נמאס לי!

נמאס לי!

אתמול הייתה לנו מסיבת סוף שנה בתוספת להופעות שלנו עם ה"תוצרים" מקרן קרב. אני יושב שעה וחצי ומתאמץ לא עשות את הטיקים כדי לא לפגוע פיזית במי שיושב מצדדי, נזהר לא להשמיע צפצופים וכלל קולות מוזרים כדי לא להבהיל את ההורים בקרב הקהל, נלחם ונלחם...נלחם גם עם העשמון שרק הלך וגבר. כשחזרנו הביתה בעשר בלילה הלכתי לישון והתעוררתי משום מה באחד בלילה. מאז לא נרדמתי...אני קם בבוקר ואומר לעצמי להתנהג יפה בבית הספר, אבל אבא עושה לי את הגיהנום, פשוט לא נותן לי חשק להתנהג יפה... נמאס לי כבר! אני רק קם בבוקר והוא אומר להוריד את פאל לעשות צרכים ולקנות לבנות לחם. אני הולך למכולת ושוכח מה לקנות, מסתובב ם קצת בתקווה לראות את מה שרציתי לקנות ולהזכר אך ללא הועיל. חזרתי הביתה והדבר הראשון שאבא עשה זה לצעוק עלי לרדת שוב למטה...מספיק אני עייף ולא בא לי ללכת לבית הספר... יום נעים.

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifגיא החמוד

שיהיה לך סבלנות עם אבא ואמא וגם עם האחיות שלך תגיד כן למה שאומרים לך אל תגיע לאומתים ומריבות כי זה לא משתלם לך או להם כך אני מסבירה לשי שזה לא כדי זה גורם למתח ומריבות כך את זה בקלות צריך לעזור קצת זה יראה להם שאתה אחראי ומוכן תמיד לעזור תיראה שזה משתלם לך

mazy

New member
גיא, ילד מקסים...../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

אני כותבת אחרי שכבר הלכת לבית הספר.... אני מבינה את ההרגשה שלך. אני חושבת שכל התלמידים שנמצאים כשבוע לפני סיום שנת הלימודים עצבניים, חסרי סבלנות, לחוצים ומחכים כבר שהשנה תיגמר וסוף סוף תתחיל החופשה... אז קח לך אוויר (לא לעוד הרבה זמן, רק לשבוע...) ותראה איך השבוע הזה חולף לו בלי שתשים לב, ואז לא תצטרך לקום בזמן ולמהר בבוקר, ואני בטוחה שהכל יירגע ויזרום על מי מנוחות. קבל חיבוק ענק ונשיקה, מקווה שזה יתן לך כח לעבור את השבוע הקרוב...

שביק

New member
גיא היקר שלי, שים ../images/Emo23.gif למה שאמליץ

בפניך. לי יש אותה בעיה. אני לא זוכרת מה רציתי לעשות או לקנות. אז אני תמיד רושמת. גם אם דבר אחד או יותר. כך לגבי לקנות, סידורים, עבודה במשרד ושאר תכניות. אני ממליצה לאמץ הרגל זה. זה פותר רבה בעיות ואי נעימויות. בהצלחה ילד יקר.

וידאו קצר של גיא, מתופף במסיבת סיום

הקובץ כבד... אז תתאזרו קצת בסבלנות............

הלנה

New member
אני לא מצליחה לראות...

אבל אני בטוחה שהיה נפלא. כל הכבוד לגיא!

mazy

New member
היי לביא...../images/Emo26.gif

מה עניינים?? נו, זהו, נגמר??? שתהייה לך חופשה נעימה!!

lavlove

New member
תודה רבה לך!!!

הרבה זמן לא הייתי בפורום אבל עכשיו חזרתי.... (וכמו שאלונה אומרת) חזרתי בגדול!!!

שביק

New member
גיא, מקסים, ריגשת אותי עם

התופים. אתה יודע, הבן שלי מתופף. הוא השתתף בהרכבים מוסיקליים שונים. ואני מאחלת לך שתמשיך להנות מהתופים והתיפופים. אתה ילד מוכשר מאד. ואני אוהבת אותך מאד ילד יקר. שביק

שביק

New member
לביא היקר, אני מאחלת לך חופשה

נעימה ורגועה, עם טיולים כייפים ועשיה כייפית של מה שאתה רוצה. אתה מקסים אמיתי ומוכשר מאד. אני אוהבת אותך מאד ילד יקר. שביק

השגיא

New member
מדהים כמה שגיא דומה בתמונה

וגם בוידאו ,גם לאלונה וגם לדני... אתם הרי לא דומים אחד לשני, אבל אני ממש רואה בגיא את שניכם. איזה כיף זה ... ! וחוץ מזה- אחלה תיפוף! אני מארגנת לך מופע לפסטיבל מוסיקה וטבע הבא.

למעלה