נמאס לי

BlogTV Police35

New member
נמאס לי

נמאס לי לרדוף אחרי משתמשים שנכנסים לחדר מקללים ויוצאים מיד. כן, אני מכיר את כל הטריקים של "חיפוש משתמש" ואז רדיפתם בחדרים אחרים עד שמוצאים אותם וזורקים אותם, רק כדי שיחזרו תוך 10 דקות וימשיכו בהתנהגותם. אני ממורמר בגלל מה שקרה הלילה. המשתמש tdk2001 עשה את האמור לעיל, וממש ממש בפוקס הצלחתי להרחיק אותו. זה לקח בערך חצי שעה(!), אבל בסוף הצלחתי. אז הוא חזר בתור tdk2004 והמשיך בסורו. באחד החדרים כשניסיתי להרחיק אותו, הוא בדיוק יצא ואני כנראה סימנתי את המשתמש הבא שרשם משהו בצ'אט, שלרוע מזלי זאת היתה המשדרת עצמה, והרחקתי אותה. אני ממורמר כי נותנים לנו לעשות עבודה, אבל לא נותנים לנו את הכלים לעשות אותה. זה נראה ממש לא טוב ששוטר מרחיק משדרת (ואני בטוח שענת תקבל על זה דיווחים), ולמרות התנצלותיי החוזרות ונשנות, זה פשוט ביזיון. על מה אני מדבר בדיוק? אני מדבר על הפירצה שדיווחתי בעבר ועוד לא תוקנה, שמשתמש שמתמנה למנהל יכול להעיף את בעל החדר ולקחת שליטה מלאה על החדר. אני מדבר על זה שבמקום לעשות את העבודה שלי ולשמור על הסדר בחדרים אני מוצא את עצמי במרדפים חסרי תועלת אחרי ילדים חצי מגילי, ועקב כך מעלה את הסיכון לטעויות. אני מדבר על זה שבשעות הלילה בהן אני בד"כ פעיל אין שום מורשה חסימה, וזה קורה באופן שיטתי ועקבי. אני מרגיש חסר שיניים ביכולתי למלא את תפקידי, ונאלץ להתנצל בפני משתמשים על כך שאיני מסוגל להשליט את הסדר אותו אני אמור לשמור. מה אני רוצה בדיוק? אני רוצה אפשרות להרחיק משתמשים למשך פרקי זמן ארוכים (שעות או ימים). אני רוצה אפשרות להרחיק משתמשים שלא נמצאים באותו חדר בו אני נמצא. אני רוצה אפשרות לחסום חדרים. אני רוצה שתתקנו את הפרצות הידועות. סליחה, פשוט הייתי צריך להוציא את זה החוצה.

BlogTV Police32

New member
חסימה ל- MAC Address לא בהכרח תועיל

כיוון שאומנם אז המחשב הספציפי ממנו הוא מתחבר יהיה חסום (כל עוד לא יחליף כרטיס רשת) אבל בקלות הוא יוכל להתחבר ממחשב אחר. לדעתי חייבים לחסום פרמוטציות שונות על הניק שלהם, כלומר: שבי ועוזה, לדוגמה, משחקים עם ה- ה' ויוצרים שמות משתמש נוספים ע"י הוספת עוד ה': שבי ועוזה שבי ועוזהה שבי ועוזההה, וכו'. ברגע שניתן יהיה להגדיר חסימה על שבי*, כלומר כל השמות שמתחילים ב"שבי", ולא משנה מה בא אחר-כך, החסימה תהיה הרבה יותר יעילה. דבר זה הוא פשוט לביצוע ולא אמורה להיות בעיה לממשו (מבחינה תכנותית בשרת). הכוח של המשתמשים הללו הוא בכך שמזהים אותם, מכירים אותם ו"נותנים להם כבוד". ברגע שמשתמש כזה ייאלץ לשנות את הניק שלו לחלוטין הוא לא יהיה מוכר ואף אחד לא יתייחס אליו. זו דעתי לפחות. יום טוב, גיא פוליס32.

BlogTV Police30

New member
טיפול במטרידנים

במקרים כאלה אתה אמור לפנות לשומר צ'אט , למסור לו את השם והוא כבר יבעט אותו החוצה, תסמוך עלייהם

Queenati

New member
תשובה לגיא

מה עם אנשים שכבר נמצאים במערכת בשם שבי* שלא עשו כל רע לאף אחד - הם גם לא יוכלו להיכנס. ישנם מס' ניקים שלא ניתן להיכנס עימם כמו תפוז, blog וכיוצ"ב אבל יש גולשים ותיקים...

BlogTV Police32

New member
הבהרה לענת

ענת, ברגע שהסינון שהסברתי עליו יתווסף למערכת שמייצרת ניקים חדשים, ולא באופן גלובלי לשרת, ימנע הדבר יצירת ניקים נוספים מסוג זה, בעוד שהניקים הקיימים ימשיכו להתקיים כל עוד לא חסמו כל אחד באופן ספציפי. הרעיון הוא שכל הגבלת שם כזו נשמרת במאגר הנתונים וכאשר משתמש חדש מבקש ליצור ניק כזה בודקת המערכת שאין חוק שמונע ממנו, בדיוק כפי שלא ניתן ליצור שם משתמש נוסף זהה לשם קיים. גם שם לא חסמו את הניק הקיים, פשוט הוסיפו אותו למאגר נתונים של ניקים שלא ניתן לייצר יותר. המתכנתים של תפוז אמורים להבין על מה אני מדבר ולדעתי הם לא צריכים להתאמץ יותר מדי ע"מ להוסיף את האופציה הזו. להתראות, גיא.

BlogTV Police43

New member
לפי דעתי

זה קצת ארוך אבל אני בטוח שלמשהוא יהיה זמן בשביל זה א. אפשר לחסום לו את המאק אדרס ב. בנוסף לסעיף א לחסום לו את הניק הספציםי ג. הרי הם לא כל כך חכמים ואת כל הניקים הם פותחים מאי מייל אחד אז לעשות איזה בירור קטן עליו שמשהוא ישב ויבדוק איזה עוד ניקים שייכים לאי מייל הספציפי הזה ויחסום גם אותם עד שהוא ירגע ויבין את זה ואחרי הכל הוא יתקשר לענת ויבקש סליחה כי הוא לא ילך כל פעם לחבר שלו ויתחבר מאצלו כי בסופו של דבר זה יעצבן את שתיהם שוטרי םחברה תראו מה הוא עשה הוא התעצבן עלי ונשבע לנקום אין לי בעיה עם זה אבל הוא נכנס בתור ניק של בחורה ניסה לפתות אותי לתת לו את הפלא שלי ישנם שוטרים אחרים שהיו נופלים על זה בפח אני מאמין לא שאני אומר שלא תתחילו עם משדרות
חיחי אלה שיהיה לכם משנה זהירות
נ.ב: ענת להלהלהלהלהל עושה עבודה מצויינת ולגבי המנהל צאט שאמרתם שניתן לפנות אליו אני הבנתי שהוא נמצא ברגיל בחדר לובי טוב לפחות לא בשעות שלי אין לי בעיה עם זה אבל פעם או פעמיים חפשתי אותו כי באו מהצאט הרגיל והתלוננו אצלי על משהוא שמציף בצאט הרגיל ולא ידעתי מה לאמר להם כי לא מצאתי את המנהל של הצאט -אנשים........... כן ירבו מתרידים כמו טל וtdk ויתנו לנו לעשות את העבודה שלנו :) כי הרי למה אנחנו פה להלהלההלהההה רזי פוליס 43 [email protected]

BlogTV Police35

New member
תשובות

תודה לכל מי שהגיב. חסימת MAC Address לא אפשרית, מכיוון שפרט זה נמצא ברמה שניה או שלישית במודל שבעת השכבות, וברמת העיקרון אין לשכבת האפליקציה גישה לכתובת זו. בנוסף יש לציין כי למודמים אנלוגיים אין בכלל Mac Address. לגבי חסימת יצירת שמות משתמשים מסויימים, הסיכוי לפגיעה במשתמשים חפים מפשע די גבוה, ולכן הסיכוי שתפוז יתנו לנו את האפשרות הזאת באמת דמיונית. אולם כפי שאמרת, כוחו של המשתמש הסורר בא משמו, ולכן אם תהיה לנו אפשרות לחסום משתמש גם שלא נמצא באותו חדר כמונו, נוכל לרפות את כוחו די במהירות. לגבי השומרים של הצ'אט, על זה בדיוק אני מדבר!! אנחנו אמורים לשמור על הסדר בצ'אט בדיוק כמוהם, אולם הכלים שלנו ממש עלובים לעומתם. אני לא רוצה לבקש טובות משומרי הצ'אט כי א. לא ראיתי שומר צ'אט לאחרונה בכלל, ב. קשה לזהות אותם בין שאר המנהלים בחדר כי הם נכנסים בשמות רגילים, ג. הם תמיד חסומים לשיחות פרטיות. תנו לנו את אותם הרשאות שיש להם! אנחנו עושים את אותה עבודה בדיוק, לא?

BlogTV Police43

New member
35....

אם... לא לעצבן או משהוא אבל יש צדק בדבריך לפי דעתי יש לשומרי הצאט שעושים את אותה העבודה כמו שלנו אפשרויות רבות יותר אני לא אומר שתפוז יתחילו לתת לנו הרשאות על ימין ועל שמאל אלה אני אומר שאם לדוגמא םונים אלינו בפרטי מהצאט הרגיל אז שיהיה לנו איך לטפל בזה תפוז... "ותחשבו על זה מוימייוימיומיוימוימויייייי" <--- צביקה הדר לילה טוף אנשים :) רזי 43

BlogTV Police35

New member
אז אני רוצה לשמוע סיבה מתפוז למה לא

מה ההבדל בינינו לשומרים? מערכת הצ'אט - היא אותה מערכת. אפשרויות ההתפרעות - אותן אפשרויות. אנחנו אמורים לשמור על אותו הסדר. אז מה ההבדל לעזאזל??

Queenati

New member
השומרים נכנסים דרך המירק

אבל אני לא רוצה לענות לכם סתם. אני אבקש לאייל להשיב לכם.

BlogTV Police35

New member
סבבה, גם אנחנו יכולים.

תודה על התשובה והבדיקה! אני מחכה בסבלנות לתשובה הרשמית.

BlogTV Police26

New member
כל דבר שהשוטרים עושים....

גם אנחנו יכולים לעשות טכנית... אם רק תאפשרו לנו... "אז......... שלא יעבדו עליכם!!!" (יש לי תחושה שמשהו אמר את זה לפני)

BlogTV Police10

New member
../images/Emo45.gif

לא צריך להיות איינשטיין בשביל זה ומהיכרות קצרה איתם אני לא בטוחה שהם קרובים להיות

למעלה