נמאס לי ...

G a v ® i e L

New member
אחחח...חטא היוהרה הקדום.

("אין מצב שאין תכלית") אם יש תכלית אובייקטיבית זה מנחם יותר ?, לי זה לא משנה. כמו שלא משנה לי אם יש חיים אחרי המוות. מעדיף לשחק את התפקיד השולי שלי (על אוטומט) במארג הקסום והענק הזה של היקום. פחות לחשוב ויותר לעשות, (ניסית פעם להכין פנקייק עם חלב בננה ? - לא רע בכלל !)

אחחחח... חטא עסיסי לסגירת היום

חטא או לא, לא בטוחה שיש לי את היכולת להחליט מה תפקידי (סחטן שאתה בצניעותך יכול...
) תפקידי ממזמן כבר לא נמצא ברשימת העדפות שלי מהסיבה הפשוטה שזה לא בשליטתי. (וכריך עם שוקולד ובננה, ניסית?)

shemesh22

New member
לוקח ת'זמן ../images/Emo133.gif

אם אני פוגש אישה פנויה אני שואל אותה מה בנוגע אם שואלים אותי מה השעה אז אני טוען שאני לא יודע. אם אני רואה גנב, אני נגנב איתו ואם אני רואה זמן בסביבה אני לוקח אותו, לוקח ת'זמן. ביצוע: יצחק קלפטר מילים: יהונתן גפן אז כמו שאמרו החברים קלפטר וגפן ותרשה לי להצטרף אליהם קח ת'זמן.....

דמדומי...

זמן-לא "מעבירים" זמן=משאב יקר. בין הלידה למוות צריך "לחיות" את החיים ולא "להעביר" אותם. אם אין לך כיוון בחיים ויעדים להשיג אז זמן החיים יהיה "חפץ" להעביר. "תבחר" לעשות דברים,עשה אותם ואז לא תרגיש שהזמן מתבזבז לך,,ככה..ללא תכלית. החיים שלנו הם סך כל הבחירות שלנו בחיים. ללכת לישון לבד-לא כ"כ נורא אולם.. ללכת לישון "מבדידות"?--איום ונורא. אז במקום להגיד..נמאס.. ובמקום להגיד..ללא תכלית.. עשה ! אל תתן לזמן ללא תכלית להעיב לשמחת החיים. השיעמום,החוסר מעש,היאוש...עושים מכל דקת זמן..שעה. ומי כמוך יודע,,מה אתה הכי אוהב.. עשה=מה שאתה אוהב.. בקר במקומות בו אתה מרגיש נוח.. והזמן יהפוך אצלך למשאב כ"כ יקר..שלא יהיה לך זמן..אפילו.. לקרוא..מה שכתבתי לך..כאן... חומר למחשבה ועכשיו..חייב לרוץ...כי אין..זמן..

naama78

New member
את התכלית...

אתה תמצא לעצמך, בעצמך, לְךָ. היא, לא תבוא לבד. חפש אותה, היא מחכה לך. לישון לבד- גם את המיועדת תמצא, אבל לא כי נמאס לך לישון לבד, אלא, כי באמת תאהב אותה, באמת תרצה אותה.

למעלה