נמאס לי.

~*~gaL

New member
נמאס לי.

אני חייבת להוציא את העצבים שלי עכשיו אז מצאתי דרך מעולה - להתלונן על ערוץ 3. לפני שבוע בערך התחילו הפרסומים שסיינפלד תועבר ל19:40 (טעיתי בשעה?..), ואני כבר אמרתי לעצמי אלוהים, הקשיבו לנו ומחזירים את אי. אר. אבל כמובן, שזה לא קרה, ומשדרים עוד טלנובלה אדיוטית מישראל שאלוהים יודע למה זה קורה. והנקודה שלי בזה היא: אני רוצה את אי. אר.! אני רוצה את זה עכשיו! אני רוצה שידורים חוזרים! דיי להתעלל בצופים של הסדרה ככה! ליומולדת שלי אחותי קנתה לי מלא מלא קלטות כדי שאני אוכל להקליט את כל הפרקים, ואני שואלת את עצמי מתי יבוא הזמן שאני אשתמש בהן בכלל?! חברה שלי מהפורום של אי. אר. אמרה לי שהיא קיבלה מייל מערוץ שלוש שאומר שיחזירו את העונה השביעית בשידורים חוזרים לפני שהעונה השמינית תגיע לארץ, אבל כמה שזה נחמד והכל, זה לא מספיק! נמאס כבר מהסבב של: דוסון קריק ג´ק וג´יל סיינפלד חברים הרי לפני שבוע נגמרו השידורים החוזרים של ג´ק וג´יל בשבת בצהריים, אחרי שלפני כמה שבועות שודר לפני זה.. לא זוכרת מה זה היה, ואני הייתי מלאה בתקווה שאי. אר. תתפוס את המשבצת, אבל לאאאאא למה שזה יקרה?! הם ישדרו רפואה שלמה! גאד דמט! זה רק נגמר! ואני עוד חשבתי שלא משדרים את זה בשעות היום בגלל הדם והניתוחים. אבל לא, רפואה שלמה זו לא סדרת בית חולים. הל נו! נמאס לי כבר לשלוח להם אי מיילים, זה לא עוזר, ואני כבר רואה את עצמי עם הקלטות האלו שוכבות אצלי בחדר עוד מלא מלא זמן, אלא אם כן יקרה איזה נס ויהיו שידורים חוזרים. מה שאני מקווה מאד. עוד דבר, זה מי לעזאזל החליט לשדר את הפרקים החדשים של של מי השורה בלילה?.. זה לא שידורים חוזרים! זוכרים שהם הפסיקו את זה באמצע ושמו שחר?.. זו ממש התעללות בתוכנית. מגיע לה פריים טיים. אבל למה שהיא תקבל פריים טיים?.. אנחנו נשדר שחר, ושחר, ולחיי האהבה, ולמה שנשדר אי. אר.? אנחנו נשדר ימי חיינו, וריקי לייק, ורפואה שלמה, וג´ק וג´יל ודוסון קריק עוד משהו לא קשור: וזה במיוחד למי שלומד עוד.. אני היחידה שמרגישה שלא היה בכלל חופש?.. לא היה יום שלא למדתי, ובשביל זה חיכיתי חודשיים? בשביל לשבת בבית ולעשות עבודה על אמות מים?.. גל שממש "נרגשת" בגלל הפרק הראשון של לחיי האהבה היום. ייפי.

נועוש 17

New member
גל את צודקת בהחלט../images/Emo70.gif

כל פעם שמים סייפנלד וכל השטיות האלו למשל שישימו את כל הפקים החזורים של איי.אר בכיאלו זה לא יזיק.

~*~gaL

New member
תראי

מצידי שישדרו את זה מדי פעם - יש כאלו שאוהבים את התוכניות האלו - לדוגמא, את מה שכתבת (סיינפלד), ויופי, אני שמחה שהם אוהבים את זה, אבל ערוץ 3 צריך קצת לחדש ולשים שידורים חוזרים של דברים אחרים, כי כמה אפשר?.. בכל מקרה, שמחה שאת מסכימה איתי :)..

אני חייבת להתערב../images/Emo5.gif

אומנם אני חדשה פה אבל יש לי מה להוסיף תראי גל לא כולם אוהבים אי אר, וכדומה, וערוץ 3 צריך ללכת לפי מה שמביא לו רייטינג, וכמה שיותר אנשים צופים. לכן לא משדרים את אי אר, למרות שגם אני, את ואחרים מ ת ג ע ג ע י ם

@יעל@

New member
אם כבר סדרות של בית חולים

אז מה הסיפור של שיקאגו הופ? נורא אהבתי לראות את הסידרה שהייתה בערוץ 2 אבל לפתע נעלמה

~*~gaL

New member
תגובות לכולם

חתלתולה - אם לא כולם או לא הרוב רואים אי. אר., איך היא זכתה כסדרת הדרמה של השנה במסך הזהב?.. ובכלל, גם אם היא לא הייתה זוכה, למי אכפת? ערוץ 3 צריך להתחשב בכל הצופים שלו. יעל - אין לי מושג. אני לא רואה את זה.. תנסי להכנס ללינק שצרפתי ואולי שם תהיה לך תשובה שיט´וששש - מילניווומים עברו! איפה את?.. ואני.. אני אהיה בסדר, מה איתך? שי(לפי הכרטיס האישי..) - זאתי דעתך.. אה!! ודברים מעצבנים חדשים שגיליתי! האתר של ערוץ שלוש סוף סוף הזיז את עצמו והכניס את אי. אר. תחת "הסדרות הטובות ביותר בעולם". קודם כל - מזל טוב. אני שמחתי ונכנסתי לכל עמוד שם (המדריך פרקים ממש -מלא-), ודווקא ראיתי שהם השקיעו בפרטים של השחקנים והדמויות (יש טעויות אבל.. מה לעשות). וחוץ מזה, איפה המשפט בעמוד על אי. אר.: "הסדרה הטובה ביותר בעולם" :)? אה, ובעמוד על חברים כתוב שהם זכו ל-33 מועמדויות והוסיפו "!!!". אבל לאאאאא אי. אר. זכתה ל101. אנחנו נתלהב?! לא, ואנחנו גם נכתוב שזה רק 93. הפרטים שם בכלל שייכים לשנה שעברה, זה גם מסביר את ה-"93" של האמי. אבל זה קצת אדיוטי לראות שיש למארק ואליזבת´ "רומן".. הם כבר נשואים.. ולמה משדרים שידורים חוזרים של לחיי האהבה בצהריים?! זה לא מספיק שזה בערב?! gal.

חיפושיט

New member
גלי, ממורמרת יקרה שלי

אני קצת נעלמתי לי לפורומים אחרים.. בע עלי! אבל חוץ מזה אני בסדר... יו נואו, לומדת, ישנה, אוכלת, לומדת, אוכלת, אוכלת.. אה, אוכלת וזהו..
לילה טוף לך ואולי תבקרי אותי לפעמים בצ´ט??

~*~gaL

New member
איך התגעגעתי לבע הזה! * ../images/Emo15.gif *

<וגם לזה, לאן זה נעלם??> ופורומים אחרים? וואט פורומים אחרים? ומה את אוכלת?! (לא לשים לב אלי, זה לידע כללי [כן, לידע כללי]) יאקקק הסוגריים האלו מזכירים לי מתמטיקה.. ובצ´ט? נו בטח, תביאי שעה! ויום! אני אמורה לנחש מתי את שם??
טוב.. אני בדרך לאחד מסופי השבוע הגרועים ביותר בחיי (נו, תשאלו למה). לילה טוף גם לך ולכולם כאן, לאב יו אול.

חיפושיט

New member
יוווו.. למה?!?!?!

???!!!????!!!! נביא לך שעה!, ויום! <לא ברגע זה.. > לאב יו טו נעלולה!

~*~gaL

New member
כי..................^<<<<<^>>>>>^

עבודות!!!! עבודות עבודות!! אני שונאאאאאאאאאתתתתתת שיש לי המון דברים לעשות לדבר הזה שנקרא בית ספר. אבל סיימתי!!!!!! סיימתי הכל!!!!! *כפיים*!
גל סטיילס-מוקרי

למעלה