נמאס לי!!!

עינב ל

New member
נמאס לי!!!

נמאס לי ממנו.. לא יכולה לסבול אותו יותר.. לא יכולה לראות את הפרצוף שלו... זה אולי ישמע אדיוטי... אבל אני מפחדת לעשות את הצעד המתבקש... להתגרש. לא כי אני מפחדת שלא אוכל להסתדר בלעדיו, אלא בעיקר בגלל הילדה. אני יודעת שאסור להשאר בגלל ילדים, אבל בכל זאת... מפחדת... מה לעשות?? הצילו!!

הצלה????...ממי?

מי לדעתך על סמך מה שכתבת יכול להציל אותך?.... אל תאמיני לאף עיצה לכי עם הלב תתיעצי אבל עם קרובים כאלו שמכירים את מערכות היחסים שלך..מכאן אל תקחי כלום....הכל כאן אשליות...קודם תברחי מהסביבה הוירטואלית..ואחר כך לכי לבקש עיצות מהקרובים אלייך או יעוץ מיקצועי... תמיד מבורך. מאחל לך את כל הטוב שבעולם...

לפעמים גם חתולים צודקים...

יקרה שלי במקרה זה החתול צודק מכאן את לא יכולה לקחת עצות כי אנחנו לא מכירים את המצב המשפחתי שלך ואת כל ההסטוריה.... תמיכה נפשית תמיד נשמח להעניק ואני מדברת בשם עצמי כמובן ומקווה שגם בשם כל הפורום חיזקי ואמצי ליהי

הקצין

New member
עזרה

לכל דבר יש הסבר . אין עשן בלי אש ... את צריכה לעשות את חשבון הנפש שלך . מה שונה ההווה מהעבר ? איפה השינוי ? ולאן הלכה האהבה ? הריגוש ? אני בטוח שכאשר יהיו לך את התשובות גם תדעי מה לעשות . תמיד גם קיים הסיכוי לתיקון . מי יתן ותצליחי . נ.ב. אין אדם שהפחד לא בליבו , אבל יש את אלו שיודעים להיתגבר עליו . קצין וג`נטלמן

עינב ל

New member
מצב קשה...

המצב קשה ומסובך משניתן לתאר פה בכמה שורות מאוד מורכב ולא פשוט בכלל.. ובינתיים אני אוכלת את עצמי מבפנים ומתקשה לשתף את הסביבה הקרובה אליי...

הקצין

New member
מצב קשה

מצב קשה זה בטוח אבל עם לא מנסים גם לא יודעים . שווה לנסות ולהתאמץ . להרים ידיים משמעו כניעה . יש מצוי ויש רצוי . קצין וג`נטלמן

אוצר

New member
מצב קשה

אז או שתקפצי מקומה 10 עד שתשתפי אותנו או שתסבלי עד להחלתטך

קים

New member
אומץ זו לא רק מילה..

עינב יקירה, את מדברת עם אחת שעומדת זה מכבר שפיתחו של תהליך. ההחלטה אינה קלה אך דעי אם אין מנוס זה יקרה במוקדם או במאוחר. אל תטמני כבת יענה את ראשך (החמוד) בחול. המצב לא יטיב הוא רק יחמיר עם השנים. אם הבסיס רעוע, הזמן לא ישפר. אסור לי לשכנע אסור גם להניא, זו אכן, כפי שכבר נאמר, החלטה שלך ורק שלך, אם הילדים מספיק בוגרים צריך לשתף אותם בכל צעד שאת רק חושבת לעשות. אל לך לפחד, גם אני הייתי במצבך. דעי שהשד אינו נורא כל כך. קים

סיסי

New member
עינבל ל

אני לא יודעת כמה שנים את נשואה , אני נשואה כבר כ23 שנה מרגישה כלואה. אך לא העזתי להתגרש בגלל הילדים. אם את עצמאית ומסוגלת לקיים את חייך ,אז קחי את פקלאותייך!! מכוון כשזה לא הולך - זה שוקעה . במידה וקיימת תקשורת ואיזה שהוא מקום להבנה או רצון, יש מקום לנסות לתקן. אני כל כך מבינה לליבך. בברכה סיסי

lironan

New member
בגלל הילדים????

הסיבה הכי מטומטמת לא להתגרש בגלל הילדים היום במדינה דואגים לכולם...וגם אם את תתגרשי יעזרו לך ותמצאי תמיכה ילד שגדל בצל זוג הורים שחיים ככה רק בגלל הילדים גודל לא בריא...הוא ייגדל וילמד איך לא לדעת לתת אהבה, איך לא לכבד את בן/ת הזוג באהבה.. עדיף להיות ילד של הורים גרושים מאשר ילד של הורים שכל חייהם רבים,ולא מסתדרים,ולא אוהבים...

lironan

New member
תחשבי..

אולי זו הרגשה הדדית...תחשבי אולי גם הוא כבר אהבה לך לא יכול להביא תחשבי שגם לו נמאס מימך עכשיו... תחשבי אולי מחפש הוא אחרת שאותו תאהב.. תחשבי האם כדאי כבר עכשיו במהרה ליזרוק את כל השנים של ביחד ..למדורה תחשבי תחשבי תחשבי... לבד עם עצמך וגם תכאבי אם רע לך היום וגם..רע לך מחר לחתוך...ומהר שלא יהיה מאוחר.... עדיף לחיות עם חצי הלב בכייף מאשר עם הלב המלא בכאב...

למעלה