נמאס לי!

just me 23

New member
נמאס לי!

בחיי, זה נראה כאילו לא משנה מה אני יעשה , תמיד יחפשו את הרע, איפה לבקר, איפה להעיר...אפילו בדברים הקטנים. בעיקר אמא שלי - תמיד היא נגד, תמיד היא אנטי, אני לא זוכרת את הפעם שהיא אשכרה הסכימה איתי ולא העירה. גם אם היא כבר מסכימה ,אז כמובן שהיא חייבת להרוס את השמחה עם איזה הערה עוקצנית!!! אני מתה כבר לעוף מהבית, אני מרגישה שאני יושבת על פצצת זמן מתקתקת שכל כמה חודשים מתפוצצת , ובד"כ זה מהדבר הכי קטן. טוב, גם אני קצת אשמה, כי אני עונה בחזרה, בחוצפה.די נמאס לי, כל מה שאני יעשה זה לא טוב! היום זה התפוצץ שוב, וכמו תמיד -בערב יום שישי...ועל מה?על מה??? על זה שכשהכנסתי קלטת להקלטה (הקלטה בשביל אמא שלי) ולא בדקתי מה יש בה...אבל רשום להקלטה,אז מה אני צריכה להבין מזה?? לא, היית צריכה לבדוק, כי אולי יש משהו חשוב ושכחנו לרשום. נו, וכמובן שעניתי בכעס, ואז מכלום נהייה ריב גדול. וכולם נגדי, אחים שלי מצטרפים לצד של אמא שלי...נמאס לי כבר. אוף. למה עולה כל כך יקר לשכור דירה?!?!!?!?!?!?!?

lioritaaa

New member
מרגישה כמוך..

אני עוברת גיהנום עכשיו משהו שלא יתואר מחכה כ"כ להתגייס ואז כבר לעזוב את הבית זה נורא ואיום מה שהולך בבית שלי מפני שאנחנו מתנהגים כמו משפחה טובה, ארוחת שבת והכל...כאילו עובדים על עצמנו.....כולם שחמים ורק אני, רק אני הסובלת..אחיות שלי שמחות להן, טוב להן, משפחה טובה, ארוחת שבת, הן לא יודעות כלום. רק אני יושבת שם בייסורים....רוצה שהכל ייגמר, שאלוהים ייקח אותי משם ואני מרגישה שאינ משתגעת. עברתי כ"כ הרבה ולא בא לי לומר את זה עכשיו. רק שאבא שלי משוגע, באמת אבל, הוא חולה. אמא שלי מכחישה את זה , :\ אבל היא יודעת את האמת והיא ממש עכשיו על סף התמוטטות עצבים, כל פעם שהיא רואה אותי עצובה.היא יודעת מה עובר עליי אבל היא מעזה לכעוס עליי שאני עצובה ואומרת שהיא תקבל התקף לב בגללי כמה אפשר להיות מאוכזבת מהחיים? מאוכזבת מכך שה' בחר דווקא בי נמאס לי מה עשיתי רע עדיף כבר לא לחיות את החיים האלה, אני רוצה חיים אחרים

sovs

New member
אולי זה ישמע מגעיל אבל...

היי. אולי זה ישמע מגעיל אבל המצב הוא כזה. אם כל כך רע לכם (התגובה היא לשני ההודעות) אז תעזבו. אם קשה לכם לחיות לבד, והשכר דירה הוא גבוה ואי אפשר למצוא עבודה וכל תירוץ אחר שרק אפשר לחשוב עליו. אז תשארו בבית, אך כאשר אתם תחת קורת הגג של אנשים אחרים כמו ההורים, אתם צריכים להבין שאלו החוקים שלהם ואתם חייבים להישמע להם, במקרה ואתם לא רוצים או לא מוצא חן בעינייכם החוקים שהציבו לכם, אז תעברו. ואל תחכו כמו נכתב בהודעה הקודמת אני מחכה לצבא, למה??? מה כל כך ישתנה בצבא??? את עדיין תחזרי הביתה. לסיכום, במקרה ואתן רוצות אצמעות וחופש תיהיו חייבות לשלם עליו כמובן, אך אם אתן לא רוצות לשלם, אז גם לא תקבלו אותו. בברכת סופ"ש נעים. ואני באמת מתנצל במקרה וכן פגעתי במישהו בדבריי.

LoveRo

New member
היי מרגישה כמוך

ברור שכל אחד אומר " למה זה מגיע דווקא לי?" אז גם אני שואלת אותו דבר. אז תביני שזה לא משהו נגדך... שאלוהים לא בחר דווקא בך שתסבלי הרי תראי כמה אנשים סולבים בעולם הזה, וסובלים באמת. כמובן שלך זה לא משנה כי הצרות שלך נראות הכי גורועת בעולם, אני יודעת, ככה זה גם אצלי. פשוט חשוב שתביני שזה לא דווקא את שאלוהים בחר להתעלל בה, יש עוד הרבה כמוך...

O 4ever

New member
כל כך.... ../images/Emo45.gif

כל יום אצלי בבית אי אפשר לתאר... מצד אחד מאוד בא לי לקום ולעזוב... אבל הכי קל זה לברוח... הכי קל זה ללכת... צריכים לפעמים להתמודד עם הבעיות (מה שאני לא עושה...) אחותי נגדי אמא שלי נגדי... ובקר לעבור דירה... א.קשה מאוד לגור לבד - באיזשהו שלב זה כבר נמאס(מניסיון) ב.צריך סכום של כסף בתור התחלה... ג.ה יקר כי...כולם מחפשים כסף וכי זאת מדינת ישראל
"אין חכם כבעל ניסיון" - תעשי מה שטוב לך ותקשיבי לאחרים.... "כי בשבילך זה הדמי כיס,ובשבילנו זה המכאר..." :D

כל כל מוכר

כאילו שהכל נגדך תנסי שוב מחדש לשכור דירה זה אולי פיתרון אבל כן, זה יקר אז או להבין שזה יקר ולעשות את המאמצים בשביל זה או להמשיך לחיות לפי הכללים בבית בכל מקרה כל אחד מהדברים קשה בצורה שלו מקווה שתמצאי את הדרך לאושר שלך אופיר תזהר ממני!!!

כן כן....

אתה חייב לשים דברים בצד גם אם נעלבת יש דברים חשובים יותר ממה שנאמר גם כשאני יודעת שזה נאמר בצחוק מרגישים פשוט בנוח קבל את זה כמחמאה אל תפסיק להופיע

O 4ever

New member
אורלי... כנסי שניה ../images/Emo46.gif

לא משנה מה עשיתי! לא משנה מה קרה! לעולם אבל לעולם משפט כזה לא נאמר אפילו בצחוק! וזה לא נושא לויכוח... אפשר לצחוק ואפשר לצחוק.... - וזה לא היה מצחיק...

אין טענות שעשית משו

ולא הצדקתי אפח'ד ואם עוד פעם תצעק עלי אני אשב עליך !!! אתה פשוט לא מכיר את האיש שפולט שטויות כמו יריות אבל אתה צריך ללמוד .... לצנזר!!! לקח לי כמה שנים ללמוד את זה (27 ליתר דיוק) ואני מוכנה להוריש את המורשת של להגיד: "בסדר " או" שמעתי " ולהמשיך לעשות מה שאני חושבת שמתאים לי בזה שאתה לא מגיע אתה פוגע רק בבן אדם אחד וזה לא הוא....

Shayko71

New member
עד החתונה זה יעבור...

למרבה הפלא זכרונינו בעל פתיל קצר. שהפתעות כאלה לא רק בטלהפלא. שמשום מה הנישואין עולים על שירטון, לרוב בגין אי התנתקות אחד הצדדים ממשפחתו, וצרות אחרונות משכחות את הראשונות, שכה התגעגעו ללך לך, לך ולכה, לכה כי לכה, לכה אף לכה - ממולדתך מבית אביך.

ריבים

השתדלי להפוך את הריבים לוכוחים שקולים ונעימים. נסו למצוא את הבעיה שמפריעה בריב ולפתרה בהגיון. אם אמך נוטה לגנות הגיבי בהתאם לגנאי, הסבירי למה אינך מסכימה אתו וכך תפתרו את הבעיה ביחד.

למעלה