נמאס לי

מצב
הנושא נעול.
נמאס לי

נמאס לי
קמתי עם דיכי. לא יודעת אם זה בגלל חלום רע שהיה לי הלילה, האוטרוגסטן, המתח לפני בטא, או סתם הנטיות הנוירוטיות שלי. כל הסימנים שהיו לי בגוף חלפו. מה זה אומר? (מפחדת) די. כמה פעמים צריך לעבור את זה. די די די די. למה זה כל כך קשה? פאק איט!!!!!!

luna10

New member
מעניין, גם אנ קמתי עם אותה ההרגשה

נמאס לי
קמתי עם דיכי. לא יודעת אם זה בגלל חלום רע שהיה לי הלילה, האוטרוגסטן, המתח לפני בטא, או סתם הנטיות הנוירוטיות שלי. כל הסימנים שהיו לי בגוף חלפו. מה זה אומר? (מפחדת) די. כמה פעמים צריך לעבור את זה. די די די די. למה זה כל כך קשה? פאק איט!!!!!!
מעניין, גם אנ קמתי עם אותה ההרגשה
גם אני בדיכי, מחכה לבדיקת הבטא מחרתיים וגם לי כל הסימנים שהיו נעלמו. ואפילו להיפך, הגיעו כאבים בבטן התחתונה - מורגשים כמו כאבי מחזור. אולי גם עלי משפיע האוטרוגסטן ? באמת יום מדכא. מקווה שישתפר לשתינו.

חיבוק יעזור?../images/Emo24.gif

נמאס לי
חיבוק יעזור?

דש1דש

New member
../images/Emo24.gif לשתיכן

נמאס לי
לשתיכן
חישבו חיובי- אם אתן רוצות רעיונות לסימנים - אני יכולה לתת לכן עשרות כאלו!!!!! לא להספיד מהר מידי (אם כי לשמור עין על רשת ביטחון שתרכך את המכה - אם חס וחלילה - ככה אני עושה)

שרי30

New member
שולחת חיבוק ../images/Emo24.gif

נמאס לי
שולחת חיבוק

כשאני לקחתי את האוטרוגסטן הכל היה שחור, דכאון ועצבים, כולם מסביב היו מסכנים. אני מניחה שמצב הרוח שלך זה שילוב של ההורמונים והמתח. מחזיקה לך אצבעות חזק חזק ושולחת חיבוקי עידוד

מוכר מידי...

נמאס לי
מוכר מידי...
עוד יום ועוד יום ובסופו של דבר מגיע היום של הבטא. עוד טיפול ועוד טיפול ובסופו של דבר מגיע הטיפול המנצח. עוד חברה ש"אני חייבת להיות יחד איתה בהריון!" יולדת ועור אחת, אבל בסופו של דבר אני בהריון יחד עם חברה אחת חמודה ומיוחדת ואנחנו משוות סימנים, בחילות וסיפורי לידה. שכבר יגיע הטיפול האחד והמיוחד הזה לפני שנשתגע! (סליחה שהתלבשתי על השרשרת שלך כדי לפרוק קצת מהלב...)

anguly

New member
../images/Emo24.gif

מוכר מידי...
עוד יום ועוד יום ובסופו של דבר מגיע היום של הבטא. עוד טיפול ועוד טיפול ובסופו של דבר מגיע הטיפול המנצח. עוד חברה ש"אני חייבת להיות יחד איתה בהריון!" יולדת ועור אחת, אבל בסופו של דבר אני בהריון יחד עם חברה אחת חמודה ומיוחדת ואנחנו משוות סימנים, בחילות וסיפורי לידה. שכבר יגיע הטיפול האחד והמיוחד הזה לפני שנשתגע! (סליחה שהתלבשתי על השרשרת שלך כדי לפרוק קצת מהלב...)

וכל כך מזדהה עם מה שאמרת על להיות בהריון עם חברה - אני עוד מנסה, וחלק כבר ילדו מזמן, חלק עוד מעט - ולי יש תאריך לפרוטוקול בעוד 200 שנה - ונראה כאילו ההריון רחוק ממני מרחק שנות אור מחזיקה לך אצבעות שעוד מעט קט ואת שם

חברה

וכל כך מזדהה עם מה שאמרת על להיות בהריון עם חברה - אני עוד מנסה, וחלק כבר ילדו מזמן, חלק עוד מעט - ולי יש תאריך לפרוטוקול בעוד 200 שנה - ונראה כאילו ההריון רחוק ממני מרחק שנות אור מחזיקה לך אצבעות שעוד מעט קט ואת שם
חברה
לחברתי ט יש 3 בנות. משני הריונות שכולם טיפול (זריקות ומעשים טובים) התאומות כבר בנות 3. אני זוכרת שכשהיא סיפרה לי על ההריון, לקחתי אז גלולות (או בשמן השני "התרופה לנאיביות"), אמרתי לה שאני מקווה להכנס להריון לפני שהיא תלד. ומאז אני בפורום. די!!!!!

anguly

New member
../images/Emo10.gifאוף כמה אני שונאת את ההמתנה הזו

נמאס לי
אוף כמה אני שונאת את ההמתנה הזו
זה ממש מחרפן נשאר לי רק לקוות יחד איתך שהטענה שאין סימנים ושזה לא אומר כלום נכונה

דא2

New member
מזתומרת נמאס לחכות?

אוף כמה אני שונאת את ההמתנה הזו
זה ממש מחרפן נשאר לי רק לקוות יחד איתך שהטענה שאין סימנים ושזה לא אומר כלום נכונה
מזתומרת נמאס לחכות?
לי דווקא מאוד נעים לחכות עד שיצמחו לי שערות בידיים..
שמחה שיש הרבה שמחכות יחד איתי. ממש צרת רבות.. מקווה שנפתח תקופה של בלונים שמחים בפורום (סליחה על האופוריה). דארא, בערך כמו שכתבתי לך במסר.. ההרגשה היא כמו למלאות טופס של הפרס הגדול בלוטו ועכשיו מסתובבים עם הטופס ביד ומפנטזים מה בדיוק אעשה עם כל הכסף הזה.. (אקנה לול חדש, הרבה מטרנה, משחקים ובגדים לעולל החדש). מקווה שזכרנו לשלוח את הטופס הזוכה..

דא2

New member
אה כן ועוד משהו קטן

מזתומרת נמאס לחכות?
לי דווקא מאוד נעים לחכות עד שיצמחו לי שערות בידיים..
שמחה שיש הרבה שמחכות יחד איתי. ממש צרת רבות.. מקווה שנפתח תקופה של בלונים שמחים בפורום (סליחה על האופוריה). דארא, בערך כמו שכתבתי לך במסר.. ההרגשה היא כמו למלאות טופס של הפרס הגדול בלוטו ועכשיו מסתובבים עם הטופס ביד ומפנטזים מה בדיוק אעשה עם כל הכסף הזה.. (אקנה לול חדש, הרבה מטרנה, משחקים ובגדים לעולל החדש). מקווה שזכרנו לשלוח את הטופס הזוכה..
אה כן ועוד משהו קטן
גם אצלי כבר אין שום תחושות. בהתחלה הבטן התחתונה כאבה והיו המון התכווצויות. כ"כ רציתי שהכאב ימשיך.. גם החזה כאב מאוד (אולי מההורמונים?) אבל עכשיו פשוט שום שום שום כלום! אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף!

הילי13

New member
שבוע קשה עובר עלינו...

נמאס לי
שבוע קשה עובר עלינו...
נדמה לי שכולנו באמת באותה סירה. עייפות ומרוטות עצבים ומחכות לבטא, שעד שתגיע כולנו כבר נתמוטט. לפעמים השבועיים האלה עוברים כל כך ל-א-ט שאפשרת להשתגע. למה לא מצאו דרך לדעת אם יש הריון תוך 24 שעות מהביוץ, גם זה מספיק המתנה, לא ?? דארא, אולי זה רעיון למחקר חדש? זה יכול להיות להיט! אני כ"כ מבינה אותך. קוראת כל יום את ההודעות המשעשעות שלך. נראה לי שככל שהבטא מתקרבת הפחד גובר. אז חזקי ואמצי. יהיה טוב !!!! הילי.

אפשר לקבל את זה בכתב , הילי?

שבוע קשה עובר עלינו...
נדמה לי שכולנו באמת באותה סירה. עייפות ומרוטות עצבים ומחכות לבטא, שעד שתגיע כולנו כבר נתמוטט. לפעמים השבועיים האלה עוברים כל כך ל-א-ט שאפשרת להשתגע. למה לא מצאו דרך לדעת אם יש הריון תוך 24 שעות מהביוץ, גם זה מספיק המתנה, לא ?? דארא, אולי זה רעיון למחקר חדש? זה יכול להיות להיט! אני כ"כ מבינה אותך. קוראת כל יום את ההודעות המשעשעות שלך. נראה לי שככל שהבטא מתקרבת הפחד גובר. אז חזקי ואמצי. יהיה טוב !!!! הילי.
כי אני מחכה כבר יותר מדי זמן. במחקרים אני די גרועה... זה הדבר היחיד שמעכב אותי כרגע מלקבל דיפלומה שווה... האם את חושבת שנגעתי בו בימים האחרונים? לא שעשיתי משהו משמעותי חוץ מלהשחיל פנינים. אתי... מתה על האופטימיות שלך. אני לא מפנטזת על כלום. רק שיעבור הדיכי. (בעצם... היום פינטזתי על איך יהיה לפגוש את האחיינית הנסיכה שלי שכבר נעמדת) איך הרגל?

דא2

New member
הרגל חזרה לעצמה. מה שכן

כי אני מחכה כבר יותר מדי זמן. במחקרים אני די גרועה... זה הדבר היחיד שמעכב אותי כרגע מלקבל דיפלומה שווה... האם את חושבת שנגעתי בו בימים האחרונים? לא שעשיתי משהו משמעותי חוץ מלהשחיל פנינים. אתי... מתה על האופטימיות שלך. אני לא מפנטזת על כלום. רק שיעבור הדיכי. (בעצם... היום פינטזתי על איך יהיה לפגוש את האחיינית הנסיכה שלי שכבר נעמדת) איך הרגל?
הרגל חזרה לעצמה. מה שכן
חזרתי להזריק לישבן. אם כבר אני מוותרת על חלק בגוף אז עדיף הישבן, לא? חוץ מזה היום יום אופטימי, לא? מישהו הודיע שפרץ השלום! (וזה מרכזת נוער צומת לשעבר) אני יוצאת היום עם 3 חברות לארוחת ערב. קרוב לוודאי נדבר רק על הריונות כי שתיים מתוכן.. אמן ואדבק. אולי אני אוכל מהסלט שלהן או שזה חצוף מדי? חוץ מזה לקחתי לי מחר יום חופש כי השבוע הזה הפך באמת להיות ארוך מדי...

Lamedit

New member
קבלי עוד ../images/Emo24.gif

נמאס לי
קבלי עוד

הכל כבר נאמר ולא נותר אלא לשלוח עוד חיבוק ולקוות שהפעם ההמתנה תשתלם.

MIF2004

New member
הי דארא יקרה

נמאס לי
הי דארא יקרה
הימים האלו לפני הבטא באמת יכולים להוציא אותנו מדעתנו... הלוואי והיו לי שיטות פלא להפיג את המתח, אבל אין כל כך.... מה שכן, רק רציתי להזכיר לך, שתפסיקי לחפש סימנים, או סימנים שמפסיקים או נעלמים או בכלל... מה לעשות סימנים הם לא אינדיקציה לכלום, רק בטא... מקווה באמת שזו הפעם האחרונה לילד השני!!! מחזיקה לך אצבעות חזק חזק חזק,

liati7

New member
מבינה מאד אבל חייבים להמשיך

נמאס לי
מבינה מאד אבל חייבים להמשיך
זה באמת קשה, והכדורים לא משפרים את ההרגשה (כל ההתעסקות איתם משגעת... לקחתי /לא לקחתי/מתי לקחתי). מחזיקה אצבעות .

מצב
הנושא נעול.
למעלה