נמאס לי

DaRזה אני

New member
נמאס לי

יש היום עדיין גלי טובים ואני לא יכול ללכת כמו ביום שישי ושבת שהלכתי למה אני לא יכול אתם שואלים??? יש לי חופש במילא אבל אין לי עם מי לללכת!!! אני בד"כ הולך עם אבא שלי כי הוא גולש על בוגי מקצועי ואל תזלזלו הוא אוהב את זה והוא דיי טוב (אני לימדתי אותו כבר פינות חתיכות ו360-בערך) אין לי חבירם שגולשים חוץ מכמה עם גלשנים אבל הם לא במאת או הבים את זה מה אני יעשה אני צריך למצוא ילדים!! שילכו איתי לגלוש.. יש ילד אחד אבל הוא ערס מטורף אם מישהו לוקח את אותו הגל שלו הוא יקבל דקירה ברגל... חח אני מברבר לא משנה אוקיי שירשור חדש!!! מה הדבר הכי נורא שקרה לכם מדוזה?

faith2

New member
הדבר הכי קשה?

שאני והמדוזה מצאנו יחד נקודת מבט משותפת...זה היה רגע השיא שלי....באותם 2 שניות דימיינתי אותה אצה רצה לכיווני, עוקצת אותי ומשאירה אותי לגסוס בלב הים....

אל תתקרבו לים

הכול מפוצץ מדוזות והן אוהבות לעקוץ! שמעתי שילדים במשקל מתחת ל50 קילו יכולים למות מעקיצות חזקות אז תזהרו בכלל תל אביב מפוצצת מדוזות אז אל תבואו לים בקרוב

surfislife

New member
עקיצה בראש בגלל....

שילד אחד זרק מדוזה על הראש שלי!.(כואב)

faith2

New member
מממ...

זרק?....כאילו קיים מגע ישיר את המדוזה מרצון? freak

spacedude

New member
אתמול ראיתי מדוזה ענקית מטר ממני

אני מסתכל בנתיים אני לא שם לב שמגיע גל העיף תגלשן ממני לקיבינמט ואותי בדיוק עליה... למזלי היא "נבהלה" וברחה או משהו כזה כי אם היא היתה תופסת במקום שנפלתי עליה נראה לי שלא הייתי יכול להביא ילדים לעולם

Obee1

New member
8 מדוזות בגל

איזה יום אחד היה גלים ובבוקר לא היה משהו מדוזות וגם לא משהו גלים אז הלכתי וחזרתי אחרי שעתיים איך שחזרתי הכל פתאום מלא מדוזות אני בא לגל אני רואה בתוכו לפני שהוא נשבר איזה 8 מדוזות לבנות ישר ברחתי משם ולא נכנסתי לים חודש. מקווה שלא יקרה משהו יותר נורא מזה

surfislife

New member
תגובה לפיית'....

כן כן.... מגע ישיר עם הכיפה של המדוזה.... הילד לא ידע שמדוזות כחולות עוקצות.... אז הוא זרק אותה.........

faith2

New member
../images/Emo5.gif

אני לא מבינה איך אתה עדיין חי? אני רק מהפחד שנתיים במוסד!!!!!!!

surfislife

New member
../images/Emo57.gifטפו חמסה.........

אני עדיין לא ישן טוב בלילות...... סתם סתם אני התגברתי על זה כבר...............

surfislife

New member
חומר למחשבה....

המדוזה היא 97% מים זאת אומרת שהיא לא ממש חיה שחיה... אין לה לב אין לה דם.... העקיצות שלה באות מהגנה עצמית והריר שמתפזר בים הוא בעצם זרעים המכוסים בריר בשביל להגן עליהם. אז הפואנטה היא:אתם יכולים להרוג אותה חופשי בכל מצב בלי להרגיש אשמים שהרגתם חיה ובלי שהמצפון יציק לכם!.

surfislife

New member
שיטות..:

להכין פיצת מדוזה ע"י חתיכת המדוזה ל4 רבעים! לתפוס גל על המדוזה!

redlight driver

New member
בלעעע פיצת מדוזה../images/Emo78.gif../images/Emo18.gif../images/Emo5.gif

נראה לי שזה הדבר שיגרום לי לבחילה בזמן שאני יגלוש בים, ולא המחלת הים ההיא שדיברתם עליה...

faith2

New member
רוצחים!

נבי מתביישת שאת חברתי.......

anava1

New member
פיית'י יקרה שלי../images/Emo66.gif

"אין לה לב, ואין לה דם" היא ממילא לא חיה,אזזז אף אחד לא רוצח!

למעלה