נמאס לי!!!!!!!!!

Yaniv-DC

New member
נמאס לי!!!!!!!!!

טוב חברים, נמאס לי. נמאס לי מהמזג אוויר המגעיל הזה. נמאס לי שכל יום יש כאן 200 מעלות שמורגשות כאילו זה 450 בגלל ה-800 אחוז לחות ושהדיו פוינט הוא 300 מעלות. נמאס לי מזה שאני יודע מה השפעת הדיו פוינט, אבל שאין לי מושג מה זה. ובכלל, נמאס לי מסו פלקה (הדני רופ של וושינגטון) נמאס לי לקום בבוקר, ללכת לעבודה, לחזור הביתה, ללכת למכון כושר, ולראות אנשים מטומטמים הולכים לג'אדג' ג'ודי. נמאס לי להתקלח, להתייפייף, לצאת, לחייך, להיות נחמד, להכיר אנשים, להחליף מספרים ולחזור הביתה. בכלל, נמאס לי לחזור הביתה. כי בדרך כלל, למרות המחמאות, חיוכים, חיבוקים, מספרים - אני חוזר הביתה לבד. מבחירה. כי הם משעממים אותי. נראים משו משו, אבל במוח? כלום. ריק. בכלל, נמאס לי מאנשים משעממים. ונמאס לי שאנשים נוגעים בי, או מנסים להוריד לי את החולצה, ואם עוד פעם אחת ינסו לשכנע אותי להשתתף ב-best package contest מישהו יקבל אגרוף. מחמיא, אבל נמאס לי. ונמאס לי שעוד מעט אני לוקח תנומה קלה. בכלל, נמאס לי לנמנם. ואיזו מילה מגעילה זו בכלל... לנמנם... ושאחרי זה שוב... להתקלח, להתייפייף, לצאת, לחייך, להיות נחמד לכולם, לקבל את צמיד ה-VIP, ולהסתובב עם כל הפלוצים ב-VIP (אבל הספות שם כל כך נוחות... ושקט ורגוע...). והכי נמאס לי, שכשאני אחזור הביתה, ואתפשט, ואכנס למיטה, אני לא אפסיק לחשוב על ג'ו.

Yaniv-DC

New member
../images/Emo26.gif

כמה שנים אתה מכיר אותי כבר? מאיפשהו בתחילת 1999 ככה? אתה כבר אמור לדעת שאני עדין, רך ומלא ברק. בכל מקרה, עוד שעה וחצי יש לי בראנצ' עם איליין שמסרבת לקבל את העובדה שזה נגמר. נראה מה היא מסוגלת לעשות

Liroy26

New member
השאלה אם יש מקום לעשות משהו?

האם הסיבה שבעטיה אתם כבר לא ביחד דורשת התערבות נוספת או שזה הזמן לעבור הלאה?

Yaniv-DC

New member
../images/Emo26.gif

החלטנו שאני מחכה לפחות עוד שבוע לפני שאני עושה משהו. השבוע נועד לשני דברים - איליין תדבר איתו ותראה מה קורה, לא חלילה כהתערבות, אלא שיחה חברית של מה המצב... אחרי הכל הם חברים כבר 4 שנים. ובנוסף, זה יתן לי עוד פרק זמן לראות אם הרגשות עדיין שם, או שזה סתם משהו רגעי כזה. סה"כ חוץ מזה, הסופ"ש (הארוך, חג היום) היה פרוע ומלא ארועים, תוכלו לקרוא על זה כאן אם אתם מתעניינים.

Yaniv-DC

New member
מקור הצרות בחיי

למקור הצרות בחיי קוראים "כריס". מסתבר שהוא כן היה סוג של אישיו, עבור שנינו, אבל יותר עבור ג'ו. בינתיים, היום לא יודע למה, היתה לי הרגשה שאני אראה אותו. ואכן, תוך כדי ריצה מטורפת על האליפטיקל (607 קלוריות בחצי שעה) ג'ו הגיע אלי להגיד שלום אחרי משחק סקווש. ומה אני אגיד לכם, החיוך המהמם שלו והעיניים הכל כך כחולות (ואין כמו עיניים כחולות על שיער שחור) הוכיחו לי ONCE AGAIN שאני כל כך רוצה אותו, גררררר. ואם נחזור רגע למקור הצרות - ביום שישי אני הולך להגיש נגדו תביעה על הכייסף שהוא חייב לי, המשפט יהיה בעוד 4-5 שבועות, אחלו לי בהצלחה!

Liroy26

New member
אז אם כריס הוא מקור כל הצרות

זה הזמן באמת להתרחק מכל מי שיכול להדבק בהן.

למעלה