נמאס לי!!!

דוש2

New member
נמאס לי!!!

נמאס לי מהכל , תקופה מחורבנת ,כמעט כל החברים הכי הכי טובים שלי התגייסו, אימא שלי משוגעת,מעצבנת,עקשנית, אני באמת לא סובלת אותה, אז לא רציתי לצאת מהאוטו לקניון שהסעתי אותה כי כולי הייתי בפיג'מה ועייפה, אז יופי זאת סיבה לא לדבר איתי.. גם כן משוגעת, מצידי שלא תדבר איתי כל החיים,פעם לא הבנתי איך אפשר, אבל איתה זה אפשרי וכדאי,היא מחרפנת אותי, גם כן נשארתי בשביל העבודה הזאת רק בגללה, אין סיכוי שאני נשארת עכשיו בשביל העבודה הזאת, מצידי שתיראה הכי רע שאפשר בגללי, ממש לא אכפת לי , לי נמאס ממנה, שתסבול, אני לא מסוגלת להתסדר איתה, אני מתה לעזוב את הבית, לחכות עד נוב' לגיוס..היא מתה שאני יתגייס שאני לא יהיה כבר בבית...פעם חשבתי שהיא תמיד אוהבת אותי, אבל עכשיו אני בטוחה שהיא לא, היא פשוט משוגעת, גם בן אחד מאכזב אותי..בן שהייתי איתו פעם, ונשארנו בקשר טוב, אבל לפעמים הוא מתקשר רק בשביל לנצל...לא יודעת.. סתם אידיוט שגם לו אין לי כח , אני בד"כ אופטימית ולא מראה את המצב שלי..... ואני תמיד בטוחה שכל דבר הוא קורה לטובה, וגם אמרתי פעם שלהיות מאושרת זה כשיש משפחה אוהבת,בריאות וחברים מסביב,וכל האהבה,כסף ומצויינות אלו רק בונוסים שמתלווים לזה, אבל היום, ללא ספק אני לא מאושרת בכלל.

Shayko71

New member
עד החתולה זה יעבור!

זכרון המין האנושי בעל פתיל קצר, כל הרחוק מהעין קרוב אל הלב. ולהוותו שוכח עד כמה שאף להתנתקות מבית הוריו, ואינו חושש להעלות את חיי הנישואין על שירטון בגין התקשרות זו...דווחי לנו אחר נישואייך בהעדפת קשרייך עם אימך או עם בן זוגך???

h a l o o

New member
ביתי...

איזה קטע שאפשר לקרוא לך ביתי... מי שמתגייס בדיוק שנה אחרי נחשב הבן ושנתים אחרי נכד.. זו תקופה שכולם עוברים... חבר`ה מתגייסים, חלק שנת שרות ונהיה קצת לבד אבל בטוח תמצאי כמה צעירים שעוד לא התגייסו להעביר את הזמן ויש את ניצנים.. ככה אני העברתי את הזמן.. חשוב שתהני עכשיו כי מחכה לך הרבה חרא בצבא... לפחות להיכנס עם זכרונות טובים.. בהצלחה.. ממני, אבא לירן ;)

רב נין שלי

אמרת שאפשר אז אני השתחררתי ממש מזמן כשרק נולדת הצבא זה כיף אם לא באים בקטע של חייבים לי ואני לא רוצה לתת מעצמי ומה תעשו לי וכל מיני כאלו אם לא רוצים אפשר להשתחרר(קשה , אבל אפשרי בסופו של דבר) כמו כל דבר בחיים אם עושים אותו בחוסר חשק ככה זה גם נראה ולך דוש קחי את הזמן שלך לדברים שלך ותהני ממנו כמה שאפשר

h a l o o

New member
בטח שאפשר ;)

אבל למה בכזו קלות להוריד 8 שנים בערך מהחיים?:( ולא מחפש להשתמט... ממש לא... לדעתי לעבור יחידה יעזור.. ובאמת להנות מהזמן זה הכי נכון.. דוש.. לטיפולך ;)

CF15

New member
יהיה פסדר:)

כשתצאי מהבית תתרחקי מאמא ותלכי לקראת חיים עצמאיים משלך הכל ייראה אחרת.. בנים..את תמצאי את האחד..את הנצלנים למינהם תעיפי..כי מהם לא יוצא כלום.. דברים באמת קורים לטובה.. תלמדי מטעויות קטנות ותראי איך הכל עוד יסתדר לך בחיים בהצלחה לך:) חן:)

דוש2

New member
תודה כולם ../images/Emo13.gif

בנתיים המצב השתפר קצת.. מקווה שיהיה בסדר!

למעלה