נמאס לי

payloon

New member
נמאס לי

אני ובעלי צריכים להתחיל טיפול הפריה בבית חולים מכינים לי את התוכנית , ואני צריכה להתקשר אחרי החג. עכשיו אני הבנתי שיש כזה דבר דקא ארוך ודקא קצר במה זה תלוי? ומה ההבדל בינהם? מתי אפשר להתחיל את הטיפול בשתי המצבים? בעוד חודש או אחרי, דיי נימאס לי כבר מההמתנות כבר שנתיים של ניסיונות, נימאס כבר למי שמבינה אותי. מה הסיכויים להיקלט מהר, אצלנו הזרע גבולי הרופאים אמרו שזה לא נורא. אשמח לקבל תשובה מעודדת. מורן.

שירשיר21

New member
הי מורן

אני חדשה בעינין-עכשיו התחלנו טיפול IVF ראשון עקב בעית זרע קשה, בכל מקרה רציתי לאחל המון בהצלחה. בטח תקבלי הסברים מהמנוסות.

בולה101

New member
פיילון להרגע../images/Emo24.gif

חמודה שלי, הפריה זה לא הוקוס פוקוס. אין מה לעשות. כדי שלרופאים תהיה שליטה על ההורמונים בגוף שלך את צריכה להכין את הגוף ליום השאיבה מבחינת רמות ההורמונים שלך, שחס וחלילה לא תבייצי לפני השאיבה ואז הטיפול הלך פייפן. אז מה שעושים נותנים דיכוי כדי להתחיל מ - 0 . ויש שני סוגים של דיכוי אחד ארוך ואחד קצר שלכל אחד יש השלכות משלו. סוג אחד (שאני קיבלתי) מקבלים ביום ה - 21 של המחזור, כל יום אמפולה של 0.1 , מחכים למחזור שיגיע, עושים US ובדיקות דם לראות רמות הורמונים, ואז במקביל לזריקה הזו מזריקים גונל ושות' על מנת לעודד צמיחת זקיקים רבה , כל זה עד לשאיבה. הסוג השני שאותו אני לא ממש מכירה הוא די דומה אלא שלא מזריקים יום יומי, אלא אמפולה אחת של 3.75 . ואם אני לא טועה מזריקים ביום הראשון למחזור (יכול להיות שאני טועה). אבל בגדול מחזור טיפול כזה מהיום הראשון להזרקה ועד לבטא לוקח בערך חודש וחצי. אז תנשמי עמוק, תהני כל עוד לא נכנסת לקטע הזה, אז מה לעשות חמודה. אותי למדו שלדברים טובים צריך לחכות. את תראי שברגע שתתחילי להזריק הזמן יתחיל לרוץ לך והופ תהיי בשאיבה. שיהיה בהצלחה

rachel10

New member
דקא ארוך ביום ה-21 למחזור

דקא ארוך מזריקים חד פעמי ביום ה-21 למחזור שקודם למחזור הטיפול. בהצלחה, רייצ'ל

שלום,

מלבד מה שאמרו לך הבנות לי לא היה מחזור אז נתנו לי ארגס וביום החמישי הזרקתי חצי אמפולה (לבקשתי ) של דקקפטיל קיבלתי מחזור ואחרי שבועיים מהדקפפטיל עושים אולטרסאונד כדי לראות שהגוף נקי מציסטות ובדיקות דם כדי לראות שהגוף הגיב לדקפפטיל. ואז החגיגה מתחילה זריקות ומעקבים עד השאיבה. אכן הזמן עובר מהר כי כול יום יש לך משהו ואת סביב השעון. הקושי הוא אחרי הכל שאת לא עושה כלום ורק ממתינה לתוצאות שיהיו חיוביות כמובן. המון בהצלחה.

למעלה