נמאס לי.....

• פותח הנושא Mor L
  • פורסם בתאריך

Mor L

New member
נמאס לי.....

אמא שלי היא יצור מריר ומרושע חסרת ביטחון עצמי וחייבת לחיות רק על פי הכללים של החברה! טוב, מילא היא היתה חייה את חייה אבל לאאאאאאאאאא................... אתם יודעות איזה דו שיח מגעיל ומרגיז היה לי איתה עכשיו בזמן שהיא צעקה עליי לבוא לעזור לה לתלות כביסה?..... אני לא זוכרת כבר מתי אי פעם היא לא התלוננה על משהו שעשיתי....... כל יום. כל פעם. אותם הדברים בדיוק. היא תמשיך לחזור על אותם נושאים כל חייה. והעניין הוא שזה לא רק דברים שלא מוצאים חן בעיניה, אלא איך שאר העולם מסתכל עליי!!! איזו חוצפה!!!!!! היא מתיימרת כל החיים להכתיב לי תיאוריות של מה מותר ומה אסור בעיניי החברה - וכשאני אומרת לה שאף אחד מבני הזוג שהיו לי לא התלונן על מה שהיא אומרת אפילו פעם אחת, חוץ ממקרה מצחיק שאני ואחד מהחברים אכלנו משהו עם שום ואחר כך שנינו צחקנו כשהתנשקנו
אתם קולטים כמה היא דוחה אותי? והקטע שכשאני אומרת לה שהייתי גם עם חוראנים שאומרים הכל בפרצוף כמו מטומטמים, ואפילו הם מעולם לא התלוננו על הדברים שהיא צורחת עליי לגביהם - היא פשוט משתיקה אותי "העיקר שאת מרוצה עם עצמך? מצויין!!!!!!"
וכשאני אומרת לה שהיא לא יכולה לחשוב שמה שהיא חושבת כולם חושבים ככה, היא רק משתיקה אותי ומתחמקת לדברים אחרים כמו לימודים או עבודה או שכמה שאני לא שומעת לה אז אני בכלל לא נחשבת, או שהיא פשוט מתחילה לצעוק "לא רוצה להמשיך לשמוע אותך! עכשיו שקט!!" ואני חייבת להמשיך לתלות איתה כביסה תוך כדי שהיא משתיקה אותי!....... ווואאאאאאהההההה ורק אל תשאלו למה אני לא מחוץ לבית.... הפסיכולוגים שלי רוצים לעזור שאני אצא, אבל זה יקח הרבה זמן עד שיהיה לי ביטחון עצמי מספיק בשביל זה, כי כמו שהמצב עכשיו, שכל העולם אומר לי תשתחררי והיא רק אומרת כמה שאני לא בסדר וחייבת להיות הכי מושלמת כלפיי חוץ, אני לא יודעת מתי זה יקרה..........
שלא לדבר על להיות שלמה עם עצמי כדי להיות מסוגלת לנהל מערכת יחסים שאולי אפילו תוביל לחתונה....... ווווווווווואאאאאאאאאאההההההההההההה

Mor L

New member
אני לא יכולה להפסיק לבכות עכשיו ../images/Emo7.gif

ShirShir

New member
וואהו, איזו סערת רגשות.........

קבלי חיבוק
יקירתי, את חייבת ללמוד להתמודד עם התגובות, כי זו אמא שלך ואי אפשר לשנות אותה (אל תנסי אפילו.........
) כתבתי כאן הודעה דומה באותו עניין (אמא שלי) לפני כשבוע-שבועיים.... אני מכירה את זה מקרוב. הרבה מאיתנו מכירות את זה מקרוב. ובנוגע לחברים, זוגיות, ביטחון עצמי - תקשיבי רק לעצמך ותפעלי אחר נטיות לבך, כי אף אחד אחר לא יוכל להחליט מה טוב בשבילך. תתאוששי, תתעודדי וקדימה - תסתערי על העולם
מקווה שמחר בבוקר תקומי עם חיוך ויותר אופטימיות

Mor L

New member
../images/Emo7.gif

היה גם קטע ממש מגעיל עם אבא שלי. בגלל שאני לא מספרת שום דבר לאמא שלי אז היא אמרה לאבא שלי לעשות זאתב מקומה. ככה שהוא בא אליי כשאני כבר נרדמתי, העיר אותי בכזה פחד שפתאום הוא נכנס לחדר החשוך שלי ואומר בקול קר ומפחיד: "מור. את עדיין בקשר עם החבר?" ואני רציתי למות באותו הרגע!!! זה פאקינג סיפור אימה בחדר שלי!!!!! הדבר היחידי שאמרתי לו זה "כן" בטון חצי ישן. אבל הלב שלי פעם איזה 100 לדקה!!! הוא יצא מהחדר והתאמצתי לחזור לישון. תגידו לי איך אני אמורה להחליט החלטות כשכל צעד שלי מלווה בטראומות מהם??? היא נדחפת לכל החורים!!! אני לא יכולה לעמוד בזה יותר!!!.............................

Mor L

New member
שכחתי להגיד שנפרדנו מיום ראשון../images/Emo7.gif

ביום ראשון לא התקשרתי אליו כל היום ולא עניתי לשיחה ול-sms שהוא שלח, והוא נעלם!!! מיום שני בבוקר אין זכר ממנו!!!! לא sms! לא טלפון! לא איסיקיו! לא מסנג'ר! לא אימייל! לא כלום!!!!!!!!!!!!!! הוא אפילו לא ההתקשר להגיד שזה נגמר!!!! עשיתי נכון ששמעתי לכם ולא המשכתי להתקשר. ככה האמת נגלתה לי אחרי חודשיים בלבד ולא אחרי שנה שנתיים. למרות שזה כואב שאין יותר למי להתקשר ישר כשאני קמה ולפני שאני הולכת לישון ולהגיד אני אוהבת אותך...........

למעלה