נמאס לי

נמאס לי

זהו. נמאס לי. התפטרתי היום מאל גאוצ'ו. נמאס מהיחס המגעיל והניצול - אני ממליצה לכולכם להתרחק מהרשת הזאת (גם כעובדים וגם כלקוחות - הם ממחזרים אוכל!): לא משלמים נסיעות, התלמדות ארוכה, כמובן שלא בתשלום, המנהלים מוציאים את כל הבעיות שלהם בחיים על העובדים, והלקוחות בקושי משאירים טיפים כי נותנים להם אוכל מקולקל. והכי גרוע - צריך לשקר ללקוחות שהאוכל טרי כשאני יודעת יפה מאוד כזה זמן הוא עמד שם.. אני לא יודעת מה איתכם אבל זה היה החלק הכי לא נעים בעבודה. וכמובן שעושים לי עכשיו בעיות עם השכר.. אני אצטרך לרדוף אחריהם כדי שישלמו לי. שבוע הבא אני מתחילה לעבוד בד"ר לק - wish me luck

Reservoir Dog

New member
איזה חדשות איומות

קודם כל כלקוח חורה לי לשמוע,מצד שני אני גם לא אוכל שם. חבל על הדברים האלה,אבל הם גם מלמדים אותנו לעשות בחירות מחודדות יותר בקשר למקומות שאנחנו מועסקים בהם. מקווה שיתלקק מזלך במקום עבודתך החדש ותדעי יותר אור מאשר במשחטה הארגנטינאית. רן.

למען האמת זה עושה רושם של מקום ממש

טוב. המנהלת שם ממש נחמדה, והדבר הראשון שהיא אמרה לי בראיון זה שאצלם הכל מסודר, כלומר הם משלמים עם תלושי משכורת והכל, לא עובדים שם "שחור". והם גם משלמים על נסיעות והתלמדות כך שלא נראה לי שיהיו פה בעיות.. והגלידה.. אוי הגלידה.. אני הולכת להשמין מהעבודה הזאת..

get well

New member
אבל זה לא מלצרות...

ובטח הרבה פחות כסף.. בכל מקרה העיקר שאת עושה מה שטוב לך... בהצלחה ותמשיכי לעדכן

mesuga

New member
דווקא שמעתי דברים טובים על

אל גאוצ'ו - שרתתי עם מישהי שעבדה שם שחור (כלומר ללא אישור עבודה אבל עם תלוש משכורת) והיא הסתדרה טוב מאוד - זה לא שהיא פרפרית מבחינה מוסרית לא שמעתי ממנה דברים רעים

Levinzone

New member
ראיתי לפני ציפור קטנה אחת

הרגת אותי מצחוק

למעלה