבר הלכה בלי לומר שלום אפילו, וזה לא שהיא לא שמעה אותי. היא מתגייסת עוד שבועיים וסתם השנה נגמרה לה בתחושה ענקית של פספוס. הקיץ הזה מעצבן אותי, זה הקיץ הגרוע ביותר שהיה לי מזה 3-4 שנים.

benders

New member
זה עדיין מעצבן אותי

אני מנסה להתגבר עליה, אני מנסה לשנוא אותה על זה אבל לשווא. עוד פחות משבועיים היא מתגייסת וכנראה אני לא אראה אותה יותר. יכול להיות שזה יהיה יותר טוב, אבל אני מתגעגע אליה.

דוש2

New member
../images/Emo13.gif

תראה לפי מה שאני רואה אני בגיל שלך.. חח אני גם אחרי סיום התיכון.. ואני יכולה להסכים איתך שזה אחד החופשים המעפנים ביותר.. גם לי יש אכזבות, כמו לך וכמו למליון ואחד אנשים בעולם.... לא רוצה לא צריך,הרי למדת בכח,לקח קשה וכואב, היא לא רוצה לצאת איתך אז אל תתאמץ יותר, הי אלא שווה את המאמץ שלך, אני בטוחה שיש מישהי אחרת שמחכה שתמצא אותה, או אפילו שהיא תמצא אותך, יהיה בסדר, כן יהיה, אפילו עכשיו , כל דבר הוא לטובה, לאורך הזמן למדתי את זה. אפילו שקשה ולא ממש רוצים לוותר, הפעם אין ברירה. בהצלחה חמוד

h a l o o

New member
ליבי אתך

מזה שלמה 3 לקחים... מדי פעם צריך להרפות, עכשיו תזהה את אלה שרוצות לשחק בך.. ואת הלקח השלישי תבין לבד.

מקווה שהדברים יזוזו כמו שתרצה

אבל הפעם לדעתי יותר טוב לך שזה ככה אם יש לה מישהו גם אם לא היו ביחד הלב שלה עדין לא שלם עם הפרידה עובדה שהם חזרו להיות יחד לפחות היא לא השלתה אותך ויצאה איתך ואז חזרה לחבר שלה קבל את זה בהבנה וזהו תמשיך

benders

New member
למען האמת

היא כן השלתה אותי כי היא פעמיים אמרה לי שהיא מוכנה לצאת איתי. הייתי דווקא מעדיף לצאת איתה ואז אולי היה לי סיכוי איתה.

benders

New member
אתמול

אתמול ראיתי אותה עוד פעם, אמרתי לה "הי" והיא אמרה לי בחזרה. זה היה די קר (גם מה שאני אמרתי). פעם היינו ידידים טובים, אני מתגעגע אליה. נראה, אולי אחרי שהיא תתגייס והיא תחזור הביתה לאיזה סופ"ש, אולי אז נחזור להיות ידידים ואז נראה אם אני עדיין מאוהב בה.

דוש2

New member
אל תעשה את זה

זה רק יעשה לך רע. נסית הרבה פעמים בכח לא יילך.

benders

New member
אני מדבר עוד הרבה זמן

אם מתישהו אחרי כמה זמן אני אפגוש אותה, אולי נחזור להיות ידידים. אחרי זה נראה אם אני אתאהב בה מחדש.

למעלה